Prevarala sem ga, naj mu to povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana900
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ana900 » 19. Avg. 2009 9:49

Moj problem je sledeč.
Zadnjih 5 mesecev sem varala fanta. Z dvema sem tudi spala.
Ne vem kaj mi je bilo, kot da bi nekako postala druga oseba. V tistem času mi ni bilo mar za to kar počnem. Seveda je bilo krivo tudi to, da je bilo v najini zvezi marsikaj narobe, nisem dobila pozornosti, večino časa se sploh ni ukvarjal z mano, ampak vem, da me je imelv vedno rad, kljub vsem prepirom in občutkom manjvrednosti. Veliko stvari je, ki me na njemu moti, s katerimi se ne morem sprijazniti, ampak res ga ljubim. In brez njega si sploh ne predstavljam življenja. Spet sem postala ista kot prej, in sedaj so tukaj ti občutki krivde. Fant še ni izvedel.. Vse je postalo boljše, zveza je.. super. Vendar vedno mislim na to kaj sem mu naredila, on mi res zaupa.. kot še nobeni in jaz sem tako grdo izigrala njegovo zaupanje. In to ne gre iz moje glave. Vsak dan jočem, ne morem jesti, ni mi več za stvari katere sem včasih rada počela, morda sem celo v rahli depresiji.
Ampak vprašanje je ali naj mu povem? To bi za vedno ubilo njegovo zaupanje, zveza bi bila še slabša kot takrat, če me ne bi celo pustil.. ali mu ne povem, tega zares nikoli več ne naredim in upam da bo ta občutek sčasoma minil? Z njim sem začela ko sem bila zelo mlada, nisem doživela vseh avantur ki bi jih mogoče morala, on pa je. Prav tako sem bila v tistem času zelo nesrečna. Ampak vseeno tega nikoli ne bi smela narediti. Ideje?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 19. Avg. 2009 10:17

Normalno da te bo pustil. Halo?? Če bi jaz zvedel, da me je moja punca varala, je niti pogledal ne bi več. Takega "spodrsljaja" se oprostiti pač ne da... Rajši ga ti pusti, ker če mu boš povedala, da si ga varala boš s tem ves drek, ki si ga sama zmešala, prenesla nanj. Sebi boš življenje olajšala, njemu pa boš življenje zagrenila.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2009
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica <3 » 19. Avg. 2009 10:21

Ojej mislim da si v hudi krizi :eek: Zelo težko boš izpeljala zadevo tako da bo obema v redu. Tu ti skoraj nič ne more pomagati, če pa že ne boš povedala fantu za tvoje skrite dogodivščine je pa potem po neki strani zelo nepravično do njega in malce v nasprotju s sedanjo srečno zvezo...Delno je razumljivo če sta imela res čisto temo v zvezi ampak najbrž razumeš da tega da te je partner pevaral sploh ni lahko sprejeti. Ne glede na okoliščine zaradi katerih je varanje nastalo... :/
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 19. Avg. 2009 10:26

Za partnerja je v vsakem primeru nepravično. Tudi če mu bo povedala...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 19. Avg. 2009 10:28

Povej mu.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Avg. 2009 10:30

keksy napisal/-a:Povej mu.

100% agree.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Avg. 2009 10:31

Po toči zvonit je prepozno, al kako že gre ta pregovor :wink: .

Glej načrtno si varala; ne enkrat ampak celo večkrat. In prosim ne zdej jokcat kok ti je hudo in kako ga imaš rada. Prej bi mislila na take zadeve. Če ti je v zvezi nekaj manjkalo, si bla žalostna..bi mogla to uredit s fantom, ker slejkoprej v vsaki zvezi pride do kakšne krize, pa jo skušaš prebrodit skupaj s partnerjem..ne pa da potem iščeš tolažbo povsod naokrog. Za zjokat res.
ana900
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ana900 » 19. Avg. 2009 10:43

Vem, da si zaslužim vse najslabše na tem svetu, ker sem izdala njegovo zaupanje. Vem, da sem grozna oseba in če bi le imela še eno priložnost ne bi tega nikoli več naredila. Ampak vse stvari, ki se naj ne bi zgodile so se. Mislite, da se ne zavedam na kakšem dnu sem pristala? Zato nisem tu, da me še vi obtožujete, rada bi le pomoč ob tem kaj naj naredim. Povem ali ne?
Hvala.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 19. Avg. 2009 10:44

bodi fer do njega in mu povej.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Avg. 2009 11:15

js pa mislim, da nima smisla da mu poves. prav tako nima smisla, da si z njim.
ker kontinuirano varanje očitno kaže, da je v zvezi nekaj močno narobe.
sem pač mnenja, da če nekoga neizmerno ljubiš mu tega ne narediš.
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 19. Avg. 2009 11:17

Bolje da mu poveš zdaj, ker te bo žrlo do konca življenja (z njim) on pa ne bo vedel kaj je narobe.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 19. Avg. 2009 11:19

Tiste ki pravite, da naj mu pove. Postavite se v situacijo njenega partnerja. Bi ve od vaših najdražjih, ki jih neizmerno ljubite hotele slišati "ej mala...2 meseca nazaj sem spal z dvema bejbama..."...? Dvomim da bi to hotele slišati...

Pojdita čimprej narazen, ker če si mu to naredila že 2x, boš verjetno še kdaj...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 19. Avg. 2009 11:22

Če imaš vsaj malo sočutja do drugih ljudi, mu ne boš povedala, hkrati pa prekinila z njim. To, da si z njim in ob tem govoriš, kako rada ga imaš, nima smisla. Slepiš samo sebe in njega. Dokaz za to, je pa tvoje varanje. Če boš ostala z njim, boš to storila samo in izključno zaradi sebe, svojega občutka krivde in pa za to, da boš imela fanta. Če ne gre, pač ne gre. To, da si ga varala, pa obdrži zase, saj ne boš naredila nič drugega kot to, da bo nesamozavestni in nezaupljivi fant, postal še bolj nezaupljiv in to bo lahko vplivalo na njegove prihodnje zveze. Prej si samo sebe postavljala na prvo mesto, se imela fino in ga srala okrog z drugimi, sedaj pa še malo pomisli na to, kaj je najbolje zanj.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 19. Avg. 2009 11:33

Ja in zakaj mu ne povedat?tako al tako bo mogoče zvedu od drugih kar bo pa še slabš..jst bi velik rajš slišala od tipa da me je prevaru kukr pa od drugih..če je mela tok jajc da ga je prevarala nej jih ma pa še tok da mu pove
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Avg. 2009 11:42

ma js tega povedat mu...ne razumem.
vidiš da nista za skupaj (kar je očitno, če se naokoli z drugimi fukari). in kaj pol? mu rečeš....honey, veš js te neizmerno ljubim in hočem bit s tabo za vedno....ampak sem v zadnje pol leta sem se malo spozabila in se pofukala z več random tipi.

problem solved. al kako? kaj rešiš s tem (vsaj v tem primeru), da nekomu poveš, razen da si kao olajšaš vest. za to obstaja spoved.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov