Strah, da je prehitro! ! !

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 12. Avg. 2008 10:01

Najprej lep pozdrav in upam, da mi boste lahko pomagali!

Stara sem komaj 16let in imam fanta, s katerim sva skupaj nekaj mesecev. Sprva so bili med nama(bolj sicer z njegove strani)dotiki, ki so se stopnjevali. Najprej se me je dotikal še skozi hlače, potem pa je njegova roka kar zdrsela pod hlače. ...nekajkrat, ko sva bila skupaj je še bilo tako, potem pa se je vse skupaj stopnjevalo.
Problem pa je v meni. Strah me je, da je prehitro, ker še z nobenim fantom nisem spala. In nebi se rada prenaglila, čeprav se mi zdi da sva že na dobri poti, da bova šla do konca. Nekako si tega tudi želim, vendar me je strah, da mi bo kasneje žal, ker je malo možnosti, da bi pri teh letih ostala s fantom do konca. Ni me toliko strah spolnega odnosa, bolj me je strah tega, da mi bo žal.
Prosim, napišite karkoli si mislite o tem.:?

Hvala!
Zadnjič spremenil alina.hh, dne 15. Avg. 2008 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 12. Avg. 2008 10:06

Če meniš, da je prehitro, raje še malo počakajta. To bo lahko tudi zelo vzburljivo, ko si bosta želela drug drugega pa bosta raje še malo počakala. POvej fantu, da ne želiš hiteti in upam, da bo razumel :wink:
Ko si boš to zagotovo želela, boš sama pri sebi že vedla in takrat bo pravi čas. Če boš pa z njim za vedno pa ne moreš vedet. To konec koncev nikoli ne moreš biti 100%.
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 12. Avg. 2008 10:12

strinjam se z Lilico.
pomojem tud bi mogla malo počakat. in upam, da fant tudi ve, da si še nedolžna. tak boš najbolje vidla, če je fant s tabo zaradi seksa al te ma res rad. malo zlajnano, ampak je res pravi dokaz.

Tak da:povej mu, da se ti zdi prehitro. Konc koncev bo mogo to sprejet :)
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 12. Avg. 2008 10:16

Ve, da sem še nedolžna in je tudi rekel, da ko bom ziher bom pač ziher, torej bo počakal. Ne vem kaj mi je, preveč razmišljam vnaprej..nočem kasneje tega obžalovat. :?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Avg. 2008 10:19

Ko boš vedla, da je to to, da zdj pa bi, pa nej bo to s tem fantom al pa s kerim drugim, boš vedla. Zdj očitno še ne veš, al ja al ne, se prav, vrjetno še ni pravi čas za to :)
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 12. Avg. 2008 10:21

Te razumem. Tudi jaz sem o tem dosti razmišljala, čeprav sem bla eno leto starejša. Ampak boš vidla: prišel bo trenutek, ko boš sama rekla: Ja, greeema! :D Malo v hecu, toda boš res ''začutla'' kdaj je čas.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 12. Avg. 2008 10:25

_lady_bird_ napisal/-a:Te razumem. Tudi jaz sem o tem dosti razmišljala, čeprav sem bla eno leto starejša. Ampak boš vidla: prišel bo trenutek, ko boš sama rekla: Ja, greeema! :D Malo v hecu, toda boš res ''začutla'' kdaj je čas.

Upam, da res..ker pravzaprav res trenutno preveč o tem razmišljam in ja..očitno še res ni čas za to.. in bo moral še malo počakati :)
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 12. Avg. 2008 10:48

Tud jst se strinjam... če dvomiš, potem raje še malo počakaj.
Bo potem, ko boš prepričana, toliko boljše :)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 12. Avg. 2008 10:54

Če se ti zdi da če ni taprav cajt potem počaki. In ne se ozirat na fanta, če te ma res rad potem bo počaku dokler ne boš prpravlena. :)
s@nny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a s@nny » 12. Avg. 2008 11:32

DLE KO TE BO ČAKU BOL TE BO CENU. PREDN SEM JAZ NAREDILA TA KORAK SEM BILA RES PREPRIČANA, DA JE PRAVI IN DA JE VREDEN TEGA.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 12. Avg. 2008 12:11

Če te je strah, da ti bo žal, potem počakaj. Če je fant pravi, bo razumel.
Uporabniški avatar
genius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a genius » 12. Avg. 2008 12:29

s@nny napisal/-a:DLE KO TE BO ČAKU BOL TE BO CENU. PREDN SEM JAZ NAREDILA TA KORAK SEM BILA RES PREPRIČANA, DA JE PRAVI IN DA JE VREDEN TEGA.

se čist strinjam...

tudi js sm mal počakala predn sva s fantom prvič....in se mi zdi da sva se zarad tega tud bol povezana, ful sva se spoznala in in uno res zaljubila, fant mi je pa s tem pokazou da me nima sam za seks ampak mu je tud neki do mene...

in se mi zdi da sva zarad tega tud dolg skup zdržala...

moje mnenje :razz:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 12. Avg. 2008 12:34

Tut js se strinjam s tem, da počakaj, če ti ni.
Mene je moj prvi fant čakal celo leto in pol!! :eek: Še zdj ne morm vrjet, da je zdržal tolk časa. Men res ni blo nikol do tega, ampak sm pol šla z njim do konca sam zato, ker se mi je zdelo, da se že nekako spodobi. Pa mi je dans kr mal žou... ne vem zakaj.
In nauk te zgodbe je, da počakaj dokler si ne boš RES želela tega :!: Ko bo pa bo, ne. Nikamor se ti ne mudi. :wink:
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 12. Avg. 2008 13:54

Torej..boljše počakat :)
Zadnjič spremenil alina.hh, dne 15. Avg. 2008 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 12. Avg. 2008 13:59

Uff... js sm tut spala z mojim pri 16ih, samo sva bila že eno leto skupaj. Tko da... kaj naj ti rečem, sama ga najbolj poznaš in veš kakšen je. Če je pa kakšen dvom v tebi, ti pa toplo odsvetujem, da spita skupaj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov