vprašanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikolo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Mene samo nekaj zanima. Uporabljam kontracepcijske tablete, zato partnerju vedno 'pride' v mene. Vedno do zdaj je po spolnem odnosu iz nožnice nazaj ven priteklo nekaj semenske tekočine, včeraj pa ne. (in ja, do semenskega izliva je definitivno prišlo)
Ok, verjamem, da se sliši dokaj čudno, in, upam da je skrb zaman, ampak vseeno cenim kakšen odgovor..
Hvala.. lp
Ok, verjamem, da se sliši dokaj čudno, in, upam da je skrb zaman, ampak vseeno cenim kakšen odgovor..
Hvala.. lp
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
hm . . meni se je podobno zgodilo. ampak samo takrat (1x) ko sm ležala na hrbtu in sm šele po 5-10min se dvignna gor. čene pa vedno vn steklo, kr sm bla u drgačnem položaju al pa sm se takoj dvignna.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
lej možn je d mu je tko mal pršlo al pa kt so že rekl d mu ni...sam kot ti praviš d mu je.......ja edina logična razlaga je ta d je doživel orgazem brez izliva oz. je bilo tega zelo malo.......aja to paše ne pomen da s zanosila če ni nč vn stekl....k tud če pol posledično zanosiš,,,kar ti ne boš zaradi tabletk,,,,še vedno nekaj semenske tekočine vn steče.....pač par milijonov semenčec gre proti jajčecu ostale pa vn....to je pomoje to...orgazem z zelo malo izliva...pa ne se sekirat k maš zanemarljivo možnost da zanosiš....
pa velik sreče
pa velik sreče
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]