ali naj se poročim z njim?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Soncica369
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Soncica369 » 14. Okt. 2009 11:23

Pozdravljeni!

Jaz pa imam eno dilemo. S fantom sva skupaj približno 2 leti in me je zaprosil. Sicer sem mu takrat rekla da ampak v meni je ta dvom, ki se ga nikakor ne morem znebiti. Nisem prepričana da je on pravi zame zaradi problemov, ki sva jih imela (nekaterih tudi še nisva rešila). In ga ne morem prepričati, da bi vsaj preložila poroko.

Predvsem me moti njegova vzkipljivost, pa seks nama ravno ne štima. Jaz sem mu seveda povedala kaj me muči. V glavnem dvomim da se bova kdaj res ujela.

Po eni strani pa se bojim biti sama pri teh letih (27) in zato vztrajam....

Vem, da je to nek čuden problem in vse skupaj mi je čudno ampak jaz kar vztrajam v tem... :-( Je bila slučajno katera v podobni situaciji?

P.S. Če tema že obstaja jo lahko zaklenete, drugače pa hvala za mnenja.

LP
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 14. Okt. 2009 11:46

Če nisi prepričana, se definitivno ne poročit. Sploh če praviš, da imata probleme. 27 se meni ne zdi taka starost, da bi se mogla bati, da boljšega ne boš našla. :wink:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 14. Okt. 2009 11:47

če dvomiš v zvezo, iamše pomisleke, imata probleme ki jih ne rešita, ne razumem zakaj sta skupi??! kaj šele da se poročita... :roll:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 11:51

Moje osebno mnenje je da prestavite poroko, če pa on to ne želi, pomeni da te ne razume in da te nima dovolj rad. Pa če imate nerazčiščene probleme je brezveze govorit o poroki. V skupno življenje se gre kupaj ko so zadovoljna oba partnerja in če so sigurni da je izbrana ta PRAVA oseba. in kaj če imaš 2 let, misliš da si stara da bi si spet najdla moškega, ma dej no prosim te. Mlada si punca in si boš najdla fanta ko boš brez dvoma privolila znjim v poroko.

Življenje je kratko, ne si ga uničit z nesigurnim DA :)

Pa ne mislit da ti pišem slabega kar se tiče poroke. Samo dej prvo razčistit z njim vaše probleme če se da, potem boš vidla a je on ta pravi ali ne.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 14. Okt. 2009 11:54

joj soncica.. nevem zakaj se mučiš in vztrajaš v zvezi in pri nečem ko medtem sama pri sebi veš da bi lahko bilo veliko bolje oz. tako kot more bit!! in to da bi bla pri 27. sama.. veš koliko je takih? in dejstvo je da je bolje bit sam kot pa da se mučiš bit z nekom v zvezi samo zato da nisi sam...pa pogovirita se o vsem! tut glede seksa..seks ni vse sam je kr pomemben del zveze se mi zdi in če se dva ne trudita na tem..(s tem da si povesta kako in kaj) dvomim da lahko zveza dolgoročno uspe..al pa tut no nevem.. upam da ne boš prehitr naredla nekaj za kar ti bo potem žal!
in p.s.: si v najbolših letih.. ko pa pride ženska do 30. takrat pa je tut baje na vrhuncu :) tk da DO NOT WORI :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Okt. 2009 12:03

joj če ne štima niti odnos, niti spolnost... ne vem kaj delaš z njim že 2 leti. vem, da je meni lahko govoriti, pa vseeno. jaz ti resnično odsvetujem poroko.
itak da boš našla še moškega zase. veliko je fajn fantov v 30ih pa samskih. morda eden čaka nate... :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Okt. 2009 12:06

lakeesha napisal/-a:če dvomiš v zvezo, iamše pomisleke, imata probleme ki jih ne rešita, ne razumem zakaj sta skupi??! kaj šele da se poročita... :roll:

so true! nevem kaj je treba hitet :roll:
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 14. Okt. 2009 12:38

ni se niti problem poročit, če ti verjameš, da lahko rešta probleme in verjameš v vaju...kot par, kot zakonca,...ker zakon naj bi bil pač za vedno in v njem deliš -,+ stvari. če misliš, da si pripravljena na to in na vlaganje obojestranskega truda, potem privoli. če misleš da ne, potem takoj odnehaj in končaj stvar, preden se bolj zaplete. (otroci)

pa srečno!
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 14. Okt. 2009 12:41

Joj, ne it v poroko samo zato, ker se bojiš, da boš ostala sama. Ti dam primer, da čez 10 let ugotovita, da vama ne štima, se ločita ... potem boš pa sama pri 37, in če se ti že pri 27 to zdi tako grozno, kaj bo šele takrat?

S takimi dvomi pa sploh ne bi smela iti v tako stvar. Kaj se je zgodilo potem, ko si mu razložila svoje dvome, se je kaj potrudil, da bi se poboljšal? Če noče prestavit poroke, je to samo še en znak, da bi znalo biti nekaj narobe, da on hiti v to, še preden bi si ti lahko premislila.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 14. Okt. 2009 13:41

v zvezi bit in se celo poročit z nekom, samo zato, ker se bojiš ostat sama? grow up. jaz sem pred enim tednom končala 5 let dolgo zvezo. 5 let sem rabla, da sem dojela (in si upala končat), da to res ni to, kar si želim od zveze in življenja.

imej jajca in sledi svojim sanjam, mimo vseh norm in pravil, ki te utesnjujejo pri tem, da bi bla srečna.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 14. Okt. 2009 14:07

Se strinjam s tem kar so napisale punce pred mano. BZ se poročiti, če nisi prepričana. Če imata že sedaj težave in je sex slab, pomisli kako bo šele čez par let. Redko kdaj se težave rešijo, ponavadi se le stopnjujejo, še posebej, če imaš kakšne dvome o zvezi. No, rešijo se, če oba verjameta v prihodnost zveze, sprejemata kompromise. Ne zapravljaj svojega življenja z nekom, pri katerem imaš dvome. Toliko je samskih moških, eden ti bo že dal občutek sigurnosti. Drugače pa je kar nekaj takšnih primerov, ko se ženske vežejo z moškimi, samo zato, ker se bojijo, da bodo ostale same. Takšne ženske so zelo nesrečne. Raje sem sama in srečna, kot pa nesrečna z nekom, ki vem, da ni pravi zame. Dobro premisli, si še mlada. Več kot polovica življenja je še pred tabo.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 14. Okt. 2009 14:26

Jst se na tvojem mestu nebi poročila in si s tem uničla lajf,samo zato,ker se bojiš bit sama....Lej stara si šele 27 let,še celo življenje imaš pred sabo!Če mata take probleme res nevem zakaj vztrajaš z njim,ni sexa,ni čustev takih k bi mogla bit,mal premisl kaj bi rada v življenju,ne vztrajaj samo zaradi strahu pred samoto,nisi sama na svetu,tega se zavedaj,malo več časa boš imela zase na začetku,za kolegice,pejt vn,sprosti se in boš naletela na sorodno dušo in zaživi tko k si zaslužiš!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Okt. 2009 15:42

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 14. Okt. 2009 15:44

Naj ne bo povod v poroko tvoj strah, da ne želiš biti sama. Če imaš dvome, si si že dala sama odgovor, da ni to to kar si želiš. Raje si vzamita čas za ta korak. Poleg tega pa 27 leta...punca, si še zelo mlada. Ne vem zakaj se vsi ozirate na ta leta. Po moje je to le tvoj izgovor (ki se ga sama ne zavedaš), da bi naredila korak, katerega se bojiš narediti.
Vzami si čas zase, pojdi na sprehod in se vprašaj če se želiš poročiti z njim. Če želiš življenje preživeti z njim in kaj si sploh želiš. Poslušaj svoj notranji glas. Vso srečo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Okt. 2009 15:50

Ni isto ostat samski pri skoraj 30ih, kot pri 20ih, ko še vsi menjujejo partnerje. Pri takih letih je folk večinoma že fiksiran na eno osebo (tudi če kdaj serjejo še s kom drugim).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov