Na telefonu ima seksi slike prijateljic

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čokolešnik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: vse povsod

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolešnik » 30. Jun. 2009 21:35

hey!
Zadnjič gledam od mojga lubita slike na telefonu( je bl un zraven) in je mel slike od prijatelc...(seksi verzija) pa js tk nej jih zbriše. Pa reče da jih ne misle in da jih js tud ne smem... in js sm popizdila ... in pol sm js vsega kriva. Najine slike pa nima nobene.Pa sm mu to že vse povedala pa ne zaleže.
Vaše mnenje? Hvala za odgovore :D
carpe diem!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2009 21:38

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 30. Jun. 2009 21:44

Grdi, grdi, lubi :D
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 30. Jun. 2009 21:50

Nevem od kod zahtevaš naj jih zbriše, sej si sama rekla prijatlce.. vazno da je med vama pošlihtano (?)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Jun. 2009 21:53

Meni se zdi malo čudno, da imaš napol gole slike prijateljev v telefonu. Ali da bi moji prijatelji imeli moje slike zgoraj brez. Mogoče si pa samo jaz narobe razlagam prijateljstvo :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2009 21:55

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Jun. 2009 22:01

Jah ne vem, tako si jaz razlagam seksi verzijo slike :)

Če gre pa za gasilsko fotografijo z morja, na kateri je 15 ljudi, ki so pač v kopalkah, potem je pa tole samo še ena neumna tema več.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jun. 2009 22:07

Feist. napisal/-a:Nevem od kod zahtevaš naj jih zbriše, sej si sama rekla prijatlce.. vazno da je med vama pošlihtano (?)

se prau, da tvoj dec lahko hrani na mobitelu slike kolegic v vseh možnih sexi pložajih,po možnosti napol nage, če ne celo nage,ampak ker je med vama pošlihtano, te to ne moti? :eek:

pošlihtano al ne, v tem primeru je ona njegovo dekle in mislm, da kukrkol obrneš, take slike pač ne spadajo v telefon/računalnik/kamorkol pač, osebe ki je v zvezi.

strinjam se z julijo, očitno nekatere res še živimo po načelih naših babic in res več ne vemo kaj pomeni prijateljstvo.
kul, naslednjič lahko mojega dobrega kolega kr v gatah pričakam ko pride na kavico, sej mava z mojim itak use pošlihtan.... :D svašta!

nevem, praši ga pač čemu ma te slike gor sploh in zakaj točno jih more imet!Mene bi motilo in če jih nebi sam, bi jih just pobrisala, prej bi se pa še dobro vprašala če res poznam deca s katerim sm v zvezi in če si res želim prenašat take zadeve.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 30. Jun. 2009 22:07

Meni se zdi da so poze samo bolj vpadne, kot vse drugo.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Jun. 2009 22:09

jullia_ napisal/-a:Meni se zdi malo čudno, da imaš napol gole slike prijateljev v telefonu. Ali da bi moji prijatelji imeli moje slike zgoraj brez. Mogoče si pa samo jaz narobe razlagam prijateljstvo :)

Se strinjam. In ne vem kolkim od vas, k tlele neki pametujete, bi blo kao vseen in bi tko reagiral, če bi imel vaš fant/punca 'seksi' slikce od svojih kolegic/kolegov na mobitelu. Če so 'seksi' na ta način, kot si jst predstavljam.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Jun. 2009 22:16

Kaj je to za tebe sexy slika?
Zakaj jih nisi smela zbrisat? Oziroma, kaj bo on s temi slikami? A jih gleda al kaj?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Jun. 2009 22:17

Vprašanje je, kako seksi so te slike. Ali je samo ena obična poza kolegice v majčki z mal dekolteja, al je gola oz. zelo pomanjkljivo oblečena?

Prvo me nebi motilo, drugo pa ja!
Nebi mu pa šla brisat fotk- ker itak lahko slej ali prej nove naredi, če ma šanso.
Pa vprašaj ga, zakaj jih sploh ima?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Jun. 2009 22:24

Ja pa kaj še. Seksi poza je nečemu namenjena, ne kolegom temveč potencialnim jebačem. Kaj ma to delat v mobitelu zasedenega moškega, ki poleg vsega še nima VAJINE slike nobene? Ali tvoje? Yeah right, tako frko bi mu naredla, če jih neb sam zbrisu kaj šele, da bi se pizdu da sm jz kriva za prepir in da bo obdržal slike.
It was forever..but it didnt last long..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Jun. 2009 22:47

..Evelyn.. napisal/-a:Ja pa kaj še. Seksi poza je nečemu namenjena, ne kolegom temveč potencialnim jebačem. Kaj ma to delat v mobitelu zasedenega moškega, ki poleg vsega še nima VAJINE slike nobene? Ali tvoje? Yeah right, tako frko bi mu naredla, če jih neb sam zbrisu kaj šele, da bi se pizdu da sm jz kriva za prepir in da bo obdržal slike.
Se strinjam.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2009 23:01

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov