Med samozadovoljevanjem ne dosežem orgazma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- bambina4ever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
hey..
moj problem se malo razlikuje od nekaterih vaših...
namreč med samozadovoljevanjem nikoli ne dosežem orgazma, medtem ko ga s fantom vedno med sexom, ampak samo ko sexava, ko me pa z roko draži tam spodaj ali pa z usti tudi ne pomaga ...
zelo rada bi namreč da bi mi prišlo tudi ko me fant samo draži tam spodaj ali pa ko se sama, če je nuja in jega ni v bližini, hehe, kaj priporočate?
namreč med samozadovoljevanjem nikoli ne dosežem orgazma, medtem ko ga s fantom vedno med sexom, ampak samo ko sexava, ko me pa z roko draži tam spodaj ali pa z usti tudi ne pomaga ...
zelo rada bi namreč da bi mi prišlo tudi ko me fant samo draži tam spodaj ali pa ko se sama, če je nuja in jega ni v bližini, hehe, kaj priporočate?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma ti pomojem sploh ne veš kaj je orgazem....
-
la HauteCouture - Komunikatorka
ja.. al pa se samozadovoljevat ne zna
- bambina4ever
- Sramežljivka
hmmm ja... naj povem da vem kaj je orgazem ker ga z fantom med sexom vedno doživim, pa najbrž da me potem tudi fant ne zna zdražit če mi tudi z njem ne pride ko me draži samo z roko ali jezikom? nebi tko rekla no... s fantom sva v zvezi 1 leto, pred njim pa sem imela še enega fanta pa pri njem je bilo enako kot sedaj - ne pride mi če me draži, ko pa med sexom doživim veliki O(samo če sem jaz na njem) draženje sploh ni potrebno in mi dokaj hitro pride!
glede na moja leta (24) naj bi že poznala svoje telo!
uglavem pisala sem na forum da bi si delili izkušnje in si pomagali, ne pa da boste kritizirali!
kinna - ja mogoče imaš pa prav, že nekaj časa razmišljam o tem
glede na moja leta (24) naj bi že poznala svoje telo!
uglavem pisala sem na forum da bi si delili izkušnje in si pomagali, ne pa da boste kritizirali!
kinna - ja mogoče imaš pa prav, že nekaj časa razmišljam o tem
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Hm... ta je težka. Ne vem če ti kej pomaga.... poskusi mal po netu pobrskat kako pa kaj pa boše kej novega odkrila
http://www.intimatemedicine.si/sexi-nas ... olo-seksa/
http://www.intimatemedicine.si/sexi-nas ... olo-seksa/
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
- bambina4ever
- Sramežljivka
ja sj sm že gledala, sam takega primera še nisem zasledila nikjer...
zasledila pa sem tole:
Poznamo več vrst ženskih orgazmov: klitorični, vaginalni, analni, mešani (kombinacija klitoričnega in vaginalnega). Pri večini žensk, še posebej pri mladih, je najintenzivnejši klitorični orgazem, se pravi orgazem, ki ga dosežemo z draženjem ščegetavčka. Utemeljitelj psihoanalize Sigmund Freud je ščegetavček označil za organ užitka v času nezrelosti, čustveno in spolno zrela ženska pa naj bi doživljala vaginalne orgazme.
očitno nisem zmožna doživeti klitoričnega orgazma ((
zasledila pa sem tole:
Poznamo več vrst ženskih orgazmov: klitorični, vaginalni, analni, mešani (kombinacija klitoričnega in vaginalnega). Pri večini žensk, še posebej pri mladih, je najintenzivnejši klitorični orgazem, se pravi orgazem, ki ga dosežemo z draženjem ščegetavčka. Utemeljitelj psihoanalize Sigmund Freud je ščegetavček označil za organ užitka v času nezrelosti, čustveno in spolno zrela ženska pa naj bi doživljala vaginalne orgazme.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
hmm, ponavadi imajo punce ravno obratne težave kot ti, se pravi težko ali pa sploh ne dosežejo vaginalni orgazem.
Dvomim da ne bi bila zmožna doživeti klitoričnega orgazma!
Pa ne razmišljat če ga zadnjič nism doživela ga tut sedaj ne bom, pomoje je vse v glavi , se pravi ti maš v glavi da tega ne moreš doživet, si se sama prepričala v to.
Poskusi ga najprej doživet med samozadovoljevanjem, pomoje bo lažje kot s fantom, potem pa samo njemu daš napotke.
Pa ne se obremenjevati da to more biti jutri, bo ko bo, enkrat ga boš že doživela.
Dvomim da ne bi bila zmožna doživeti klitoričnega orgazma!
Pa ne razmišljat če ga zadnjič nism doživela ga tut sedaj ne bom, pomoje je vse v glavi , se pravi ti maš v glavi da tega ne moreš doživet, si se sama prepričala v to.
Poskusi ga najprej doživet med samozadovoljevanjem, pomoje bo lažje kot s fantom, potem pa samo njemu daš napotke.
Pa ne se obremenjevati da to more biti jutri, bo ko bo, enkrat ga boš že doživela.
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
bambina4ever napisal/-a:
js pa obratno.. js klitoričnega doživim skoraj vedno.. do vaginalnega pa še ni prišlo pa sma probala že vse možno..ampak sma vedno tako zelo blizu.. in mislim da bolj kot se s tem obremenjuješ a bo al ne bo slabše je.. in sma se zdej nehala oba sekirat glede tega a nama bo prišlo al ne in kdaj... kr če študiraš take stvari umes nisi 100% pr stvari..
to da nisi zmožna doživet klitoričnega orgazma skorajda ne vrjamem.. pomoje se preveč obremenjuješ s tem.. naslednjič se čist prepusti temu kar ti fant počne tam spodaj in ne misli na NIČ drugega! - uspeh zagotovljen
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
~NIA~ napisal/-a:dokler boš bambina ne boš dosegla orgazma. in očitno boš bambina4ever
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
bambina4ever napisal/-a:hey..
ne skrbi, naj se fant poigrava malo s tabo in ugotovi kaj ti pase tam dol...v dvoje je lepse
sama bos pa to ugotavljala ko bos samska, why bother now?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]