Noseča?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- enedva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
Zdravo!
Z punco imava vprašanje. Punca jemlje konracepcijske tabletke Yasminelle že približno pol leta, tabletke jemlje redno in je še ni pozabila. Vendar pa imava v zadnjem času vseeno čuden občutek glede nosečnosti, pri zadnji menstruaciji je imela namesto rdečega rjav izcedek, mučijo jo bolečine v spodnjem delu trebuha in v prsih. To traja zdaj približno 3 tedne, postala pa je tudi bolj čustvena.
Včeraj sva kupila test za nosečnost ClearBlue, vendar pa nisva prepričana če prav razumeva navodila; je ta test uporaben šele 4 dni preden naj bi se začela menstruacija? Ali ga lahko uporabiva že prej?
Zanima naju tudi vaše mnenje o nosečnosti, je mogoča??
Hvala za odgovore
Z punco imava vprašanje. Punca jemlje konracepcijske tabletke Yasminelle že približno pol leta, tabletke jemlje redno in je še ni pozabila. Vendar pa imava v zadnjem času vseeno čuden občutek glede nosečnosti, pri zadnji menstruaciji je imela namesto rdečega rjav izcedek, mučijo jo bolečine v spodnjem delu trebuha in v prsih. To traja zdaj približno 3 tedne, postala pa je tudi bolj čustvena.
Včeraj sva kupila test za nosečnost ClearBlue, vendar pa nisva prepričana če prav razumeva navodila; je ta test uporaben šele 4 dni preden naj bi se začela menstruacija? Ali ga lahko uporabiva že prej?
Zanima naju tudi vaše mnenje o nosečnosti, je mogoča??
Hvala za odgovore
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz mam tudi včasih menstruacijo ful močno, včasih pa samo rjavkast izcedek. se mi zdi, da je to ob jemanju kt nekak normalno (sicer jemljem logest).
sem mela pa tudi jaz obdobje, ko so me bolele prsi in takoj panika, kaj če sem noseča. in pol si ful napsihiran, vsi znaki se ti zdijo še stokrat močnejši ipd.
tak da priporočam, da naredi test (glede na to, da bi že naj prejšnja m. bila slaba), da se pomirita.
Libido. : in zakaj naj bi bila zajebancija? meni se zdi čisto možno.
sem mela pa tudi jaz obdobje, ko so me bolele prsi in takoj panika, kaj če sem noseča. in pol si ful napsihiran, vsi znaki se ti zdijo še stokrat močnejši ipd.
tak da priporočam, da naredi test (glede na to, da bi že naj prejšnja m. bila slaba), da se pomirita.
Libido. : in zakaj naj bi bila zajebancija? meni se zdi čisto možno.
-
just.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
če ima bolečine in ne vem kaj vse naj gre h ginekologu in naj pač pove da ji te tabletke ne ustrezajo in bo pač dobila druge.
kar se pa nosečnosti tiče, test nosečnosti velja samo če ga opravi prvi, drugi... dan ko ji menstruacija zamuja, če ga bo kar tako delala ji ne bo pokazal pravi rezultat...pa naj bo to pozitiven ali negativen...ne bo pravilen ker ga pač ni delala pravilno!
kar se pa nosečnosti tiče, test nosečnosti velja samo če ga opravi prvi, drugi... dan ko ji menstruacija zamuja, če ga bo kar tako delala ji ne bo pokazal pravi rezultat...pa naj bo to pozitiven ali negativen...ne bo pravilen ker ga pač ni delala pravilno!
- ribica_1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
hja, to yasminelle (yarina) je cela štorija. sem jih jemala pred leti, ko jih je bilo treba še plačevat.ko so komaj ven prišle.
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.
tak da previdno s temi kemikalijami. jaz raje sponzoriram durex. je manj stranskih učinkov.
PS: test bo nosečbnost pokazal šele 1 dan izostale menstruacije, prej ne
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.
tak da previdno s temi kemikalijami. jaz raje sponzoriram durex. je manj stranskih učinkov.
PS: test bo nosečbnost pokazal šele 1 dan izostale menstruacije, prej ne
Zadnjič spremenil ribica_1, dne 10. Okt. 2009 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ma te tabletke ej... sej ne rečem, paše seksat brez kondoma, ampak kolko nekih bednih učinkov majo, ni vredno. jaz sem že mislila, da je normalno, če sem skos utrujena, zaspana, brez energije, občutljiva, me boli glava, nepotrebna itd... zdej jih ne jem mesec in pol in sem kot nova. o tem, če bom še kdaj jemala tabletke, bom resno razmislila.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
a ni kondom najbolj preprosta in neboleča zaščita????
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Zakaj pa ne gre punca enostavno na ginekološki pregled? Bo bolj zanesljiv od vsakega testa nosečnosti(še sploh, če vama uporaba ni najbolj jasna).
I am not an enigma, just a contradiction!
- enedva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
mateja79 napisal/-a:Se mi čudno zdi, da fant sprašuje o tem na cosmoforumu in ne punca sama.
Test lahko takoj naredi.
Jaz sem samo pisec, v bistvu skupaj sediva za računalnikom ko piševa.
Sporočiva rezultate testa, ko bo ta narejen:P O tabletkah bova pa premislila... Čeprav ko sva bila 'na kondomih', tudi ni bilo ravno dobro, ker se je velikokrat zgodilo, da je kondom počil... S tem mislim recimo 1x na vsaka 2 meseca...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]