Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smrketka - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2005
Sprašujem vas, če je katera tle gor že bila spolno aktivna med menstruacijo, pa kakšen občutek je mislim to ali kaj boli?
In ali je res da pravjo da smo ženske med menstruacijo najbolj horny?
Ker mi je zadnjič fant predčagal da bi lahko tudi med menstruacijo, pa sem se malo vstrašila, ker bi mi blo ful nerodno pa to,
In ali je res da pravjo da smo ženske med menstruacijo najbolj horny?
Ker mi je zadnjič fant predčagal da bi lahko tudi med menstruacijo, pa sem se malo vstrašila, ker bi mi blo ful nerodno pa to,
Vsaka ključavnica ima svoj ključek
- tweet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Sama še nisem preizkusila, me pa zanima nekaj drugega. Nekaj moških prijateljev me hoče prepričati, da se da seksat med menstruacijo, tudi če imaš notri tampon. Meni se to zdi malce nerealno, pa me zanima, če katera ve kaj o tem? Ženskam pač raje verjamem kot moškim...
-
Barbarra - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: Posavje
Hm..seks s tamponom??Ne vem, ce je to glih najboljsa ideja..lahko se kaj poskodujes in ne mores dobiti tampona ven, drugace ti pa ne priporocam, da to poskusis in ne verjemi vsega kar ti nekdo rece..
Aja, seks med menstruacijo pa ni ravno najbolj higienicen, ampak ce je res nuja potem ja ..
lp..Barby
Aja, seks med menstruacijo pa ni ravno najbolj higienicen, ampak ce je res nuja potem ja ..
lp..Barby
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst se ne počutm preveč dobr tiste dni, čeprov hormončki delajo...ampak mi ni, mogoče proti koncu če je res sila...ampak itak mam kratko & ne preveč močno, tko da ni panike počakat...marsikej se lahko stakne takrat
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Glede tampona ti ne priporočam. Mogoče je pa dobro, če si daš tampon ven, se stuširaš in pol hopa hopa.
V eni knjigi sem prebrala, da so si ženske (ki so seksale za denar) vtikale not spužve. To je kao neki trik in moški sploh ne ugotovijo, da si v tistih dnevih.
Svašta.
V eni knjigi sem prebrala, da so si ženske (ki so seksale za denar) vtikale not spužve. To je kao neki trik in moški sploh ne ugotovijo, da si v tistih dnevih.
Svašta.
-
rozica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: pod gorami...
Midva skoraj vedno prakticirava sex med menstruacijo. To se mi ne zdi nic takega, takrat sem ponavadi se bolj horny pa tud bolj obcutliva sem in je se tolk bolse. Sicer je mal packarije, ampak brisaco pod rit pa je.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Midva sva že večkrat med menstruacijo. Sprva sem tut js mela predsodke Sam pol je blo kul
treba je sam čuvat da ne popacaš vsega. Drgač je pa itak ok če maš bl švoh menstruacijo. Takt je lažje. Je pa res d smo ženske ful bl potrebne mal pred fešto. Vsaj pr men je tk.
treba je sam čuvat da ne popacaš vsega. Drgač je pa itak ok če maš bl švoh menstruacijo. Takt je lažje. Je pa res d smo ženske ful bl potrebne mal pred fešto. Vsaj pr men je tk.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov