Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 11:43

sem čist nova tuki... registirala sm se pravzaprav zato ker me zanima vaše mnenje. spoznala sm enga tipa, je poročen, najprej sva se pogovarjala po msn-ju pol po tel in na koncu sva se dobila. zdej pa: on je srečno poročen, vse mu je kao kul sam sex je nezanimiv. začela sva se pogovarjat da bi bla mogoče ff.
aja pa jst mam tud fanta... že 6 let, pa nekak tud nism čist srečna v tej vezi. nekak ne uživam v sexu s svojim fantom, mi je pa ok bit v njegovi družbi.

ja pa tip, je res fulllll hud... prov tist da mi je kr vroče ko ga vidim :oops:

a nej začnem igrat to igrico?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 02. Jul. 2008 11:47

a je res vsem vročina na možgane udarila?? ali mate pa eni preprosto preveč prostega časa in zato dobesedno je**** v glavo tiste tu gor, ki so vedno pripravljeni pomagat in se ukvarjat s problemi drugih, sam zato da vam ni dolgčas??

on je poročen, ti maš fanta!!! kaj ti tu ni jasno??
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 02. Jul. 2008 11:47

opis tvoje 'težavice' je super tematika za en dolgi esej o morali/etiki. sama dobro veš, če ti varanje povzroča težavo. seveda najbolj normalna in moralna reč bi bila, da poročenega moškega pustiš pri miru prav tako pa fanta, če ti ne odgovarja, če nisi zadovoljan/srečna.

naval ogorčenja itak sledi. vendar sama sem pristaš iskrenega odnosa, ki temelji na zaupanju in spoštovanju, ki seveda ne vključuje varanja! ampak sama veš kaj je prav in kaj narobe.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
samska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a samska » 02. Jul. 2008 11:47

NE!!!!
Ženske, pa tut moški, ne tega delat!
1. Ni fer, da se igraš s svojim fantom, šest let je kr lepa doba.
2. Ne se zapletat z zasedenim moškim, sploh pa ne poročenim!!!

Sploh pa, če ti no več do svojega fanta, se pogovori z njim in končaj zvezo, če ni druge možnosti. Sam poročenega tipča pa kar pri miru pusti, pa če je še ne vem kako hud...

Najd enga tretga...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 02. Jul. 2008 11:48

Sj ne da je odprta ena skor identična tema z izjemo da je tip starejši 26 let pa da je ona samska.

Ja lej sama se odloč. če ti paše dej. Sam misl mal na posledice. Če nisi srečna v vezi kaj pol sploh delaš s fantom, joj ne zastopm takih zvez.

Jst se ne tvojem mestu ne bi spuščala u take igrce, ampak dovr jst sm jst..ti pa najbrž mislš drgač. Če bi bla na mestu tvojga tipa pa da bi zvedla kaj počneš bi te pa tko nekam poslala da bi se kr iskril.

Unga srečno poročenga tipa bi pa tud tko u rt brcnla madona :!:
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 02. Jul. 2008 11:51

Če misliš d boš pol srečna, k boš razdrla njegov zakon, pa svojo zvezo s fantom, pol začnita, če pa nočeš tega pokvart, njegove sreče in svoje, pol pa se umakn od poročenga moškega....in po 6ih letih veze s fantom ne znaš dobit trenutka da bi se resno pogovorila...žalost, mislem d se že ene tolk poznata d bi mogla mal razmislt, kaj ti bo tale ff prnesu, dobro al slabo s fantom, jest te bi kr mal za všesaej, vzem deca in se sfu*ar do te mere d boš 2 para dala narazen, al pa vzem svojga da te pof*ka d boš zadovolna z njim tud v sexu...

Ne vem... sicer pa sledi srcu... Jaz bi rekla da NE, ker boš cev lajf mela zanič, in boš skoz mela to v srcu, slaba vest... ne vem...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 02. Jul. 2008 12:01

HuDoBa napisal/-a:a je res vsem vročina na možgane udarila?? ali mate pa eni preprosto preveč prostega časa in zato dobesedno je**** v glavo tiste tu gor, ki so vedno pripravljeni pomagat in se ukvarjat s problemi drugih, sam zato da vam ni dolgčas??

on je poročen, ti maš fanta!!! kaj ti tu ni jasno??

Samo ljudem se res možgani kisajo. Mene bo kr strah po cesti hodit :? Kmalu bo tako kot v Ameriki :roll: Vedno večje budale se pojavljajo tukej gor.
Če bi se mojega moža tako spravila bi te živo zakopala :evil: Pa nima veze če ta tip ni srečen, to je njegov problem.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 02. Jul. 2008 12:10

okej, k pa preberm kšno tako temo se mi pa ne zdi nč čudnga, da kšn folk svojmu fantu/punci ne zaupa najbol oz. dvom v njegovo ljubezen.
če ti ni kul u zvezi bodi fer do njega [in tut sebe] pa mu povej kaj ti ni kul, pol bosta pa vidla, če se da kej rešt.
on pa tut. če je srečno poročen in je problem samo sex, naj to pove ženi pa bosta skupi kej pogruntala in popestrila spolno življenje. res nevem kako folk pride na idejo, da bi varal svojga partnerja. jst ne bi mogla živet s tem na vesti. :roll:
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 02. Jul. 2008 12:12

Pomisli mal kako bi se ti počutila, če bi mela moža, otroke, bi bla poročena par let... potem ti pa ena mlajša smrklja hoče uničit vso to srečo?? Vrjetn ni skakala od veselja ane?! :roll:

Če v zvezi sex ne štima tko k bi blo treba, pa svetujem, da na tem začneš kj delat. Za sex sta potrebna 2, se pravi, da tut če ne uživaš v sexu, ni sam tvoj dragi kriv (ampak sta oba). Isto velja za tvojega 'poročenega FF'.. če mu je sexualno življenje doma dolgočasno, bi lahk kj naredu na tem, da bi popestril vse skupi. Obstaja miljon načinov za popestrit zvezo in za zboljšat sex (doma mislm, ne popestitev tko da greš k sosedi)..

Folk mal si zamislte kaj delate in v kaj se spuščate! :roll:
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 02. Jul. 2008 12:22

Ta svet je res ...

Če nisi srečna v zvezi, si poišči novega partnerja, še prej pa s starim razčisti! A je treba na vsakem koraku varati?
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 02. Jul. 2008 12:25

Ko prebiram nekatere nove teme, se kar za glavo držim. Sprva sem upal, da se je Joštek vrnil in naredil nov račun, ampak nisem več tako prepričan v to.

Nekaterim sonce res škoduje, mogoče bi bilo bolje, če bi se zaprli v sobo brez oken in tako dočakali konec poletja. :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Jul. 2008 12:37

Ah, dajte nehat s tem obtoževanjem. Veliko ljudi pride do takih dilem...

Seveda je moj odgovor na tvoje vprašanje enak drugim. Ne priporočam, da se igraš te igrice - težko boš izstopila iz njih. Sedaj se ti to zdi mamljivo, ampak sčasoma ti bo začelo presedat, hotela boš več - to boš pa zelo težko dobila. Seveda je vsaka situacija zase unikatna - ne vem kakšen karakter si ti, ne vem kakšen je on, mogoče bo končal z bejbo in ti s fantom - ampak vse to je preveč riski. Tvegano je tako zate, kot zanj, boleče je lahko tako za tvojega fanta, kot za nejgovo ženo. Ne vem koliko boš upoštevala to mnenje, ampak zares dobro premisli, preden se spusiš v to in upam, da se ne boš...
Liana85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liana85 » 02. Jul. 2008 12:37

uffff, hvala "klofuto" da me mal zbrihta...

no pa mal je vseen narobe interpretirano... on ni prov star(31), niti nima otrok. ja in kar je najbolj čudno, mislim da je res srečno poročen. tko pogovarjala sva se o njuni poroki pa tko na splošno o lajfu. ja mal sick vse skupi. ne vem kaj nej si mislim...

pa jst nekak nimam poguma, da po estih letih končam. kr ne morem, pa čeprav me tok stvari moto. vem ja reva sem.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 02. Jul. 2008 12:38

Liana85 lahko bi vidla iz drugih tem da na tem forumu raje ne sprašuj takšnih stvari, ker te bo večina uporabnic najmanj kamenjala. Sama najbolj veš kaj si želiš, če pa res rabiš pogovor pa nasvet se obrni na kako frendico. Tuki gor boš slišala sam obsojanje in zgražanje.

Sama veš kaj je na kocki iz tvoje in njegove strani, zdej pa pretehtajta koliko vama pomeni partner/žena. Ker pri taki stvari moraš vedno vnaprej razmišljat kaj in kako če se slučajno izve.

Z odgovori tuki gor se pa ne preveč obremenjevat. :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Jul. 2008 12:40

Liana85 napisal/-a:pa jst nekak nimam poguma, da po estih letih končam. kr ne morem, pa čeprav me tok stvari moto. vem ja reva sem.

To je ful težko - se človeka navadiš, postane ogromen del tvojega življenja. Ampak, če nisi srečna z njim...? Ne bi bilo super, če si najdeš nekoga, ki te bo izpopolnjeval na vseh področjih - tudi na področju seksa?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]