Ne more ga dat notr odzdaj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilly_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Ok stvar je taka, em…mam fanta, skupaj sva zdaj že dva meseca in začela sva tud s posteljnimi radostmi pa to…v glavnem, zadnjič je on predlagal da bo me od odzadaj v muco in sem rekla prav…sam tle je pa problem, ni ga mogu dat notr, je reku,da kot zgleda ima premajhnega…zato me zanima, kolkšen sploh mora bit potem, da lahko od odzadaj? K meni se njegov ne zdi tako majhen no, okol 15 cm…al obstajajo kake druge rešitve,finte?
Hvala!
Hvala!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Probita še mal...k pomoje ni nobene omejitve,da neb mogu it not..edin mogoče da je odvisno pod kakim kotom oz kaku mu jo nastavš
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Kot, da v 3 cm je pa taka razlika
To je men kr neki k govorijo, ooo 15 je fuuuull mal, a 18 je pa že cela zverina Kako lahko tisti 3 cm naredijo že celo spremembo?
No kakorkoli, mogoče ga ne more dat noter če ni dovolj trd?
To je men kr neki k govorijo, ooo 15 je fuuuull mal, a 18 je pa že cela zverina Kako lahko tisti 3 cm naredijo že celo spremembo?
No kakorkoli, mogoče ga ne more dat noter če ni dovolj trd?
- Gost
Po moje pa nisi sproščena ... še lažje je, če ležiš ravno, on na tebi, daš noge narazen in se cartata pa bo že kako 'padel' noter ... načrtno pa uspe s tem, da dvigneš rit, jap
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov