fant obseden z naraščajem!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

levchika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 25. Okt. 2008 8:27

Pozdravljene bejbe!!!

Prosila bivasza kakšenodgovor.

Moja težava je sledeča. Že leto dni prijateljujem z moškim, kateri me razveseljuje in tudi jaz njega zelo in ker sem imela prej zelo teroristično vezo z psihopatom in to 6 let mi je pustilo nekako psihične posledice in s tem je moja odločnost res na psu!! Imam 24 let, pišem diplomo, moj novi ima 33 let in dela v mizarstvu. Poznava se leto dni in tako funkcionirama oziroma me uči, kako da se ne zlomim takoj kadar imam kakšen problem. Ker prejšnja veza me je uničila. Tudi ta novi izvaja name pritisk. On HOČE, ŽELIIII otroka!!!! In to tako goreče, da je pravi ekstrem! A mene je to začelo obremenjevati. Na začetku tega tedna sva imela spolni odnos, jaz ne jem KT tablet in je frajer brez vprašanja spustil v mene. (prej tega ni delal) Valda jaz cela panična, mu nisem povedala in se napotila v lekarno po urgentno tabletko Norlevo, ki mi ni delala nobenih težav, niti slabosti in nič. Pa mi govori, ne mi lagat, če si spila tableto, ne mi lagat, pa vsaki dan tako mu pridejo zvezdice na oči ko me prime za trebuh, pa tak nekakšna sreča v njem. A kaj je bilo včeraj. Nisem se ga otepala, zabičala sem mu naj uporabi metodo umika kot jo je do sedaj VEDNO! In glej ga, neee on spet spusti v mene! Res lepo, na koncu sem bila šokirana in prepričana v to da ga zares zapustim! Ker konec koncev otroka lahko imam kadar hočem, rada pa bi odšla tudi še na kakšno potovanje in si našla primerno službo. Kaj naj storim sedaj, ker mu je včeraj spet prišlo v mene? Naj grem spet v lekarno in uzamem Norlevo in se poigram z zdravjem, pa kolkokrat se lahk sploh uzamejo ker so urgentna kontracepcija??? Sesulo me bo, a njega bom po mojem zapustila. Al kaj počakam na nosečnost pa šus v glavo. Poleg tega še imam pa starše tako konzervativne bolj kot njegove, njegovi so super tako relax, a moji, da jim rečem "noseča sem" glejte kaj bi bilo " KAAAAAJJJJ PRI 47 PA NE BOMMMM BABICAAAAAAA?!!!" in obratno.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Hvala za pomoč, edine ste na katere se lahko obrnem.

Lejla
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Okt. 2008 9:16

Najprej naredi test nosečnosti in se prepričaj, če je do česa prišlo.
Ali pa še bolje, da pokličeš ginekologinjo in ji problem opišeš kar po telefonu ter vprašaš kaj svetuje, ker si otroka ne želiš.
Drugače pa...taka veza ne vem, če je kaj boljša od tvoje prejšnje. Fant bi ti očitno rad naredil otroka brez da se ti strinjaš s tem, kar ni prav. Lepo si mu povedala, da si otroka ne želiš in da naj uporabi metodo umika....ni upošteval tvoje želje, ampak je poskrbel le zase.
Malo razmisli...koliko ti veza pomeni ter to, da fant ne spoštuje tvoje želje.
Pogovorita se...s pogovorom se da marsikaj rešiti.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 25. Okt. 2008 9:24

Lej, že potem kar si napisala vidim, da se niti malo ne spoštuješ. DVAKRAT je spustil vate, brez tvojega dovoljenja in ti se SPRAŠUJEŠ, če naj ga zapustiš?? Jaz ga bi pustila že ko bi mi prvič nekaj takega naredil. Kaj pa imaš od zveze z nekom, ki mu ne moreš zaupati? Zaupanje je pa ja temelj zveze. In če ne more razumeti, da se ti počutiš premlado in si otroka sploh ne želiš, bi moral upoštevati tvoje želje in ne egoistično skrbeti samo za svojo rit. :x Pejt stran in to čimprej. Naj te ne sesuje, saj vidiš da taka zveza nima prihodnosti.
Glede tabletke, ti pa priporočam, da greš h ginekologu in pač razložiš situacijo in naj ti on/a svetuje. Sama se ne bi igrala in ponovno v lekarni kupovala teh jutranjih tabletk..
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Okt. 2008 9:26

Prvič, testa nosečnosti zaenkrat še ne moreš narediti, ker je absolutno prehitro, da bi pokazal kak rezultat. Počakati moraš do prvega dne izostanka menstruacije.

Drugič, urgentna kontracepcija je zelo močna in ima negativen vpliv na žensko horomonsko ravnovesje, zato ji pravimo urgentna - ker gre za izjemne primere in mislim, da se moraš o tem nujno čim prej posvetovati s svojo ginekologinjo - razloži celotno štorijo, mi tukaj nismo strokovnjaki, da bi vedeli, kaj narediti v tem primeru.

Tretjič, zakaj ne jemlješ kt ali uporabljata kondoma?

Četrtič, to ni zveza. Odidi, dokler je še mogoče.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 25. Okt. 2008 9:29

*lilica* napisal/-a:Najprej naredi test nosečnosti in se prepričaj, če je do česa prišlo.

Test nosečnosti ne bo ničesar pokazal do izostanka menstruacije, takrat bo pa za jutranjo tabletko že prepozno.. Ti svetujem, da raje pokličeš ginekologa oz. greš na pregled, drugače ti bo v primeru nosečnosti ostal samo še splav (če se boš seveda odločila, da otroka ne boš obdržala).
Aja in naj te želje fanta ne zavedejo, najprej upoštevaj sebe in svoje želje.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Okt. 2008 9:29

Tale vajina zveza pomoje nima prihodnosti; situacija, kot je vajina, da si eden močno želi otroka, drugi pa sploh ne, je za moje pojme nerešljiva oz. težko težko rešljiva, razen, če se eden pač ukloni želji drugega.
pri meni bi tudi to pomenilo nepremostljivo oviro.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Okt. 2008 9:32

levchika napisal/-a:A kaj je bilo včeraj. Nisem se ga otepala, zabičala sem mu naj uporabi metodo umika kot jo je do sedaj VEDNO! In glej ga, neee on spet spusti v mene!

???!!!

Tip je že enkrat naredil isto stvar, pa si mu zaupala, da ne bo še 1x??? Kaj pa kondom?

In ja, s tipom, ki ti hoče PROTI TVOJI VOLJI :!: narediti otroka po mojem mnenju nimaš kaj početi.
Zaupanje si je pa tako že zapravil.

MsN je dobro napisala.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 25. Okt. 2008 9:50

Jst bi brez pomislekov šla. Rabiš čas da se spet postaviš na noge, da se poiščeš in začneš delat na svoji odločnosti in samozavesti. Če bi rada še naredila nekaj zase, naredi, stara si šele 24, otrok lahko počaka. Že prejšnja veza te je uničevala, in tudi ta te! Čez čas se boš počutila kot da si zaprta v kletki, kot da nimaš nadzora nad življenjem in da vsi drugi odločajo namesto tebe...če se tako že ne počutiš sedaj?? Pojdi in uživaj življenje. Na začetku bo najbrž težko, ampak moraš si najdt stvari ki te veselijo in počasi se ti bodo odpirala nova vrata... In to, kar on počne, je nespoštovanje tvoje želje, ker s tako obveznostjo kot je otrok, pa da si ga ti ne želiš in ON TO VE, pa hoče nekaj na silo-kreten!! Mene taki ljudje že s pametjo odbijajo, če pa hoče še nekaj na silo tebe prepričat in delat brez tvoje privolitve...ADIJO!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Okt. 2008 9:55

Še dodatek v razmislek: glede na to, da praviš, da si prej 6 let živela v slabi zvezi, vse pa kaže na to, da je tudi trenutna daleč od zdrave, a si kdaj pomislila, kaj počneš narobe, da padaš v tako uničujoče odnose? Ljudje, ki se jim zaporedoma dogajajo take in drugače štorije, pozabljajo, da so sami vir vzrokov, zakaj je temu tako. In vse prevečkrat si potem mislijo, da so itak krivi partnerji. Čeprav je to res, krivda ni enosmerna in ko boš nekoč spet v zvezi z drugim, poskrbi najprej zase in bolje preceni izbiro človeka, ob katerem si.
levchika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 25. Okt. 2008 10:08

ja imate prav vsi. Moje težave ne vem od kod izvirajo, da se name nalepijo tipi, ki niso pravi in gledajo le na svoje riti.
Pa splava ne bi šla ravno delat. To šele je mučno bolj kot pa urgentna. Ne vem ali naj se zopet poslužim tablete ali ne, nimam pojma kaj naj storim. Sem res v badu!! RES
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 25. Okt. 2008 10:11

Konkretno v tej situaciji, ta trenutek, če ti je res tako bed kot praviš, bi se jst na tvojem mestu oblekla in šla do zdravnika vprašat, kako je s to tabletko.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 25. Okt. 2008 10:13

Pejdi do zdravnika.
levchika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 25. Okt. 2008 10:16

fulll bad k je še vikend!! ne moreš tu najdit nobenga pametnega doktorja. Bom šla popoldan na dežurstvo. Me prav zanima kaj bo.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Okt. 2008 10:18

Pojdi do zdravnika, in ne seksaj več s takim egoistom, ki samo čaka, da te ''prenese okoli''!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Okt. 2008 10:24

Verjetno ti moja zgroženost ne bo nič pomagala, ampak res... Zgrožena sem! Upam, da se tale tvoja zadeva razreši in še bolj upam, da brcneš tipa v rit in naj gre oplojevat druge ženske, ki si to želijo. Mislim... Kakšna zveza pa mora bit med vama, da te tip niti toliko ne spoštuje, da bi upošteval tvoje želje, sploh pri tako pomembni stvari kot je otrok??? Ni mi jasno, še manj pa to, da si ti to dovolila. Prvič bi mene osebno že tako presekalo, da "drugič"a sploh ne bi več doživela (pa ne da bi bila sama karakterno močna, ampak za nekaj pa le vem, kje je višek).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov