Druga ženska najeda mojemu tipu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zoja13 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
Že nekaj časa ena bejba mojmu tipu skoz najeda. Jaz mam tega malo dost. Moj pravi da ni nič takega, ampak sumim, da ni vse samo na besedah. Nekaj dokazov sem našla, kar potrjuje moj sum, vendar ne vem, kako naj ukrepam, da bo dala mir, zveze najine pa ne želim razdirati, rečmo tako, da imam razlog in sem se tako odločila.
Nočem izpasti kot neka bolana ljubosumnica, vendar bi rada, da nehata počet, kar počneta. Kakšna ideja?
Naj grem direktno do nje, pa ji povem, kar ji gre?
Naj znorim nad njim?
Počakam, da vse skupaj mine?
...
Nočem izpasti kot neka bolana ljubosumnica, vendar bi rada, da nehata počet, kar počneta. Kakšna ideja?
Naj grem direktno do nje, pa ji povem, kar ji gre?
Naj znorim nad njim?
Počakam, da vse skupaj mine?
...
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
Hey! Nočem biti nekaj pametna pa bla bla bla, ampak vseeno.. Jaz bi ji verjeto na tvojem mestu direktno povedala vse kar ji gre, s tipom pa bi tudi stvari razčistila.. Mislim, da če boš čakala, da vse mine, se bo stvar lahko še bolj zakomplicirala.. Dosti sreče..
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ne ne čakaj da vse skupaj mine, najprej se stoprocentno prepriči kaj je na temu. Č mu tipica teži in tvoj ne dreza vanjo, se ne deri nanjga, ampak mal napni tej punci in ji lepo povej, pri tem bodi samozavestna. Če pa tvoj fant vrača smse tej punci, al kaj že imata oz. bi naj imela, potem, se pogovori tudi z fantom
Always look on the bright side of your life.
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
hm iti do nje ,... ne vem če ima on kaj skupnega z tvojo vezo.? Ker če je veza dovolj močna bo obstala ne glede na to če se ona po trepalnicah meče. Mislim, da moraš biti močna in verjet vase! Njemu sigurno paše kakšno pihanje na dušo in zato do nje ne bo ravnodušen ampak če se bo pentlajala in razčiščevala z njo ali pa z njim, (bosta dojela to kot teženje in ljubosumnost) se lahko zgodi da se še bolj zbližata. No ne vem, verjetno je težko za razumet - ampak jaz bi mu v tem primeru dajala še več ljubezni in razumevanja, da mu dokažem da je ta najina veza trdna in da si lahko zaupamo. ker najlepše je, da nekomu zaupamo in tak mora bit naš partner.
Pa kaj če se malo "vohata", saj je pomlad naj se spoznata, da lahko gresta naprej,..
Pa kaj če se malo "vohata", saj je pomlad naj se spoznata, da lahko gresta naprej,..
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni to ne bi bilo "pa kaj ce se vohaa". Moj moski je samo moj, ce pa se "ovohava" z drugo, pa naj kar z njo ostane. Potem ocitno ze ni pravi, ce se "voha" z drugo.
Jaz tega niti pod razno ne bi tolerirala, sploh ne, ce bi imela dokaze, da nekaj imata, kot jih ima zoja13.
Jaz tega niti pod razno ne bi tolerirala, sploh ne, ce bi imela dokaze, da nekaj imata, kot jih ima zoja13.
-
son_čnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
tudi jaz mislim, da je to zadeva, ki jo moraš rešiti izključno s svojim fantom. odkrito mu povej, da te njegove interakcije z njo motijo, saj se bojiš, da bi vse skupaj preraslo v kaj več. boš vsaj videla na čem si.
če pa ona najeda kljub temu, da se je on otepa, jo pa kr :box:
velik sreče in zaupanja v fanta (če ga je seveda vreden) ti želim .
če pa ona najeda kljub temu, da se je on otepa, jo pa kr :box:
velik sreče in zaupanja v fanta (če ga je seveda vreden) ti želim .
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Dita- napisal/-a:mhm točno tako! povej ji kar se zagre. ene ženske ne dojamejo kaj pomeni da je fant zaseden...
Ne si bruk delat.
V bistvu bi šla jst z največjim veseljem pecat tvojega tipa samo zato, da bi se lahko potem zabavala ob pogledu na razpizdeno, histerično bejbo, ki se ne zna s tipom pomenit, pa se raje z mano krega. še enkrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov