Smrad "tam spodaj"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
Helou.
Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..
Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi ).
PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem?
Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..
Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi ).
PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem?
-
Mene je groza že samo omenit to pred njim
Zdaj bo kmalu eno leto, ko se dobivava in to, pred približno 8 mesci pa sva začela s temi oralnimi stvarmi... Ampak meni je bilo že prvič grooza ga dat v usta, zato tudi nisem, kasneje pa mi je bilo grozno ga že prijet v roke, ker sem se takoj spomnila na ta smrad in to, pa vohat je malo celo na pol metra
Zdaj bo kmalu eno leto, ko se dobivava in to, pred približno 8 mesci pa sva začela s temi oralnimi stvarmi... Ampak meni je bilo že prvič grooza ga dat v usta, zato tudi nisem, kasneje pa mi je bilo grozno ga že prijet v roke, ker sem se takoj spomnila na ta smrad in to, pa vohat je malo celo na pol metra
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Najprej mu pac predlagaj, da bi se od zdaj naprej pred vsakim seksom skupaj sla tusirat, kasneje mu pusti da gre sam. Al pa ce mu pac direkt poves, ceprav vem da je to zoprno... Mogoce tvoj fant nima osnovnih higienskih navad (redno tusiranje vsak dan, menjavanje spodnjega perila, pranje oblacil - ker pravis da ga zavohas tudi cez hlace..). Mogoce je pri tusiranju povrsen in si pac ne umije dovolj penisa?
Al si pa ti mogoce prevec obcutljiva in nevajena taksnega vonja, kaj pa vem (ceprav to puscam res kot zadnjo moznost).
Al si pa ti mogoce prevec obcutljiva in nevajena taksnega vonja, kaj pa vem (ceprav to puscam res kot zadnjo moznost).
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Glede na to, da sta že kar nekaj časa skupaj, bi po moje že lahko vedela, kako je s higieno. Če še ne veš, pa je po moje res najbolje, da se skupaj prej tuširata, pa boš potem videla kako in kaj. Če še po tuširanju ne bo boljše je pa po moje kaj drugega narobe. Ker ne vem, če je ravno normalno, da vonj tudi po tem ostaja.
Sama sicer še nisem imela kdaj takšne izkušnje, samo verjamem, da te to zelo moti in ti je neprijetno, že ob sami misli na seks. Samo če ne bo kaj drugače, se bosta pač morala pogovoriti, ker ti ne preostane kaj drugega.
Sama sicer še nisem imela kdaj takšne izkušnje, samo verjamem, da te to zelo moti in ti je neprijetno, že ob sami misli na seks. Samo če ne bo kaj drugače, se bosta pač morala pogovoriti, ker ti ne preostane kaj drugega.
-
Higiena? Ok, vem to da se po vsakem treningu 100% stušira (fuzbaler ), včasih pa se mu pol zvečer ne da, čeprav res hitro zašvica. Mogoče je to res problem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ok sicer s smradom tam spodaj nimam izkušenj, ampak vseeno pa bi jst mojmu lepo povedala, da mi pač smrdi nevem zarad česa in če se da ta problem rešt.
Tud tko če nanese, da sva doma in da je recimo direkt po šihtu ko je lulček pač prešvican pa lulal je čez dan in tko, ga peljem z lulčkom v roki v kopalnico, ga v umivalniku umijem in se lotim akcije na prisrčen način rešim zadevo.sicer mam pa jezik in če me kej moti tud znam povedat.
Mislm da je glede sexa med partnerji, kukr opažam use premal kuminikacije.treba se je pač pogovarjat, raziskat, ugotavljat, se potrudit..če ne zineš, ne more vedet
Tud tko če nanese, da sva doma in da je recimo direkt po šihtu ko je lulček pač prešvican pa lulal je čez dan in tko, ga peljem z lulčkom v roki v kopalnico, ga v umivalniku umijem in se lotim akcije na prisrčen način rešim zadevo.sicer mam pa jezik in če me kej moti tud znam povedat.
Mislm da je glede sexa med partnerji, kukr opažam use premal kuminikacije.treba se je pač pogovarjat, raziskat, ugotavljat, se potrudit..če ne zineš, ne more vedet
-
Mogoče se mu zdi pa normalno pa se sploh ne obremenjuje s tem?
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Če je fuzbaler je veliko v moški družbi, tako da bi lahko vedel da nekaj ni vredo , da ni normalno
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Trenutni iskalnik tudi ni preveč uporaben. Ne vem, zakaj ne vrnejo prvotni iskalnik.Princess.* napisal/-a:tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal.
Kot tip ti lahko povem, da je vzrok za smrad najverjetneje pomanjkljiva higiena. Namreč če tvoj tip nima obrezanega penisa, se lahko dogaja, da se mu pod kožico tvori sirček (nesnaga bele barve), ki zelo zaudarja. Ko se jaz spravljam s svojo med rjuhe, grem vedno najprej pod tuš in si ga temeljito umijem.Princess.* napisal/-a:Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Če res ne bo šlo drugače, mu povej, kaj te moti. Naravnost mu povej, naj začne bolj skrbet za osebno higieno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov