ŽELIM SI ŽENSKEGA DOTIKA

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si želiš imeti spolni odnos z istospolno osebo?

Glasovanje se je zaključilo dne 03. Maj. 2009 20:19

da
68
38%
ne
109
62%
Skupaj glasov : 177

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 15. Okt. 2008 20:19

Že nekaj časa imam željo,ki se mi še ni izpolnila.Sem v resni zvezi,vse skupaj štima,sam jaz si želim poskusit z žensko.Ful me vzburjajo scene,ko vidim dve ženski skupaj.Večkrat ko se samozadovoljujem si predstavljam,da sm z žensko.Ni mi problem v tem,problem je v tem,ker si to želim.V bistvu si želim probat,sam nočem izdat fanta.Ali mu naj povem kaj čutim in bi rada?Ali naj grem z njo na skrivaj al pa da organiziram trojčka(sam znam,da je to rizično).
In če bi se kaj realiziralo,kak ji naj povem kaj si želim?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 16. Okt. 2008 8:14

Večina fantov, ki jih jaz poznam s tem, da bi hotla njihova punca it z drugo punco ne bi imel problema. Tko, da mogoče se najprej z njim pogovor in povej, da bi to rada...potem je pa še vse odprto al sami al trojček al karkol.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 16. Okt. 2008 8:32

^^ evo, jaz pa poznam skoraj same take, ki bi v tem videli problem :wink: in tudi moje mnenje je bolj nagnjeno k temu, da to ni prav. Kak bi se pa ti počutila, če bi tvoj fant šel z drugim? :D meni ne bi bilo prijetno :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
maligizmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2007
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a maligizmo » 16. Okt. 2008 8:55

meni v primeru, da gre fant z drugim, ne bi bilo prav, niti slučajno.
sva se pa s fantom enkrat pogovarjala, kako bi odreagiral, če bi ga jaz prevarala z žensko. je rekel, da je to čisto nekaj drugega, kot pa če bi ga z moškim. malo me je presenetilo, potem pa sva se pogovorila in ugotovila, da on odnosa med dvema ženskama pač ne povezuje z ljubezenskimi čustvi, ampak se mu to zdi samo noro privlačno in erotično. tako da je verjetno res čisto pri vsakem drugače.
pomojem mu lahko kdaj omeniš in vprašaš, kako bi se počutil, pa boš videla :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Okt. 2008 9:00

Pa saj ni treba, da se igrate trojčka. Če si tako želiš sexa z žensko, to naredi samo z njo. Še prej pa se posvetuj s fantom, če se s tem strinja (da si želiš poskusit). Ali pa tudi ne..., odvisno, kakšen tip je. Ampak sigurno je boljše, da se s tem igraš sama, brez njega, ker je bistveno drugače, če sexaš samo z žensko, kot če je še moški zraven (in to celo tvoj partner).
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 16. Okt. 2008 9:13

huda želja ki tud mene preganja :D ..sam je pa fora da bi moj dragi to rad gledal :roll: (ker se mu to zdi noro erotično) tko da bom mogla najdt eno bejbiko ki se bo s :roll: strinjala da bo moj "gledalec" ker drgač ne bom tega nkol izkusila,mi pa ne "dovoli" da bi šla sama z eno ker se mu to zdi kao prevara :roll: ..tko da če mu boš rekla se mu bo zdelo fajn,sam vprašanje če te bo pustil samo z njo :D
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 16. Okt. 2008 9:54

Meni se to na vsak način zdi varanje in vem, da si tudi moj fant ne želi me gledat z drugo punco, isto kot si jaz ne želim gledat njega z kakšnim fantom. Varanje je varanje, ni važno s katerim spolom oz. s kakršnimkoli bitjem že.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 16. Okt. 2008 10:26

To je pač varanje, ni važn s kerim spolom je... Isto kot bi mu rekla, da si želiš npr seksa s črncem, pa če ti dovoli. :D
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 16. Okt. 2008 10:49

*QueenBitch* napisal/-a:Večina fantov, ki jih jaz poznam s tem, da bi hotla njihova punca it z drugo punco ne bi imel problema. Tko, da mogoče se najprej z njim pogovor in povej, da bi to rada...potem je pa še vse odprto al sami al trojček al karkol.

Dej ustav se prosim. Res ne vem kakšne fante ti poznaš, da jim je vseeno, če jih punca vara.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Okt. 2008 11:02

Varanje je stvar dogovora znotraj para. Če se dva dogovorita, da bo punca šla probat z drugo žensko, tip s tem ni prevaran, če se je pa strinjal.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 16. Okt. 2008 11:15

jullia_ napisal/-a:Varanje je stvar dogovora znotraj para. Če se dva dogovorita, da bo punca šla probat z drugo žensko, tip s tem ni prevaran, če se je pa strinjal.

Ja res dobre pribijaš. To potem ni več par, ampak navadna "kurbarija". Če se partnerja razumeta in dopoljnjujeta ni potrebe po spolnih odnosih z drugimi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Okt. 2008 11:28

Sto ljudi, sto čudi. Ne delaj si utvar, da si partnerski odnos vsi predstavljajo in razlagajo točno tako kot ti.
Znotraj vsakega para obstaja kodeks obnašanja. Nekateri ne tolerirajo niti kofetkanja s človekom nasprotnega spola, drugi "dovolijo" seks z drugimi ljudmi (istega ali nasprotnega spola). Večina nas je pa nekje vmes :)
In dokler se oba držita postavljenih pravil, nimaš ti nobene pravice presojat, kaj par je in kaj ni, ker se te stvar ne tiče.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 16. Okt. 2008 11:35

kikiriki napisal/-a:Ja res dobre pribijaš. To potem ni več par, ampak navadna "kurbarija". Če se partnerja razumeta in dopoljnjujeta ni potrebe po spolnih odnosih z drugimi.

Se strinjam s tem, zakaj bi sploh imel partnerja, če hočeš seksat še z drugimi, pol je boljš da maš avanture za eno noč.
pet5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pet5 » 16. Okt. 2008 11:39

ženske ste nore :? varanje je varanje. s tako žensko nebi nikol bil če bi o tem samo razmišljala, da bi bla skom drugim, pa to ni važno ali je moški ali ženska.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 16. Okt. 2008 11:42

zdej ste jo vsi napadli samo zradi tega ker ima tipa ... kaj pa npr. če ga ne bi mela ... no, kaj na splošno mislite o tem? (ženska z žensko) ... mene to bolj zanima kot vaše napadanje v čisto vsakem postu v stilu 'vse je varanje', mislim dejansko ste vsi napisali isto :D
lahko bi kdo odgovoril na vprašanje postavljeno v anketi :D

OT: dojamte že da pošlje post kljub temu da napiše napako hjaoo :evil:
Let's swim to the moon .....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov