Prosim, svetujte! Dvomi glede sedanjega fanta me razjedajo.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

meliss_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a meliss_a » 03. Feb. 2009 23:22

Približno 3 mesece se dobivam z fantom, ki je 2 leti mlajši od mene. Vizualno je tako rekoč moj '''"sanjski moški'''", všeč mi je sicer tudi njegov karakter vendar z nekaj izjemami, ki me zelo motijo oz. me puščajo v dvomih....
Občutek imam, da se iz dneva v dan bolj zaljubljam vanj, vendar na žalost nisem prepričana ali je to v tem primeru sploh dobro (čeprav si seveda želim, da bi bilo). Problem je iz njegove strani.... Dogovorila sva se, da ne bova hitela in da bova '''"zvezo'''" gradila počasi, korak za korakom. S tem sem se tudi sama strinjala. Muči me predvsem dejstvo, saj ne vem ali on kar se najine veze tiče misli resno in čuti enako kot jaz ali se z menoj le '''"zabava'''". Seveda sem ga o vsem tem tudi povpraprašala in odgovoril mi je, da mu je do mene in da mu nisem le za krajšanje prostega časa....vendar ne vem ali mu lahko verjamem, to pa me vsak dan razjeda. Včasih se mi po več dni sploh ne javi (ne pokliče, ne odpiše), ko ga vprašam zakaj pravi, da to ne smem jemati osebno in da se z bivšo punco včasih nista slišala tudi po en teden in da tak pač je in naj ga sprejmem, če želim. Ko sva skupaj večinoma časa sex-ava, kar mi sicer odgovarja, vendar bi kdaj pa kdaj rada z njim počela tudi kaj drugega. Vem, da je sex na začetku vsake veze aktualnejši ampak...Tudi, ko ga vprašam ali je z mano le zaradi sex-a to odločno zanika. Tudi druge pravi da nima, saj se mu to zdi nesmiselno, pravi. Svojim znancem me zaenkrat še ni predstavil kar me zaenkrat še ne moti tako glede na čas, ki je minil odkar sva skupaj. Včasih se izogiba tudi '''"resnejšim temam'''", ki jih občasno načnem....Ko ga vprašam zakaj se izogiba takšnim temam me vpraša zakaj ga sprašujem vedno eno in isto in zakaj tako dvomim o njem in da bom enkrat že spoznala, da se z mano ne igra. Včasih mi reče oz. pove kaj takšnega kar v sekundi razblini vse moje dvome in takrat se resnično počutim, da mu je veliko do mene, a potem se mi spet po dva dni ne javi in dvomi in vprašanja se ponovno pojavijo. Resnično sem zmedena.
Rada bi ostala z njim, vendar me ta očutek, ko ne vem pri čem sem in kaj lahko pričakujem dobesedno razjeda. Prav tako ne vem ali lahko verjamem njegovim besedam in vsemu kar mi pravi, ne glede na to, da bi še kako rada verjela vsemu temu. Preprosto bi rada čutila, da mu je do mene vsaj toliko kolikor je meni do njega, vendar njegova občasna dejanja to preprečujejo.
Prosim, svetujte mi kaj naj naredim.... Ali mogoče pretiravam? Kako naj preverim ali so njegova čustva do mene pristna? Kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu? Naj vztrajam še naprej? Kakšno je vaše mnenje o vsem tem? Ima kdo mogoče kakšno podobno izkušnjo in kako se je iztekla? Vesela bom prav vsakega nasveta, predloga,....

Hvala vsem že vnaprej... :razz:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 04. Feb. 2009 8:12

Kompliciraš za brezveze.

Postani zares samostojna, zapolni si svoj prosti čas, izpolnjuj se. Počni vse, da ne boš mislila nanj, ga klicala in mu pošiljala SMSe. Kofetkaj s kolegicami, kolesari, počni kar te veseli.

Ne bit tako odvisna od tipa. Prepusti se toku, ne sprašuj se toliko, ne obremenjuj se toliko s prihodnostjo. Kae bo, bo. Sta še na začetku, uživaj. Tak odnos bi vsakega dušil, še ženske.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 04. Feb. 2009 8:42

Kadar je fantu do resne zveze in je zaljubljen do ušes, taki dvomi ne obstajajo in o omenjenih zadevah ne razmišljaš..
Mislim, da moraš predvsem ti razčistit, kaj hočeš. Sama dobro veš, da zadeva ni taka, kot bi si želela. Če boš sprejela to, da ni enakovrednih čustev z nasprotne strani, da pa za neko prijetno obdobje ljubimkanja in druženja to niti ni tako pomembno, bo veza veliko bolj sproščena in spontana, tudi zanimiva. Ne moreš pa si ravno obetat, da bo fant v prihodnosti postal 'tvoj mož, s katerim boš ostala do konca življenja'..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 04. Feb. 2009 10:21

Moje mnenje:

- kaj me je zmotilo na tvoji strani: glede na to, da sta s tipom skupaj 3 mesece je nerealno (smešno, čudno...vstavi po želji) pričakovati, da ti bo tip reku, da se bo poročil s tabo, da si ženska njegovega življenja, da si želi s tabo imeti otroke...saj se sploh še ne poznata.

- kar me je zmotilo pri njem: ljudje smo si različni in očitno nekateri rabijo čas zase (veeeeliko časa zase) in se ne javijo po par dni kar je sicer meni ful čudno, ker sem mnenja, da če imaš nekoga rad, oziroma si zaljubljen vanj izkoristiš vsak trenutek, da si v njegovi bližini, pogosto misliš nanj, želiš slišati njegov glas, vedeti kako se počuti, kako je preživel dan...bla, bla, bla...Če se meni ne bi tip javu po par dni bi iz tega sklepala, da očitno to ni to in da sem mu sicer o.k in je rad v moji družbi, ni pa zaljubljen vame.

In glede tega, da je tip čustveno hladen....vsak tip, še tako čustveno hladen se, če se res zaljubi in mu punca dosti pomeni čustveno őtopli˝. Mogoče je on tak človek, da rabi mal več časa, da te spusti ˝in the circle of trust˝ :D ...tako da še mal počakaj, boš vidla, če se bo situacija kaj spremenila na bolje. Če pa se ne bo nič spremenilo, pol pa jaz ne bi rekla, da je pač tak tip in bla še naprej z njim ampak bi si njegovo obnašanje razlagala tako,da mu očitno ni dovolj do mene.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Feb. 2009 10:53

keri napisal/-a:....vsak tip, še tako čustveno hladen se, če se res zaljubi in mu punca dosti pomeni čustveno őtopli˝.

S tem se strinjam, ker me je že nekajkrat presenetilo, kako se fantje pričnejo drugače obnašat, ko srečajo tisto "pravo".
Takrat ni nobenih dvomov, izmikanja in igric. To je bolj v ženski domeni, kao "hard to get" scena :) Zaljubljen tip pa svojih čustev ne skriva.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Feb. 2009 11:18

Glede na to da sta na novo skup ti ne bo šel zdej govort; mejva 10 otrok, poročva se itd... Mogoče rabi malo časa, mogoč te ma malo "za rezervo"... Pač če je s tabo, si mu sigurno všeč, možno pa je da se še ni čist odloču, oziroma ma še kakšno drugo opcijo ogledano...

To da se več dni ne javi, mi je mal čudno... Ne vem no; jaz bi na tvojem mestu bla malo bolj hladna do njega, da vidš kaj bo.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 04. Feb. 2009 12:41

trapa napisal/-a:Kompliciraš za brezveze.

Postani zares samostojna, zapolni si svoj prosti čas, izpolnjuj se. Počni vse, da ne boš mislila nanj, ga klicala in mu pošiljala SMSe. Kofetkaj s kolegicami, kolesari, počni kar te veseli.

Ne bit tako odvisna od tipa. Prepusti se toku, ne sprašuj se toliko, ne obremenjuj se toliko s prihodnostjo. Kae bo, bo. Sta še na začetku, uživaj. Tak odnos bi vsakega dušil, še ženske.

Popolnoma se strinjam s tem....nauči se bit sama in uživaj,šele potem bosta uživala skupi...Po treh mescih te naj res ne zanimajo resne teme.
Glede bivše mi pa ni čist jasn...če bo šlo predaleč,mu lepo povej,da tega pač ne toleriraš.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 04. Feb. 2009 14:37

kaj je pa ta tipo po horoskopu?
to da se ti po par dni ne javla zihr ni nek plus...če si zalublen, al pa da ti je nekdo sam ful všeč, ga hočeš čimvečkrat videt, slišat,kot so že ostale rekle. povej mu da te to njegovo neoglašanje ful moti in če ti bo reku da ga sprejmeš, mu reč naj pol on sprejme to da je konc. 3 mesce ni dolga doba in če te že zdej včasih da na hladno bo čez 1 let vprašanje če se bosta uspela videt na en mesec (mal se hecam:))
morš pa vedet da kokr si boš na začetku nardila vezo, tako boš mela. v vsaki vezi so prilagajanja, ampak morš pazit da prilagajanje ne preide v podrejanje, to se doskrat zgodi ko se ker preveč zaljubi in si potem meje postavi prenisko.
ne deli z njim preveč v rokavicah, ker se bojiš kaka bo njegova reakcija-tut če bota šla narazen boš preživela. bistvo veze je da si zadovolen, se počutiš ljubljenga, če tega ni je smiselnost veze vprašljiva...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 04. Feb. 2009 14:44

*srčica* napisal/-a:kaj je pa ta tipo po horoskopu?

Sej ne vem ali bi se smejal ali jokal.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 04. Feb. 2009 14:50

Uživaj in ne sekiraj se. Ta ni tapravi. Ko bo pršu pravi bo vse drugače in vse se samo odvija. Čas zmankuje i besed ne zmanjka. Sicer pa ta današnji svet je tako našpičen, da duhovna plat malo pomeni čeprav je glavnina življenja. Ne čakaj in uživaj naprej sej vsi dvomi ki se v tebni porajajo tebe uničujejo ne njega. In sveda so leglo za bolečino in iz tega slaba volja pa še kaka bolezn.
No za probo pusti ti njega nekaj dni na suhem pa boš videla kaj pomeni. To če siliš v njega ne boš nič napravla samo poslabšalo se bo.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 04. Feb. 2009 14:54

miteq napisal/-a:

zarad mene lahk tut jokaš... me pač zanima, horoskop mi je zanimiv in zanimivo mi je tako povezovanje, kar pa ne pomeni da slepo verjamem v to :wink:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 04. Feb. 2009 16:11

jullia_ napisal/-a:
keri napisal/-a:....vsak tip, še tako čustveno hladen se, če se res zaljubi in mu punca dosti pomeni čustveno őtopli˝.

S tem se strinjam, ker me je že nekajkrat presenetilo, kako se fantje pričnejo drugače obnašat, ko srečajo tisto "pravo".
Takrat ni nobenih dvomov, izmikanja in igric. To je bolj v ženski domeni, kao "hard to get" scena :) Zaljubljen tip pa svojih čustev ne skriva.

Bi se kr podpisala pod tole, ja!

Isto ima moja frendica take težave trenutno...sam pismo ej, res ne vem v čem je fora tega, da se taki tipi delajo neki ful zaljubjene pol pa kr poniknejo, čez tri dni pa se pojavijo kukr da ni nč blo!?! Noben mi ne bo reku, da je to neka strašna ljubezen. :roll:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
mia_mia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mia_mia » 04. Feb. 2009 16:46

miteq napisal/-a:

Lahko se od smeha jokaš. :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 04. Feb. 2009 18:41

po napisanem se mi zdi, da te ma samo za seks... :)
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 04. Feb. 2009 19:25

Se strinjam z določenimi odgovori. Popolnoma po nepotrebnem kompliciraš. Skupaj sta 3 mesece. Normalno je, da pač ne visita cele dneve na telefonu. Če le nista stara 15 let. Ne vem zakaj bi bilo treba se sluišat vsak dan, da nabijaš račun za telefon z brezveznim čvekom. Najbolje bo, če se sprostiš in nehaš razmišljat če ma drugo, ker vaju bo na koncu ravno to pripeljalo do razida. Preprosto ''dojadilo'' mu bo, da ga ves čas sprašuješ, če ima drugo, če te ima le za sex in podobno. Začel se bo počutiti utesnjenega.

Sploh pa se mi zdi, da tale vendarle ne bo pravi. Pa ne zato, ker mogoče on ne bi bil v redu, ampk ker imam občutek, da ti še nisi pripravljena na tako zvezo. Moraš pa vedeti, da prava in trajna zveza ne pomeni, da sta priklenjena drug na drugega, temveč da sta tako zrela, da si pustita dihati in si dasta svoj prostor.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov