Koliko časa da pridete od spoznavanja k zvezi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tary - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2009
hey!
Mene pa zanima kolk časa mine od tega da fanta spoznate (čist na novo) in pol med tem da začneta hodt/bit skupi...
Zdj sm spoznala enga tipa in on bi biu že po dobrem tednu z mano, deluje še kr resn, pa zaenkrat je še use kul. Sam men se to zdi prekmal, sj ušeč mi je sam useen...
Kaj ve mislte? Kolk časa mine pr vs med to "fazo da sta pol skupi"?
Zanima me tut a ko ve vstopate v zvezo ste že zaljubljene al pač samo ste si všeč in se pol iz tega naprej razvije zaljubljenost in ljubezen (če se).
hehe no lepo se mejte punce byeee
Mene pa zanima kolk časa mine od tega da fanta spoznate (čist na novo) in pol med tem da začneta hodt/bit skupi...
Zdj sm spoznala enga tipa in on bi biu že po dobrem tednu z mano, deluje še kr resn, pa zaenkrat je še use kul. Sam men se to zdi prekmal, sj ušeč mi je sam useen...
Kaj ve mislte? Kolk časa mine pr vs med to "fazo da sta pol skupi"?
Zanima me tut a ko ve vstopate v zvezo ste že zaljubljene al pač samo ste si všeč in se pol iz tega naprej razvije zaljubljenost in ljubezen (če se).
hehe no lepo se mejte punce byeee
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Za to ne obstajajo pravila.
Z mojim sva začela hodit po dveh dnevih - 20. na pjački dobila, 21. me je vprašal, ampak sem rekla, da moram premisliti in da mora on tudi, 22. sva začela hodit (pri bivšem je bilo podobno, oba sta mogla pa še bivši punci povedati, da je zdej res konec - nisem vedla)
Eni se bojo zgražal nad tem.
Enedva frenda sta dve let mutila preden sta začela hodit, eni rabjo par mesecev, eni skoraj nič..
Z mojim sva začela hodit po dveh dnevih - 20. na pjački dobila, 21. me je vprašal, ampak sem rekla, da moram premisliti in da mora on tudi, 22. sva začela hodit (pri bivšem je bilo podobno, oba sta mogla pa še bivši punci povedati, da je zdej res konec - nisem vedla)
Eni se bojo zgražal nad tem.
Enedva frenda sta dve let mutila preden sta začela hodit, eni rabjo par mesecev, eni skoraj nič..
A goal without a plan is just a wish.
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
midva sva se en dan spoznala, čez 10 dni sva se začela mal bolj spoznavat, pol sva že mal vn hodila, in šele čez malo manj kot 2 meseca sva začela hodit.
js nevem če bi lahko že kar takoj z nekom hodila po enem dnevu, ker meni ni dosti če samo dobro zgleda - priznejmo, kaj pa lahko drugega veš o nekom k ga poznaš 1 dan?
js nevem če bi lahko že kar takoj z nekom hodila po enem dnevu, ker meni ni dosti če samo dobro zgleda - priznejmo, kaj pa lahko drugega veš o nekom k ga poznaš 1 dan?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
O ogroomno lahko. Midva sva se na videz poznala iz treningov in po enem dnevu sem več vedela o njem kot o bivšem tipu. Bilo je kot bi se že celo večnost poznala, kemija neverjetna, pogovarjala sva se takšne stvari, da dol padeš. V nulo sva se ujela.. Vmes je bilo že kar creepy, ker sva imela toliko skupnih stvari, podobno mišljenje...
Sestra in njen tip sta tut takoj začela hodit in maja bom poročna priča (šest let sta že skupaj)
Sestra in njen tip sta tut takoj začela hodit in maja bom poročna priča (šest let sta že skupaj)
A goal without a plan is just a wish.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To je pa verjetno pri vsakem paru različno..
Npr., jz sem enga poznala več let, se včasih dobila na kakšni pjački, se mal podružla, whatever, potem pa je teh pijač blo vedno več in so ble vedno bolj pogoste, in se je enostavno zgodilo - in od prve noči skp sva bla potem tudi skupi.
Enga druzga pa prek neta spoznala in sva si tud najprej pol leta dopisovala in šele potem vidla (vmes pa že razvijala globoka čustva)..
Ubistvu, sploh ne vem kako bi se kaj znašla, če bi nekoga naključno spoznala - verjetno sploh ne bi opazila "iskrice"(če bi bila), preveč sramežljiva, bi se delala, da si jo samo domišljam in šla naprej svojo pot. (I'm in danger of becoming an old cat-lady...)
Npr., jz sem enga poznala več let, se včasih dobila na kakšni pjački, se mal podružla, whatever, potem pa je teh pijač blo vedno več in so ble vedno bolj pogoste, in se je enostavno zgodilo - in od prve noči skp sva bla potem tudi skupi.
Enga druzga pa prek neta spoznala in sva si tud najprej pol leta dopisovala in šele potem vidla (vmes pa že razvijala globoka čustva)..
Ubistvu, sploh ne vem kako bi se kaj znašla, če bi nekoga naključno spoznala - verjetno sploh ne bi opazila "iskrice"(če bi bila), preveč sramežljiva, bi se delala, da si jo samo domišljam in šla naprej svojo pot. (I'm in danger of becoming an old cat-lady...)
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Mene je bivši na dan, ko sva se spoznala (pa nisva skoraj nič govorila) vprašal za številko in ker se mi je zdel simpatičen, sem mu jo dala. Čez nekaj dni sva šla na pijačo, se več ur pogovarjala, smejala... in sva se kar dobro spoznala. Potem smo čez nekaj dni skupaj žurali, vmes sva si dopisovala, še ena pijačka je padla... Po 14 dneh sva šla skupaj se je mojim kolegom predstavil kot moj fant Pozneje sva se "dogovorila", od kdaj sva skupaj... Ne vem, sem ga že precej dobro spoznala in mi je bil res všeč... Tudi jaz mislim, da tu ni nekega posebnega recepta... Če se ti zdi, da se še ne poznata dovolj, mu povej in se nekaj časa še družita, potem boš pa videla...
-
Tary - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2009
Aha, ja no sej vidm zlo različn. Jz tut mislm da sm med "unimi" ku mal več časa rabjo heh.
Drugač je pa še en problem al kako nej rečm. Z enim tipom si že en let piševa, u zadnem času sva bla večkrat skupi, ful ga mam rada. Sam on nč ne nardi da bi bla skupi, so tut druge stvari zarad katerih ne bi mogla bit skupi-tut vem da nikol ne bova, sam kr čakam na en čudež al kaj haha. Zarad tega ku si še piševa pa sva skos u stiku ga ne morm pozabt.
Zdj sm pa spoznala enga druzga, k mi je tut zlo uredu, simpatičen... Sam ne začutm take energije ku z unmu.
Me zanima kua ve mislete...da nej bom znemu, da pol pride še ta "zaljubljenost", pa da bom tko pol na unga pozabla?
Drugač je pa še en problem al kako nej rečm. Z enim tipom si že en let piševa, u zadnem času sva bla večkrat skupi, ful ga mam rada. Sam on nč ne nardi da bi bla skupi, so tut druge stvari zarad katerih ne bi mogla bit skupi-tut vem da nikol ne bova, sam kr čakam na en čudež al kaj haha. Zarad tega ku si še piševa pa sva skos u stiku ga ne morm pozabt.
Zdj sm pa spoznala enga druzga, k mi je tut zlo uredu, simpatičen... Sam ne začutm take energije ku z unmu.
Me zanima kua ve mislete...da nej bom znemu, da pol pride še ta "zaljubljenost", pa da bom tko pol na unga pozabla?
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
js mislim, da zaljubljenost ne pride kr tak. Če do nekoga čutim, da ga imam rada samo kot prijatelja, ne bi z njim nič poskušala.. odloč se sama, če misliš da boš na tak način onega pozabla in če si ga res želiš pozabit in če bi lahko poljubljala nekoga, ki ga ne ljubiš.. pač poskusi z drugim.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Tary napisal/-a:Aha, ja no sej vidm zlo različn. Jz tut mislm da sm med "unimi" ku mal več časa rabjo heh.
Ewo jz mam do zadnje podrobnosti čist identičen primer!
Sploh nwm kaj nej nardim...On se sploh ne zgane...Jutr se spet vidva ker se večkrat ker je moja sestra punca od njegovga prjatla in nwm...Zadnje čase je že neki na bolš kazal,zdj pa spet vedno slabš kaže. Pa nevem a nej ga pustim in čist pozabm al kaj nej? Ker sm že čist obupala skor da...Ampak ga nemorm pozabt, ker sva skos nekak u stiku...Če ne u žiwo pa po FB al pa MSN itd...?Pa skos mislm na njega tut zdj enkrt k ga nism vidla 1 mesc ceu...Al pa še več.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
speliika<3 napisal/-a:Sploh nwm kaj nej nardim...On se sploh ne zgane...Jutr se spet vidva
Kaj pa če bi ve punce kaj storile in se zganile? Kaj ne obstaja danes neka svojevrstna enakopravnost spolov, ali nekaj takega?
Ena moja kolegica pravi, da praktično vedno ona da pobudo... se ji ne ljubi čakat, da se tip opogumi
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Drugače pa je bilo pri nama z ženo takole:
1. En mesec dopisovanja prek neta - kratka sporočila vsakih nekaj dni.
2. Telefonski pogovor, kakih 5 ur, pozno v noč.
3. Naslednji dan spoznavna pijača.
4. Po pijači sprehod, poljub, vabilo domov, seks celo noč in bolj ali manj non stop naslednjih več mesecev.
5. Po par mesecih zveze in spanja skupaj, skupno potovanje v tujino za več dni.
6. Po še par mesecih vselitev v skupno stanovanje.
7. Po par letih poroka.
If it feels right - do it.
1. En mesec dopisovanja prek neta - kratka sporočila vsakih nekaj dni.
2. Telefonski pogovor, kakih 5 ur, pozno v noč.
3. Naslednji dan spoznavna pijača.
4. Po pijači sprehod, poljub, vabilo domov, seks celo noč in bolj ali manj non stop naslednjih več mesecev.
5. Po par mesecih zveze in spanja skupaj, skupno potovanje v tujino za več dni.
6. Po še par mesecih vselitev v skupno stanovanje.
7. Po par letih poroka.
If it feels right - do it.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
pr nama je blo takole:
1. sva se spoznala - vidla prvic u zivljenju
2. se isti dan msn pogovor, kar je trajalo dneve in noci, en teden...
3. po enem tednu prvic zmenek
4. po nekje dveh tednih seks, takrat nekje sva zacela uradno bit skup
5. po treh tednih sem ze vsako noc spala pri njemu in bla v njegovem stanovanju cist domaca
6. po dobrem mesecu sem mela tam pol svojih stvari, spoznala sva starse drug drugega
7. po treh mesecih sem sla zivet k njemu za 1 mesec
8. potem sem bla 4 mesce v tujini, po vrnitvi sem sla zivet z njim
9. po nekje 10 mesecih odkar sva se spoznala sva si omislila podmladek in kup skrbi in odgovornosti - psa!
____________________________________________________________future plans:
9. po stirih letih otrok in odselitev v vecje stanovanje (vecje od 3-sobnega), oba z diplomo in sluzbo
10. po 7ih letih poroka in 2. otrok in 2.pes
11. vselitev v najino hiso, sprojektirano by me - takrat mag. arhitekture
12. we lived happily ever after
kot vidis je razlicno od primera do primera
1. sva se spoznala - vidla prvic u zivljenju
2. se isti dan msn pogovor, kar je trajalo dneve in noci, en teden...
3. po enem tednu prvic zmenek
4. po nekje dveh tednih seks, takrat nekje sva zacela uradno bit skup
5. po treh tednih sem ze vsako noc spala pri njemu in bla v njegovem stanovanju cist domaca
6. po dobrem mesecu sem mela tam pol svojih stvari, spoznala sva starse drug drugega
7. po treh mesecih sem sla zivet k njemu za 1 mesec
8. potem sem bla 4 mesce v tujini, po vrnitvi sem sla zivet z njim
9. po nekje 10 mesecih odkar sva se spoznala sva si omislila podmladek in kup skrbi in odgovornosti - psa!
____________________________________________________________future plans:
9. po stirih letih otrok in odselitev v vecje stanovanje (vecje od 3-sobnega), oba z diplomo in sluzbo
10. po 7ih letih poroka in 2. otrok in 2.pes
11. vselitev v najino hiso, sprojektirano by me - takrat mag. arhitekture
12. we lived happily ever after
kot vidis je razlicno od primera do primera
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov