Smrad "tam spodaj"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 16:19

Helou.

Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..

Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti. :oops:
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi :)).

PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem? :roll:
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 16:39

Definitivno ni pri vseh prisoten smrad. Možno da je kaj s tem povezano :) Pomoje bi se mogla z njim pogovorit o tem (sam nimam nobene ideje kak začet kr je zelo neprijetna tema :? )
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 16:44

Mene je groza že samo omenit to pred njim :)
Zdaj bo kmalu eno leto, ko se dobivava in to, pred približno 8 mesci pa sva začela s temi oralnimi stvarmi... Ampak meni je bilo že prvič grooza ga dat v usta, zato tudi nisem, kasneje pa mi je bilo grozno ga že prijet v roke, ker sem se takoj spomnila na ta smrad in to, pa vohat je malo celo na pol metra :oops:
petrca8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2009
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a petrca8 » 18. Jul. 2009 16:46

Najprej mu pac predlagaj, da bi se od zdaj naprej pred vsakim seksom skupaj sla tusirat, kasneje mu pusti da gre sam. Al pa ce mu pac direkt poves, ceprav vem da je to zoprno... Mogoce tvoj fant nima osnovnih higienskih navad (redno tusiranje vsak dan, menjavanje spodnjega perila, pranje oblacil - ker pravis da ga zavohas tudi cez hlace..). Mogoce je pri tusiranju povrsen in si pac ne umije dovolj penisa?
Al si pa ti mogoce prevec obcutljiva in nevajena taksnega vonja, kaj pa vem (ceprav to puscam res kot zadnjo moznost).
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 16:48

Ne, vonj je res močan... :oops:
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 16:54

To pa pomoje nemore bit samo zato ker se prešvica. Nevem sej je možno da ma res močen vonj pa vse ampak najbrš je to posledica nehigiene. Nevem, nebi rada obsojala pa to sam sliši se pač najbolj verjetno.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 18. Jul. 2009 17:01

Glede na to, da sta že kar nekaj časa skupaj, bi po moje že lahko vedela, kako je s higieno. Če še ne veš, pa je po moje res najbolje, da se skupaj prej tuširata, pa boš potem videla kako in kaj. Če še po tuširanju ne bo boljše je pa po moje kaj drugega narobe. Ker ne vem, če je ravno normalno, da vonj tudi po tem ostaja.

Sama sicer še nisem imela kdaj takšne izkušnje, samo verjamem, da te to zelo moti in ti je neprijetno, že ob sami misli na seks. Samo če ne bo kaj drugače, se bosta pač morala pogovoriti, ker ti ne preostane kaj drugega.
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 17:08

Higiena? Ok, vem to da se po vsakem treningu 100% stušira (fuzbaler :D), včasih pa se mu pol zvečer ne da, čeprav res hitro zašvica. :) Mogoče je to res problem.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Jul. 2009 17:11

ok sicer s smradom tam spodaj nimam izkušenj, ampak vseeno pa bi jst mojmu lepo povedala, da mi pač smrdi nevem zarad česa in če se da ta problem rešt.

Tud tko če nanese, da sva doma in da je recimo direkt po šihtu ko je lulček pač prešvican pa lulal je čez dan in tko, ga peljem z lulčkom v roki v kopalnico, ga v umivalniku umijem in se lotim akcije :) :D na prisrčen način rešim zadevo.sicer mam pa jezik in če me kej moti tud znam povedat.
Mislm da je glede sexa med partnerji, kukr opažam use premal kuminikacije.treba se je pač pogovarjat, raziskat, ugotavljat, se potrudit..če ne zineš, ne more vedet :wink:
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 17:13

Sam če tok smrdi bi lah vedu.. Napisala je da je na pol metra zavohat malo. Kot so že napisale, če neboš našla druge rešitve pomaga samo še pogovor.
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 17:17

Mogoče se mu zdi pa normalno pa se sploh ne obremenjuje s tem? :( :?
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 17:24

Mogoče, res nevem. Sej če se mu zdi normalno bi blo dobro se pogovorit, da izve še tvoje mnenje da to ni normalno. Ker mislim da skor ni možno da nebi opazu...
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 18. Jul. 2009 17:25

Če je fuzbaler je veliko v moški družbi, tako da bi lahko vedel da nekaj ni vredo , da ni normalno
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:25

Princess.* napisal/-a:tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal.
Trenutni iskalnik tudi ni preveč uporaben. Ne vem, zakaj ne vrnejo prvotni iskalnik.
Princess.* napisal/-a:Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti. :oops:
Kot tip ti lahko povem, da je vzrok za smrad najverjetneje pomanjkljiva higiena. Namreč če tvoj tip nima obrezanega penisa, se lahko dogaja, da se mu pod kožico tvori sirček (nesnaga bele barve), ki zelo zaudarja. Ko se jaz spravljam s svojo med rjuhe, grem vedno najprej pod tuš in si ga temeljito umijem.
Če res ne bo šlo drugače, mu povej, kaj te moti. Naravnost mu povej, naj začne bolj skrbet za osebno higieno.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 17:27

Jap, to je tudi res. Mogoče pa ve da ni normalno. Ker lahko je posledica kakega vnetja sam nemore eno vnetje trajat 8 mescou.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov