Preveč seksa - bolečine?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
hmm, pomoje sta malo pretirala s količino sexa. Zdej kaj točno je narobe ti bo znala najboljše ginekologinja povedat, tut mene je bolelo v delu ki ga opisuješ, samo midva sva samo enkrat sexala tistikrat in me je bolelo že med odnosom.Menda je šlo za vnetje materičnega vratu ker nisem bila sprošena med sexom, dobila sm vaginalete, ki so vsebovale jod in pekle kot 100 hudičev, zej čakam na menzo potem grem pa na kontrolo...
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
hmm... možnosti je veliko.. upam da si pred in po seksu vedno izpraznila svoj mehur.. čeprav če bi fasala honeymoon cistitis pol bi te najbrž bolelo tam kjr je mehur..
pa sta uporabla kondom al ne? možno da si na lateks alergična..
lahko pa da ni od teh ta fajnih zadev js osebno sm tut mela podobn problem in sm študirala na vse možne katastrofalne zadeve in sm potem ugotovila da sm si prepogosto umivala s temi intimnimi mili..in tut to draži kožo..še posebej če je bol občutljiva al pa teli odišavleni vložki..
e pa se zadeva ne pobolša pa ti priporočam da greš h ginekologu..
pa sta uporabla kondom al ne? možno da si na lateks alergična..
lahko pa da ni od teh ta fajnih zadev js osebno sm tut mela podobn problem in sm študirala na vse možne katastrofalne zadeve in sm potem ugotovila da sm si prepogosto umivala s temi intimnimi mili..in tut to draži kožo..še posebej če je bol občutljiva al pa teli odišavleni vložki..
e pa se zadeva ne pobolša pa ti priporočam da greš h ginekologu..
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
ti pa si ena potrebnica on pa tut
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Pomoje ni problem pri kolečini sexa. Jaz sem tud do 6x na dan, pa nisem imela nobenih bolečin. Najbolje je, da greš k ginekologu, ti bo potem on povedal najbolje kako pa kaj, mi tle lahko samo ugibamo.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ja ampak smo punce razlicno obcutljive ane, ene lahk tut 10x na dan mogoce, enim je pa ze 2x prevec. pa lahko da jo je tudi ponesreci kdaj ranil, ali pa je bilo presuho...ce bo minili pomoje ni potrebe po ginekologu, ce bo pa predolgo trajalo pa lahko gres povprasat za mnenje ane =)
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Pogosto se bolečine pojavijo zaradi suhe nožnice, ker je spolni odnos prehiter (ali spolna predigra prekratka) ali ker partner posveti ženski premalo pozornosti.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Zelo verjetno si dobila vnetje nožnice. Pekoč občutek se lahko stopnjuje v srbečico, ki se ji pridruži tudi obilnejši izcedek.
Brez ginekologa najbrž ne bo šlo...
Za prvo pomoč: kislo milo za intimno nego, Canesten mazilo in svečke (vse dobiš v lekarni brez recepta).
Brez ginekologa najbrž ne bo šlo...
Za prvo pomoč: kislo milo za intimno nego, Canesten mazilo in svečke (vse dobiš v lekarni brez recepta).
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov