pretirano zanimanje in kar naenkrat konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snow_kepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snow_kepa » 12. Feb. 2009 11:00

Imam problem, ki je nastal čez noč in takrat se je vse končalo. Bila sem skenlsala na grd način, to sem dojela. Najbolj pa me muči zakaj, kakšen je razlog...predvsem zato, da si naredim zaključek in po možnosti ne naletim oz. nasedem takim tipom več.

Po 6 letih sva končala s tipom, zato sem se odločila, da pojdem na pijačo z nekom, ki sem ga spoznala preko interneta. "Poznala" sva se približno 4 mesece- tako na easy preko msnja in sms-ov. Večkrat je predlagal, da se dobiva-takrat me seveda to ni zanimalo, niti nisem tak tip, da bi zaradi nekoga, ki ga ne poznam, prevozila toliko in toliko km, da se dobim z njim na pijači.

Ko sva se slišala, sva se dogovorila, da se dobiva na pol poti, to sem predlagala jaz in on se je strinjal...čeprav mi je bilo še vedno čudno vse skupaj in bala sem se, da ga morda celo ne bo. Fant je prišel, šla sva na pijačo nato pa vsak po svoje...zvečer sem dobila tudi sms za lahko noč. Naslednji dan mi je zopet pisal, da ima veliko dela in da bi me spet rad videl, da ga malo razvedrim. Povedala sem mu, da nimam časa, da pa se lahko vidiva sredi tedna, ko bom prišla v Ljubljano na fax in tako tudi njemu ne bo treba se vozit zopet kam daleč. Preden je prišla sreda sva se slišala skoraj vsaj večer in se pogovarjala 1 uro, sms so tekli čez dan-zdelo se mi je malo pretirano. Pisal mi je celo, ko je bil zunaj v družbi...pisal mi je, da mi je povedal, da je prišel domov in kaj mora postoriti...kdaj me bo poklical...vsako malenkost skoraj.

Tako sva se torej videla v sredo na pijači, nato me je pospremil do avta, čeprav je imel svojega čisto na drugem koncu...v smsih je vedno pisal, d bi me rad objel in tudi ko sva bila skupaj se me je vedno želel dotikati. Motilo ga je, da se ga jaz nočem. Zato me je pod mizo včasih pohodil, mi popravljal šal itd...take simpatične zadeve. Torej se je sreda lepo končala. Med vožnjo sem mu celo poslal sms, hvala ker je prišel in zopet dal za pijačo-nato me je celo klical, čeprav sem se že peljala domov. Zvečer sem tudi dobila sms za lahko noč. Moram reči, da mi je taka pozornost kar prijala.

Vse do vikenda je še potekalo normalno-smsi čez dan in še vedno lepo prijazen in vse...vprašal je kakšne načrte imam za čez vikend-povedala sem mu, da bom doma, ker se moram učit-očitno je bil tudi on doma, visel je na netu:) nato sem enkrat pozno zvečer dobila sms, da bi mogla it namesto da se učim, v kino z njim. Tako, da sva se potem v nedeljo menila, če bi šla v kino-sem mu zopet povedala, da imam izpit in da nimam časa. Naslednji dan se nisva nič slišala. Zato sem mu drugi dan pisala sms, če sem na stand by;) malo za foro. Je odpisal šele proti večer, da je on na on in da gleda tist film, katerega jaz nisem želela it gledat z njim. Odgovorila sem, da si je sam tako interpretiral, da sem rekla le, da nimam časa-upala sem, da bo mogoče vprašal kdaj bi se potem lahko zmenila, da bova šla v kino. A on ni več odpisal...zato sem ga zvečer klicala, ga hotela vprašat zakaj taka sprememba pri obnašanju. Seveda se ni oglasil ob 00.20:) ampak navadno ne hodi spat pred 1.00 zato sem mu poslal sms: kaj je z njim, da nism nič takega rekla oz naredila, da bi se držal name, da se opravičujem, če sem...da drugače se mi pa zdi, da ga moram pustit pri miru-če sm pravilno dojela. Včasih, če se kaj pohecam preveč resno vzame in malo kuha mulo, zato sem ga tko ponižno vprašala, če sem jaz kaj kriva. In ker me je spet zignoriral, vem da boste rekle....

Mi je jasno, da me je skenslal....ampak zakaj? Kar naekrat, v enem dnevu se je odločil, da se mu ne da več in je odnehal v 2 dneh? Vedno je bil pobudnik za klice in smse, ko sem ga kontaktirala sedaj jaz-nič oz le en sms in to je to. Meni se ni zdelo nič narobe, vse lepo in prav. Nisem pričakovala takega obrata...res mi je bilo sumljivo tisto prijazno obnašanje, sam tipa niti ne poznam, na zmenke nism v zadnjih 6 letih nikoli hodila in sem si rekla, mogoče pač tak je...

No zdaj se mi zdi, da je mogoče našel kakšno drugo za krajšanje svojega časa, kakšno, ki mu je bolj všeč in mene postavil na stran. Mi je tudi povedal, da je imel do decembra žensko, s katero se je občasno dajal dol, nato se mu to ni več dalo. Vmes je povedal tudi, da je bil nazadnje zunaj s punco, katera gleda za njim že nekaj časa-da sta bila 2x zunaj in da mu to ni bilo to...in zadnja mislim, da sem bila jaz.

Zakaj se potem tip tako obnaša, če ve da me bo skenslal že po 1 tednu...Čist sem bla presenečena, sem mislila, da bova gradila na prijateljstvu itd...Ah za povedat je še dost, tud za vprašat, sam mislim, da je že tole predolgo sporočilo-torej zakaj tak preobrat??? Ful me žre in jezi, ker fant pri 24 bi lahko vseeno na lep način povedal, da ga ne zanimam več

hvala vsem
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Christianne » 12. Feb. 2009 11:40

Hmmm, ma pomoje se je naveličal, da mora zmeraj on vse predlagat, ti pisat, te vabit.
Vsaj jst imam dosti izkušenj, ko je fantom všeč, da tud punca včasih pove, kaj bi rada in sama kej predlaga.
Ne vem, kaj je njemu padlo v glavo, mogoče ti je sam mal zameru in bo čez par dni vse okej, ker se bo potolažu... mogoče pa je vidu, da pač pr tebi ne bo dosti dosegu, ker ga hočeš met sam za prjatla in mu pač to ni dovolj in je šou iskat drugam... :?

Ti morš premislit, če si želiš bit z njim oz. kaj si želiš od njega...pa ga kam povabi al karkoli probaj. Mu povej odkrito, da si želiš, tud če kdaj žrtvuješ svoj čas, ko bi lahk delala kej druzga.
Zdej če pa nočeš, pa... sej veš :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Feb. 2009 11:48

on ne bi biu rad tvoj prjatu..in hvala bogu usaj en tip, k ne dreza v žensko, če ta ni pretirano zainteresirana vanjga. on je to sam opazu, da glede na to, da sta na začetku, bi mogla bit ti vsa naudušena pa skos bla za da se dobita, ne pa da si imela izgovore-čeprou je res, da si se mogla učit itd. itd., še zmer če ti en neki pomen, če čutš metulčke itd. si uzameš cajta zanjga, ker te itk tok zmeša, da sam nanjga mislš-..on je pa vidu, da pač ne bo šlo in ker mu nisi vračala čustv tko kot jih je on gojil do tebe, se je raj UMAKNU, ker ga je pač bolel da nisi hotla bit z njem, tipi pa prijetaljstva ne iščejo, ker majo za to KOLEGE.

torej, podobn primer je biu tud pri men-ko sm mela obdobje ko sva s fantom se razšla za 2 meseca me dpoletjem- in se je začel zame zanimat en za dol past tip, jz, sej sm bla zainteresirana, sam nevem, je sam vidu da sm še zmer nekje z mislimi drugje, čeprou je blo lepo k sva se dobila, sam useen, ni mi blo pa popolno..in se je tip čist brez kakršnikkoli smsjou, kliceu TOTALNO UMAKNU, use klice ignoriru, na msn ignoriru, use useee..ugl. men je biu to totaln podn, kašn način je izbrou..pa sva se slišala nakonc po hmm pou leta, mi je reku da bi mogla njega izbrat ( :lol: ) da bi se mela ful fajn..hmmm..in isto je meu ene punce, tko k ta tvoj, k mu niso ble oz. se jih je hitr naveliču, mene pa kao ne (isto k pr teb)...
in ja nakonc sm poštekala, mi je reku, da kukr sm že sama opazila, se je umaknu, KER je vidu, da bi on od mene rad več kukr jz od njega, da me je meu ful rd in ni mogu gledat kako punco, ku mi je všeč, en drug FUKA :eek: :eek: :lol: (v tem primeru moj biuši, zdj zdj spet zdejšnji hihi)

ampk je pa povedu čist tko k je blo...pa direkt.. UFFFF
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 12. Feb. 2009 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Feb. 2009 11:49

cemu ubadanje zakaj je reagiral tako kot je ... pac tako je in to lahko da nima nobene veze s tabo.
Ce predvidevas, da je tako reagiral, ker nisi imela casa za njega, potem takem bolje, da to vidis prej kot kasneje. Neko razumevanja pa bi ja moralo biti med ljudmi, vendar so tud taki, ki non stop potrebujejo pozornost in neko nadomestno mamico, in ko ta nima casa, si bo pac poiskal tako, ki bo mu dala pozornost.
Si res zelis karkoli graditi z taksno osebo?

...
piolin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a piolin » 12. Feb. 2009 12:10

Se mi je zgodilo vceraj:)

Spoznala fanta prek interneta, pogovarjala sva se o vsem mogocem, celo dogovorila za pijaco, nakar on pove da ne bo hodil z mano na pijaco, jaz pa bom zaljubljena v drugega.
Tako da mi je vceraj napisal, da je bilo med nama povedanega ze dost, celo prevec in da ima ciscenje kontaktov(veste kaj to pomeni) ter da ko si premislim mam njegovo stevilko in ga poklicem...potem pa navidez nedosegljiv :roll:

Sem se sprijaznila, klicala ga pa tudi nikoli ne bom. :evil:

Bilo je lepo, dokler je trajalo.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 12. Feb. 2009 12:20

Najbrž se mu ni več dalo ukvarjat s teboj oz. si je to narobe predstavljal in menil, da ga ne zanimaš preveč. Glede na to, da praviš, da je vedno bil on pobudnik in da si se umikala njegovim dotikom. Možno pa tud, da vzrok tiči kje drugje.. Kaj če bi ga poskusla poklicat in poskusla ugotovit kaj je narobe? Če boš pokazala kaj več zanimanja, bo morda le povedo kaj je narobe...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 12. Feb. 2009 12:26

Prvo pišeš, da so te vsi njegovi SMSi in klici dobesedno morili in šli na živce, kasneje pa preklopiš, da ti je vse skupaj prijalo. Ženska, odloči se. Ne bodi zmedena kura.

Glede na to, da opisuješ kako je on večinoma vedno tebi pisal sporočila in te klical, se trudil, dajal predloge, se ne čudim, da ga je minilo, sploh, ko si rekla, da nimaš časa za kino in podobne bedarije. Tip se je zate ogrel, bil navdušen, potem pa ga je želja minila. Neskončno dolgo ga pa tudi ne more držat, ne? NE?? No, vidiš, da razumeš. Sploh, če gledaš, kako nedostopno si se delala cel čas.

Pravilno se je odločil, da ne bo s takšno žensko, kot si ti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Feb. 2009 12:27

Ves kaj? Meni se zdi, da te he hotel imet le za f** frendico, pa ker si ga tako 'skenslala' (pac ucit si se mogla) in nisi bila takoj za 'akcijo', no da je obupal.

Sploh se mi pa zdi, da uni del ko si rekla, da je imel FF pa da se je navelical.. No da je takrat pravzaprav prislo ze do custev iz njene strani in se je on ustrasil..

V glavnem, po mojem mnenju nisi tako 'lahka' kot bi si on zelel, oz se mu ne da vlagat toliko energije.. Hm hm.

Ves kaj, ne sekiraj se s takimi.. Veliko je se prijaznih in zanimivih fantov pod tem sonckom.. :smilingplanet:

Aja pa ne strinjam se s komentarjem nad mano, ces da si se delala nedostopno.. Hja, vecina tipov pada na nedostopne zenske.. Ze to, da je sla z njim na kavo je dovolj ok, ne? Pa smsi, klici.. Po mojem to ni nedostopna zenska..
In igra moci je tocno to, da se nekdo dela nedostopnega in potem je potencialnemu partnerju bolj vsec (ker je manj dostopen.. cisto smiselno, ker si vedno zelimo nekaj cesar ne moremo imeti)..
Zadnjič spremenil Hyades, dne 12. Feb. 2009 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Feb. 2009 12:28

^veš, jz sm tut pokazala zanimanja do ene točke, več ponosa s emi ap ni dal požret oz. ni blo vredno...pa še zmer, nism vedla razloga pol leta, zanč sm pa zvedla..

tko je, tko kot pri piolini

tko da če ti je do tega, da je on srečen, ker zihr on želi da si tut ti srečna s komrkoli že boš, bolš da ga pustiš na mir, ne piš mu ne nč..edino če maš res ŽELJO BIT Z NJEM kot FF al kot pucna al whatever, za prjatlstvo pa..hm nene bo njega bolel to!!!
tut tist je men reku, da karkoli bom nardila bo on srečn, sam da bom jz srečna :)
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 12. Feb. 2009 12:45

Men se zdi,da se mu nisi drugač posvečala...Dobiu je občutek,da se brezveze trudi zate.
Nism dobr zastopla...a sta vi2 kej mela?Ja-ne?Iz atere strani pobude?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Feb. 2009 13:01

In kako naj bi mi vedeli, zakaj se je končalo?
Uporabniški avatar
snow_kepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snow_kepa » 12. Feb. 2009 13:08

1.mislim, da se nism delala nedostopne, vedno sem mu odgovorila na sms, na klice, ga vedno poslušala kar je imel povedat, ga tud sprašvala o tem kar mi je govoru-skratka pokazala zanimanje.

2.seveda mi je prijala pozornost, zdelo se mi je le nekoliko pretirano, da se je tako zagrel že na začetku. Saj me niti ni poznal in se mi je zdelo, da skuša narediti le dober vtis in se mi prikupiti-pač na lep način pridet do tega, da dam noge narazen?! Sem pač mal bl previdna in mu nism hotla dajat vtisa, d se bova dala dol, ker bi se to sam vleklo...nazadnje bi me pa skenslal tko al pa tko.

3.tko, da zlo dvomem, d se je umaknu zato ker se jaz ne bi dovolj zmenila zanj...glede na to, da sem ga klicala, mu poslala sms kaj je narobe in če hoče, da ga pustim na miru...pa ni od takrat javil nič-mu je gotovo vseeno. Jaz bi rada vedla sam to, al sem jaz kriva-tako kot pravite nekatere (d bi mogla jaz dat kako pobudo) al se je pač on odloču,d mu nism več "všeč" in bo iskal drugje

Mislim, da sem mu dost zatežila s tem smsom-on pa noče nič rečt. Mal bedno je drezat vanj, če mi noče poslat niti smsa pa odkrito rečt, da nimava več kaj se pogovarjat/videvat... Moti me to, ker je bil ves sladek in prijazen-zdaj pa kot, da ga ni!

Sklepam, da je hotu sam probat kdaj bom podlegla...če bi mel kakšne drugačne namene, bi se že strmal pa odpisal vsaj na tisto, kar ga sprašujem. Mal mi je škoda vsega skupi, ker po mojem mnjenju sva se kar pošekala...in bi ga rada še vidla in bolje spoznala. SAm če me ignorira, kaj naj mu pol še pisarem...sam težje bo zame, ker se bom še naprej mučla s tem-tko kt se zdj:(
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Feb. 2009 13:12

Mogoče je najbolje, da se sprijazniš in ne iščeš odgovorov. Jaz začenjam verjeti, da preprosto obstaja tak tip ljudi, ki znajo predvsem in samo ignorirati, se umikati in v odnosu z njimi ti pač nič ni jasno, najpogosteje pa celo misliš, da si kriv sam. Najverjetneje nisi, samo oni ti dajo tak občutek. Temu se reče gnilobe od folka :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Feb. 2009 13:14

Daj zenska ne sekiraj se...
En teden ga poznas, ne? Pusti ti to, pa sej ne bos vsakemu ki bo malcek bolj sladek podlegla..?!

In ja, po mojem te je hotel le polozit...
Tudi taki pezdeti obstajajo :).
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Feb. 2009 13:22

MsN napisal/-a:Mogoče je najbolje, da se sprijazniš in ne iščeš odgovorov. Jaz začenjam verjeti, da preprosto obstaja tak tip ljudi, ki znajo predvsem in samo ignorirati, se umikati in v odnosu z njimi ti pač nič ni jasno, najpogosteje pa celo misliš, da si kriv sam. Najverjetneje nisi, samo oni ti dajo tak občutek. Temu se reče gnilobe od folka :D

tko k blo pr men.
še zmer sm zihr da jev tem fora kar sm gor napisala..na primer moje zgodbe

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov