Zmedeni glede punce

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 27. Jan. 2009 17:59

Pozdravljeni! Najprej se opravičujem ker nevem če tema že obstaja ali ne, sem pa odprl kar novo :).

V glavnem sem zelo zmeden glede ene punce, ki mi je že dalj časa všeč (več kot 1 leto) sva tudi prijatelja in se dobro razumeva po moje. Seveda sem pa ji že večkrat povedal da mi je zelo všeč pa bla,bla,bla pa mi je včasih dala odgovor da sva samo prijatelja,ampak pač trmasto vztrajam ker mi je punca izredno všeč in jo imam rad. Enkrat sem ji povedal da tako ali tako nimam nič možnosti pri njej pa mi je rekla da sem to jaz rekel ne ona (kaj si naj mislim). Seveda ko govorim z njo se trudim da se oba smejiva in se imava lepo,saj jo imam potem še raje ko jo slišim kako se smeji :). Enkrat mi je tudi povedala da sem luzer, ampak sem to vzel kot za šalo in sva se iz tega smejala. Skratka povedal sem ji da me je čist obnorela in da mi je zelo všeč, včekrat sem tudi pokazal ljubosumnost kar vem da nebi smel, ampak vseeno mi ni bilo lepo...Jaz mislim da sem ji všeč ampak mi tega noče priznati in hoče da se še trudim naprej, seveda sem pa zaradi tega malo zmeden:). Nevem pa kaj si ona misli o meni. 1x sem jo vprašal pa mi je odgovorila da nič slabega...

Torej kaka pomoč bi bila zaželjena :).
Lep pozdrav :)
Misek
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 27. Jan. 2009 18:11

Pogovorit si se probal, čustva si izpovedal, pa ni pallo.

Torej preidi na dejanja. Ko bo pravi trenutek, jo poljubi. Ti bo še najbolj jasno, če si ji všeč ali ne.

Pa čim prej v akcijo. Tole cincanje te ne pelje nikamor in če te noče zdej, te ne bo htela nikdar.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 27. Jan. 2009 18:17

Hm,zapleteno.Punca res daje dvoumne odgovore.Glede na to,da sta prijatelja že eno leto in,da si ji postavil že nekaj vprašanj in še vedno nič izvedel,bi lahko ob kakem bolj romantičnem trenutku tvegal in jo vprašal,kaj bi storila,če bi jo ta hip poljubil...
Svetujem,da se izogibaš ljubosumnih izpadov,saj nebi bil upravičen do njih niti kot partner,kaj šele kot prijatelj.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 27. Jan. 2009 18:40

zdravilo za tako punco, ki ne ve čist točno kaj bi, je to da se ga enkrat orng nasekata skupi, pa bo alkohol povedu resnico - če ne z besedami, pa z dejanji :)

lahko me napadete, ampak... sad but true.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 27. Jan. 2009 19:24

Mislim, da ji izjemno ugaja to da si ti čisto nor na njo in ti zato tudi včasih posreduje dvoumne signale - ravno toliko, da ne obupaš saj potem izgubi občudovalca. Sem pa sto posto, da nimaš tukaj prav nobene možnosti in je najbolje da pozabiš na vse skupaj.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 27. Jan. 2009 19:34

trapa napisal/-a:Pogovorit si se probal, čustva si izpovedal, pa ni pallo.

Torej preidi na dejanja. Ko bo pravi trenutek, jo poljubi. Ti bo še najbolj jasno, če si ji všeč ali ne.

Pa čim prej v akcijo. Tole cincanje te ne pelje nikamor in če te noče zdej, te ne bo htela nikdar.

Jaz ti isto svetujem. Samo res moraš najti pravi trenutek ... Če ti pa takrat še enkrat pove, da je ne zanimaš, potem pa dokončno odnehaj.
GeorgeConstanza, ni nuno, da nima nobene možnosti. Mene tudi en tip ni kaj preveč zanimal, dokler me dobesedno ni "napadel" (z usti haha) med nekim prepirom. Potem se je pa samo obrnil in odšel, šele takrat sem začela malo drugače gledati nanj in razmišljeti o njem.
Se pa ne strinjam s tem, da jo vprašaj, če jo lahko poljubiš. Preseneti jo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 27. Jan. 2009 19:39

Kaj je to zadnje čase, kr neki dedi pišejo po našem forumu? Pa vsi majo sorodne probleme. Bo treba poseben podforum za njih nardit.

keepsake napisal/-a:zdravilo za tako punco, ki ne ve čist točno kaj bi, je to da se ga enkrat orng nasekata skupi, pa bo alkohol povedu resnico - če ne z besedami, pa z dejanji :)

lahko me napadete, ampak... sad but true.

Ej, po mojem pa da ne, kr takrat lahk delaš tud take neumnosti, da maš potem res brutalnega moralnega mačka... Pa sploh ne rabiš met zelo rad tiste osebe, lahko ti je celo antipatična, ampak v tistem momentu bi se pač z nekom lizaril in ker je najbližji...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 27. Jan. 2009 19:45

Se strinjam z Georgeom.

Poleg tega se v prihodnje izogibaj žensko,ki ti je všeč spraševat kaj si misli o tebi oz. ji dajat nek vtis žrtve z: "saj jaz pri tebi nimam šanse".S takim pristopom ne boš nikoli nič zvedel o njenih čustvih, kvečjemu jo boš ful odbil. TI moraš vedet/dajat močan vtis,da imaš pri njej šanso ne glede na vse,ne pa njo o tem spraševat. S takim pristopom deluješ samozavesten in odločen, ne pa pasiven in popolnoma podrejen njeni volji.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 27. Jan. 2009 20:10

Ojoj, še en prototip copate. Pa kaj je zdaj to, invazija copat na ta forum?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 27. Jan. 2009 20:30

GeorgeConstanza napisal/-a:Mislim, da ji izjemno ugaja to da si ti čisto nor na njo in ti zato tudi včasih posreduje dvoumne signale - ravno toliko, da ne obupaš saj potem izgubi občudovalca. Sem pa sto posto, da nimaš tukaj prav nobene možnosti in je najbolje da pozabiš na vse skupaj.

Žal morem dat temu odgovoru najbolj prav. In še enkrat Žal, sm bla tudi jst enkrat (davno tega) taka prasica, da mi je ugajao, če je kak fant skakljal za mano-nikoli pa nisem nč resno mislila z njimi.
1 leto je tudi res dolga doba. Če se slučajno motim, se strinjam z drugimi da poskusi z dejanji. Al pa ji naravnost povej, da je ti ne jemlješ kot prijateljico in da bi enkrat rad razčistil s tem. Končaj s temi igricami, ker se drugače znajo še dosti časa vlečt.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 27. Jan. 2009 21:05

hmm...ja je res ker mi je že 1x povedala da sem tak ki si ne upa...1x sem pa se na nekem RD napil in sem bil skupaj z njeno nepriljubljeno sošolko....in sem ji to pač tudi povedal....vseskupaj je nastala zmešnjava in takrat je ta "moja" tisti njeni sošolki zagrozila če de me še enkrat klicala ali pa če de mi pisala da jo nabije, s tem pa tudi povedala da kao ona moja punca in če ji je fauš da z mano hodi ter da zdaj samo dela svajo med nama? (mal me je tudi to zmedlo sem bil seveda vesel da je to naredila, ampak...nevem)...večkrat sva se tudi pogovarjala nekaj pa mi je rekla kaj čakam itd....skratka prihaja dan ko bova skupaj šla na eno fešto in ja, bon izkoristil priložnost pa bon videl pri čem sem..
Misek
Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 27. Jan. 2009 21:08

pa ja no...po mojem jo malokateri fant tak nasmeji kot jo jaz, pa mislin da jo tudi malokateri tako pozna kako jo nasmejati...drugače pa ni bilo dosti priložnosti da bi bila skupaj na fešti....
Misek
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jan. 2009 21:14

si.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 27. Jan. 2009 21:35

Misek22 napisal/-a:hmm...ja je res ker mi je že 1x povedala da sem tak ki si ne upa
Že to poleg tega, da bi jo vprašal za poljub, pove vse - da bo pri tebi težka, s tvoje strani namreč.
Misek22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Misek22 » 27. Jan. 2009 21:59

No bomo videli :D se oglasim za par dni...vam povem če se splača vztrajati ali pa vse pustiti za sabo in se strinjati z vami :)
LP
Misek

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]