"Sam seks ti gre po glavi!"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
(v mojem primeru) "kok bi ti mal ob mucko drgnu zdele" - pač nekaj tak pohotnega, in bi punca/fant reku :"jao kok si ogabn, sam to ti gre po glav"
?
(v mojem primeru) "kok bi ti mal ob mucko drgnu zdele" - pač nekaj tak pohotnega, in bi punca/fant reku :"jao kok si ogabn, sam to ti gre po glav"
?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
joj...kolk si ti pacek nooo,hihi...če je to rekla se ne sekiraj.
Če je pa rekla da ti gre samo to po glavi pa morda pomeni da je bila kaj napičena nerazpoložena in ni bila za fore ali pa je koga zdraven imela pa se je fino delala...morda ji pa nisi všeč...
Toliko nekih scenarijev je lahko tukaj zadaj...se mi pa bolj zdi da si bil ti poredno razpoložen in te je s tem prizadela ker si se počutil zavrnjenega
Če je pa rekla da ti gre samo to po glavi pa morda pomeni da je bila kaj napičena nerazpoložena in ni bila za fore ali pa je koga zdraven imela pa se je fino delala...morda ji pa nisi všeč...
Toliko nekih scenarijev je lahko tukaj zadaj...se mi pa bolj zdi da si bil ti poredno razpoložen in te je s tem prizadela ker si se počutil zavrnjenega
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zdej nevem kakšn si, ampak če to skos omenjaš, zan bit verjetno precej nadležno in izlajnano.
če pa t ni tvoja bejba sploh, pa skor da razumem odziv..
Jst dostkrat mojmu rečem (ne sicer da je ogaben) da nej neha, ker res v nemalo stvareh pa še tok čudnih, najde povezavo s sexom
zdej nevem, lih za zjokat in se na glavo postavt tole verjetno ni
če pa t ni tvoja bejba sploh, pa skor da razumem odziv..
Jst dostkrat mojmu rečem (ne sicer da je ogaben) da nej neha, ker res v nemalo stvareh pa še tok čudnih, najde povezavo s sexom
zdej nevem, lih za zjokat in se na glavo postavt tole verjetno ni
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja vem, da mene ne bi prou nič motilo, če bi mi kdaj moj kaj tazga rekel.
Čist odvisno kakšno vezo imata in če se kdaj kej pohecata in dražita z besedami. Verjetno ima polno glave skrbi in pol ji še tip kao namigne, da pa že dolg nista... moj namišljen scenarij. Drugič jo pa vpraši pač, če ji je zoprno, ko se mal pohecaš.
Čist odvisno kakšno vezo imata in če se kdaj kej pohecata in dražita z besedami. Verjetno ima polno glave skrbi in pol ji še tip kao namigne, da pa že dolg nista... moj namišljen scenarij. Drugič jo pa vpraši pač, če ji je zoprno, ko se mal pohecaš.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
če bi reku to v trenutku, ko bi vsaj približno blo v kontekstu, bi še nekak blo vredu (čeprav mi takšni pogovori niso glih najljubši. več dejanj, manj besed...), če bi pa to bleknu kr tko, na sredini pogovora (pa še recimo da bi mela miljon drugih stvari v glavi) bi pa rekla, da nej se umir, da mi enostavni ni (ne bi pa rekla da je glih ogabn no ).
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Odvisno na kakšen način ti je odgovorila. Če je bila resna, ko je to rekla, potem mislim, da je mal zagrenjena ženska, ki neve kaj hoče...
Če je pa v hecu to rekla...pol pa nevem, se je pač hecala (ampak ti je vseen mogoče hotla povedat, da mogoče mal preveč misliš na sex)
Če je pa v hecu to rekla...pol pa nevem, se je pač hecala (ampak ti je vseen mogoče hotla povedat, da mogoče mal preveč misliš na sex)
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ja očitno že more bit neki na tem, da ti je rekla da skoz na to misliš. Sej če rečeš parkrat kej tazga je kul, zdej če pa skoz kr neki namiguješ pa zna postat dosadno.
Pa tud odvisno v kakšnih okoliščinah si to reku; ko sta se pogovarjala nevem kaj sta čez dan delala in pol kr naenkrat uletiš z eno tako al sta se pač pogovarjala o kakšnih bolj sexy stvareh; kar pa dvomim, ker potem vrjetn ne bi tko odreagirala.
Pa tud odvisno v kakšnih okoliščinah si to reku; ko sta se pogovarjala nevem kaj sta čez dan delala in pol kr naenkrat uletiš z eno tako al sta se pač pogovarjala o kakšnih bolj sexy stvareh; kar pa dvomim, ker potem vrjetn ne bi tko odreagirala.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
majaoko napisal/-a:Odvisno na kakšen način ti je odgovorila. Če je bila resna, ko je to rekla, potem mislim, da je mal zagrenjena ženska, ki neve kaj hoče... Če je pa v hecu to rekla...pol pa nevem, se je pač hecala (ampak ti je vseen mogoče hotla povedat, da mogoče mal preveč misliš na sex)
no, no, pretiravat pa ni treba.
in kot je že ryu10kyu omenil je lahko zaradi čisto preveč stvari tako odreagirala, od tega, da mogoče res non-stop seks vsepovsod tlačiš, do tega, da pač ni bila razpoložena ali pa stavek ni bil v kontekstu. če bi meni nekdo to kar sredi pogovora rekel, bi se najbrž smejat začela. če te tok zelo muči, jo prašaj, sicer pa se mi ne zdi vredno nekega silnega posvečanja pozornosti.
...just breathe...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Transformer napisal/-a:če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
?
Jst bi rekla: ...kaj reeees? In kaaaaj poteeeem...? In tako dalje...
Meni kaj takega na cajte prou paše
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Sweet Princess napisal/-a:Transformer napisal/-a:če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
?
Jst bi rekla: ...kaj reeees? In kaaaaj poteeeem...? In tako dalje...
Meni kaj takega na cajte prou paše
Tudi takrat ko si tečna in imaš v glavi faks in kako boš račune plačala in imaš v mislih tisto tečnobo ki je stala pred tabo v vrsti in vlekla eno uro tiste kovance iz denarnice...da ne govorim o tem da si se malo prej skregala s mamo ali očetom...tisti ti pa prbije da bi se ob tvojo muco drajsal...pomoje bi doživel isti odziv...pa čeprav ne bi bil nič kriv v bistvu
Ženske ste kot vreme..enkrat ji boš pomigal s prstom in te bo napizdila enkrat pa se bo isti situaciji smejala in kao kolk si smešen
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Transformer napisal/-a:če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
?
Jst bi rekla: ...kaj reeees? In kaaaaj poteeeem...? I
Ja, jest bi tud začela spraševati naprej...bi blo zanimivo..predvsem pa vzburljivo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov