Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva sva pa enkrat na bregu ob vodi. Pa niti ne vem kva točn se je zgodl, ampak kr naenkrat sva zdrsnla dol in pristala v vodi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
veste moja postelja je mal šudna, pa pol občasno ena od tistih treh desk na kerih je jogi dol pade, in nama je glih ratalo, ko sva se dol dajala, ka je ena padla, in pol sva pristala čist na tleh, pa mam kar visoko postlo... je blo malo boleče pa full full full smešno...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Aja, ankrat sva seksala v avtu bog si ga vedi kje. Avto je bil postavljen na cesti, ker ga drugam nisva mogla dat, blo je že ful pozno...no, in midva seksama, on na meni, ko se naenkrat pred najinim avtom znajde en drug avto in nama posveti v atvo....avto pa valda cel zarošen in poln golote )
Lp, Tamara
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
nerodna stvar!? joj kaj se mi je 1x zgodilo. tak mi je blo nerodno pa sram me je blo...
no pila alkohol malo... potem sma pa ful sexala in jaz imam težave z ramo (na cajte, se mi izpahne če res kaki taki čudni gib nareim) no in midva ful hudo sexama v položaju peseka, in se meni rama izpahne. pa to pune boli in je potem nisem mogla dat nazaj noter in je moj fant poklical rešilca. in mi je potem obleko tangice pa hlače, majce pa nikak nisma mogla noter spravi. in potem pride rešilec pa zravnik v bajto, pa v sobo, jaz pa sem še vedno bla zgoraj brez, pa me je blo tak sram. no potem mi je fant dal kr neko majco prek. pa so me potem z rešilcem pelali v bolnico. no potem so me v bolnici slikali (ramo) pa mi jo dali nazaj noter, potem pa me sestra vpraša, pri čem sem se poškodovala pa nisem vedla kaj bo rekla, pa sem si kuj nekaj zmislila, da sem se kao z žogo nekaj igrala. ja valda a ura je bla okoli 1 zjutraj. no nekaj sem si mogla zmislit, če ji nisem mogla rečt, da sem si pri sexu ramo izpahnila
no pila alkohol malo... potem sma pa ful sexala in jaz imam težave z ramo (na cajte, se mi izpahne če res kaki taki čudni gib nareim) no in midva ful hudo sexama v položaju peseka, in se meni rama izpahne. pa to pune boli in je potem nisem mogla dat nazaj noter in je moj fant poklical rešilca. in mi je potem obleko tangice pa hlače, majce pa nikak nisma mogla noter spravi. in potem pride rešilec pa zravnik v bajto, pa v sobo, jaz pa sem še vedno bla zgoraj brez, pa me je blo tak sram. no potem mi je fant dal kr neko majco prek. pa so me potem z rešilcem pelali v bolnico. no potem so me v bolnici slikali (ramo) pa mi jo dali nazaj noter, potem pa me sestra vpraša, pri čem sem se poškodovala pa nisem vedla kaj bo rekla, pa sem si kuj nekaj zmislila, da sem se kao z žogo nekaj igrala. ja valda a ura je bla okoli 1 zjutraj. no nekaj sem si mogla zmislit, če ji nisem mogla rečt, da sem si pri sexu ramo izpahnila
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
medika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2004
ehh vsaki se to dogaja men se skor vsak dan,sam mi ni nerodn blo,ker sm se o tem se v sol ucila...pac sm zdravstveno koncala,smo mel profesorco ki nam je vsak tedn dala prazn list na katerega smo napisal vprasanja ki jih nismo mogl naravnost vprasat in nam se ni blo treba podpisat in je pac ena vprasala a je to normalno da se ji dogaja in je profesorca razlozila da je res zrak kriv za to....vsem se je zdel to smesn men pa ne!!!hmmm ce verjamete al ne jst sm enkrat med sexom zaspala...s tipom sva zurala do 7 zjutri sva prisla dam pa sva sla sexat ok ce bi to blo en sex pa spat,nepa mojmu tipu se je glih dal,jst sm zdrzala neki casa poj me je kr zmanjkal....lohk si mislite da je bil tip jezn,vprasal me je celo ce je tok slab v sexu da sm zaspala ce bi bil bi mu ze povedala tko pa je v sexu
- Tejch-a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2004
Drugače pa najboj smešna stvar, ki se mi je zgodila je bla pa enkrat ko sma s fantom sexala s kondomom in sva naenkrat opazla da kondoma ni več gor pa midva gledama kam je padu pol sva pa ugotovila da mi je ustal not Seveda ga je fant takoj dobil ven ampak zaradi smeha potem nisma mogla več sexat in še sedaj ko se spomneva kako sva vsa začudena gledala in iskala kje je kondom padema v smeh
-
Kitty_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
men je blo pa najbl smesn k sm prvič probala v naravi pa sva se s takratnim fantom ful doug opogumlala Pol sva pa enkrat pelala psa na sprehod in sva se ustavla ob gozdu na eni jasi in glih k je blo najleps prleti od nekje pes pa naju zacne oba lizat (po obrazu) tko da sva bla v momentu čist slinasta pa nč nama ni blo jasn. pol nisva pa nikol več probala.
- pepa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: korošica
Tudi meni se je nekrat zgodila živalska situacija. V stanovanju imam mačka, ki ima običajno omejeno gibanje po kuhinji in dnevni sobi. Enkrat sva pa s tipom prihrumela domov, vsa horrny jasno. :knuddel: Končno se že nekako znebiva oblek in se prikopleva do postelje, seveda se pa nobeden ni spomnil zapreti vrat v spalnico. Midva ful not padeva, dogajanje na vrhuncu, ko začne tip kar na enkrat konkretno jamrat in vpit. Sm že mislila, da sem naletela na čudaka No pa je nakako le uspeal spraviti iz sebe, da ga maček grize za nogo....
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
hmmm... kokr ste vrjetno že opazle mam ful rada gejčke no in enkrat na morju sem srečala enga waaaaaaaaaaau srčka. sicer je imel fanta... ampak sm ga peljala zvezdice gledat pol sm ga uspela tok zrajcat da se je zgodilo...kar se je pač zgodilo. no in nakonc me je wprašu : ''A SEM ZADEL TAPRAVO LUKNO?''
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Moja prigoda, ki naj bi bila smešna, bi se lohk končala z hudimi posledicami! Z fantom in frndi sm bla na enem žuru! Men pa fantu je že dosadno ratal pa sma se odločla, da grema na "sprehod"! :knuddel: Ko sma prišal, do enga mosta sma se vsedla na travo pa začela :knuddel: ! In prišlo je tk daleč, da sma kar naenkrat bila napol naga! Čez tist most je pa bla cesta, sam je blo že temno pa avti so se itak prehitr vozli, da bi vidli! Kr naenkrat pa se mimo prpele kolesar! In se mu je zdel tk zanimivo, d ni mogu stran pogledat! ! Bi se lohk vsaj ustavu pa gledo, namesto tega pa je na kolesu ostal....in pol buuuuum!!! Tip je na cesto zapelal, avto se mu je poskušal izognit in je zarad tega zapelal v drevo! Vse sm zarad tega, kr kolesar ni mogu nehat bulit! Midva s fantom sma takoj, ko sma ugotovila kaj se je nardilo pobegnala! Ko so frendi vprašali, če kaj vema o nesreči sma se sm hihitat začela! Fant me je še dolgo zafrkaval, d sma tk dobra, da se še prometne zarad naju dogajajo!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov