Telefonski "sex"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dba » 27. Jul. 2008 7:55

Malo sem iskal in moram reči, da sem skrajno presenečen, da nikjer na forumu nisem našel ničesar o tej temi!?!

Torej, moje deklice še kak teden ne bom videl, pa sem prišel na idejo, da bi se zvečer po telefonu pogovarjala še o čem drugem kot o vremenu ;)

Sicer ne pričakujem, da nama bo kr naenkrat prišlo prek telefona ( :lol: ), ampak, rad bi pa malo dvignil pričakovanje in vzburjenost za takrat ko se končno vidima :twisted:

Zanima me:
- kako začeti (recimo, da nadaljujeva tam, ko se že začneva pogovarjati o kakih bolj pikantnih zadevah)
- kaj sploh govoriti :? Se splača malo presrfati net, pa pogledati za kakšnimi erotičnimi zgodbicami? Ali bo to verjetno preveč "naučeno"?
- kaj bi ženske sploh rade slišale? :D

(offtopic: ja, metuljčica*, lahko napišeš, da sem brez domišljije in idej :lol: )
"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination. "
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Jul. 2008 10:33

Hehe... meni osebno ne bi blo všeč, če bi mi moj dragi po telefonu pripovedoval kakšne erotične zgodbice, pa bi opazila, da si jih ni sam izmislil... Po mojem bi se začela smejat :razz: Všeč pa bi mi blo, če bi mi omenil, kako me pogreša in kako si želi, da bi bil ob meni... in kaj bi počel z mano... Pa ne da bi mi razlagal kot zgodbico, ampak da bi izpadlo bolj kot pogovor. Vsekakor moraš vključiti nekaj stvari, za katere veš, da so ji všeč... Pa še kaj novega. In skoncentriraj se na tiste stvari, ki bi ble njej všeč, ne smeš omenjat, kaj bi ona delala tebi... To ti bo že ona povedala, če ji bo do tega :) V vsakem primeru ji moraš dat občutek, da bi ti rad videl njo, kako uživa, ne da pogrešaš svoj užitek. :schlaumeier:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jul. 2008 10:55

xxwoman napisal/-a:...ne smeš omenjat, kaj bi ona delala tebi... To ti bo že ona povedala, če ji bo do tega :) V vsakem primeru ji moraš dat občutek, da bi ti rad videl njo, kako uživa, ne da pogrešaš svoj užitek. :schlaumeier:

S tem se popolnoma strinjam.
Ne vem..začni nekaj običajnega, potem pa počasi napelji na to, da jo pogrešaš....da bi z veseljem ležal ob njej in jo crkljal...pol boš pa slišal kako bo razpoložena..če bo rekla..ja ja ok...morm it...pol to ne bo to...če bo pa z zanimanjem poslušala, pa nadaljuj....lahko jo celo vprašaš...če hoče slišat naprej kaj si ji mislu povedat...pol pa začni kaj bolj opolzkega :wink:
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 27. Jul. 2008 11:03

ja men tut neb blo ušeč d mi tam neki bednga tupi po mobitelu. raj prid do nje na obisk (če je prilka) pa bo zihr bl vesela...
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2008 11:07

hmm meni pa so taki pogovori kr kul od časa do časa.. temu sicer ne mormo rečt telefonski sex ampak pač res samo vzpodbujanje domišljije v nekaj stavkih. tudi če pride do tega, da se ona dejansko odzove na tašne vrste pogovora ji ne razlagaj vsega na dolgo in široko.. najboljše je malo namigovanja in mogoče kakšn stavek o tem kaj bo jo čakalo, ko pride k tebi in to je to. zihr bo jo zamikalo prit čimprej do tebe ;)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
dba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dba » 27. Jul. 2008 11:27

GloR-Red napisal/-a:ja men tut neb blo ušeč d mi tam neki bednga tupi po mobitelu. raj prid do nje na obisk (če je prilka) pa bo zihr bl vesela...

Pa kdo govori o čem bednem? Point mojega topica je ravno v tem, da sprašujem, kako to izvest, da NEBI bilo bedno ;)

Recimo tole mi pa deluje kot dober nasvet - nekaj kar bo treba preiskusit:

xxwoman napisal/-a:Pa ne da bi mi razlagal kot zgodbico, ampak da bi izpadlo bolj kot pogovor. Vsekakor moraš vključiti nekaj stvari, za katere veš, da so ji všeč... Pa še kaj novega. In skoncentriraj se na tiste stvari, ki bi ble njej všeč, ne smeš omenjat, kaj bi ona delala tebi... To ti bo že ona povedala, če ji bo do tega :) V vsakem primeru ji moraš dat občutek, da bi ti rad videl njo, kako uživa, ne da pogrešaš svoj užitek. :schlaumeier:

Hvala ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jul. 2008 12:54

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 27. Jul. 2008 12:55

Js sm to počela sam z mojim bivšim fantom.. sicer je on temo napeljav tako, da zvečer ko sva bila že oba vsak v svoji postelji me je poklico pa sma se prvo zmenla kar pač je blo takega za zmenit.. pol pa je on začeu z takimi kot : kje maš roke?.. a me pogrešaš kej.. pa mi začeu govorit pač kaj bi on meni delau pa to.. pol js njemu itd.. dokler ni prišlo do vrhunca ko se je čulo v telefon še sam aaaa aaaa aaa :D

Sicer mam še eno bolš idejo :) če mata oba web-cam je še 3x bolš ko se vidita :) no vsaj men je blo kul, odvisno kakšna je punca.. js vem da sm ful odprta glede takšnih stvari, rada preiskušam nove stvari, če se ti zdi da tvoja punca ni taka raje sploh ne poskušaj... kr se ji lahk zdiš ful "čudn" in predzn :?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 27. Jul. 2008 13:12

js bi pomojem crknla od smeha, če bi me moj poklicou pa začeu s takimi scenami.. zato ker to popolnoma ni v njegovem stilu ta dirty talk.. in bi blo res smešno slišat :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
dba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dba » 27. Jul. 2008 14:42

Roberta R. napisal/-a:js bi pomojem crknla od smeha, če bi me moj poklicou pa začeu s takimi scenami.. zato ker to popolnoma ni v njegovem stilu ta dirty talk.. in bi blo res smešno slišat :)

Dirty talk je nekaj drugega pomojem :D Tole o čemer jaz sprašujem je pomojem bolj telefonsko crkljanje :lol:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 27. Jul. 2008 15:06

Joj maš bolne. Koliko si pa star, da to sprašuješ tukaj? Jaz se tega ne bi šla. Kaj pa, če jo potem prime in se gre k drugemu potešit? :D
Uporabniški avatar
dba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dba » 27. Jul. 2008 15:37

jagoda-malina napisal/-a:Joj maš bolne. Koliko si pa star, da to sprašuješ tukaj? Jaz se tega ne bi šla. Kaj pa, če jo potem prime in se gre k drugemu potešit? :D

Naj gre :D Njena škoda :D :D :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 27. Jul. 2008 16:24

dba napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:js bi pomojem crknla od smeha, če bi me moj poklicou pa začeu s takimi scenami.. zato ker to popolnoma ni v njegovem stilu ta dirty talk.. in bi blo res smešno slišat :)

Dirty talk je nekaj drugega pomojem :D Tole o čemer jaz sprašujem je pomojem bolj telefonsko crkljanje :lol:

ja ne vem kokr si js pod telefonski sex predstavljam.. naj bi bil tut umes dirty talk.. da pač zrajcaš.. sam k je men to prej smešno k pa rajc :D kaj pa je telefonsko crkljanje, pa še nism zasledila..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jul. 2008 17:56

Roberta R. napisal/-a:
dba napisal/-a:

ja ne vem kokr si js pod telefonski sex predstavljam.. naj bi bil tut umes dirty talk.. da pač zrajcaš.. sam k je men to prej smešno k pa rajc :D kaj pa je telefonsko crkljanje, pa še nism zasledila..

On pomoje ni mislil, da bi ne vem kako grdo govoril in ne vem kaj...mogoče je imel v mislih samo kaj takega bolj "nežnega", da bi recimo rekel....da bi jo čisto nežno slekel in božal..ni treba nobenega ne vem kakšnega dirty talk, pa jo bo mogoče vseeno razvnel.. :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Jul. 2008 18:11

Lahko ji rečeš, da jo pogrešaš in da že cel dan razmišljaš, kako bi seksal z njo...pa boš hitro videl, ali je za ali ne ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov