sexy prfoksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bogomil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Zdravo ljudje. Sem 3 letnik srednje šole. Bliža se maturantski izlet. In jaz sem razmišljal, da je tam edina res dobra možnost, da poskusim z neko profesorco, za katero z navdušenjem gledam že 4 leta. Mislite da imam šanse in če kako bi se tega lotil?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a se tuki nekdo dela norca????
2 precej podobni temi?
2 precej podobni temi?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
brez zamere, ampak zelo dvomim, da ti bo kaj takega uspelo. je že res da imajo nekatere ženske rade mlajše fante, ampak ti si pol mlajši od nje, poleg tega pa je tvoja profesorica. veš da lahko izgubi službo, če se zaplete s tabo?
mogoče čez 10 let teh 16 let razlike ne bo imelo več takega učinka, sedaj pa je razkorak čisto prevelik...ona je že odrasla, medtem ko si ti še otrok, ki je komaj dopolnil polnoletnost.
nočem preveč prodajati pameti ampak vseeno..kaj ne bi bil bolj zadovoljen s punco svojih let?
mogoče čez 10 let teh 16 let razlike ne bo imelo več takega učinka, sedaj pa je razkorak čisto prevelik...ona je že odrasla, medtem ko si ti še otrok, ki je komaj dopolnil polnoletnost.
nočem preveč prodajati pameti ampak vseeno..kaj ne bi bil bolj zadovoljen s punco svojih let?
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov