zmeden

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pernecka » 01. Maj. 2008 8:50

Pozdravljeni :wink:

S fantom sva šla narazen zaradi nevšečnosti pred tremi tedni. ker se je vse zgodilo tako nenadoma sem se še hotela pogovoriti,saj ga resnično ljubim. Sprva sem se odmaknila k staršem da bi malo prišel k sebi in s tem sem mu hotela dati vedeti da pač ga postavljam pred določena dejstva kaj mu več pomeni. vedno ko sva se hotela pogovoriti sva se skregala. Sama sem človek ki nima mirne vesti dokler računi niso čisti,zato sem mu poslala par sms sporočil,ki pa so bila ignorirana z njegove strani. ko sem pred dnevi prišla še po stale stvari ki jih imam v prej najinem stanovanju in ko sem pakirala v koček se je začel blazno jokat,bilo mu je hudo. Hotel se je pogovorit. Vsedla sem se zraven njega in si povedala vse kar je šlo in razčistila marsikaj. Bilo mi je lažje. Rekel mi je da me še vedno ljubi in da se mu zdi da sem ženska ki jo hoče za vse življenje,vendar je zmeden in rabi čas..zato bo najboljše da živiva vsak ločeno in lahko imava stike. jaz sem rekla da nebi mogla z njim na pijačo ker bi še vedno nekaj čutla in bi mi ga bilo grozno samo gledat..pa je rekel da se ravno tako lahko lupčkama,izkazujema pozornost in držima za roke..vendar da si urediva življenje pa pol s5 skup pridema.Po teh besedah me je šokiral in sem planla v jok kot mali otrok..ni me šlo zaustavit,ker pač ne morem verjet da nekdo ki si mu dal vse,ga ljubiš bolj kot vse,si se žrtvoval,sanjal o prihodnosti..da ti naenkrat speče kaj takega. Ko me je peljal domov me je objel in poljubil ter rekel ljubim te,jaz pa sem kr šla iz avta. :roll: rekel je da se slišiva in videlo se mu je da mu je hudo.Kaj naj naredim? Ljubim ga,vendar ne morem ga čakati....sej sem mu povedala da ga hočem celega al pa nič...on je človek ki rabi svobodo...koliko sem ga razumela se zaveda da sem dobra,poštena ter da ga nebi preverala,da ga mam fuuuuul rada ter se lahko zanese name in bi me rad obdržal,vendar bi rad uresničil vse xilje,užival v življenju...?beden izgovor.da ga je strah se še 1x spustit v vezo z nama ker se boji da bo isto..jaz sem rekla da je mene tut strah vendar bom dala vse od sebe ker ga ljubim,ampak ne pomaga.mogoče sem mu pa preveč pokazala kako ga ljubim in misli da lahko dela en čas kar hoče,ker se bo potem tak lahko vrnil k meni.kaj vi mislite?zatrdil da nima druge,da ni zmeden ker bi se rad zgonil.po eni strani ga razumem po drugi pa ne,ker po moje vsak človek bi odreagiral na tak način ko sem jaz.al pa se je ohladilo do mene čustvo,čeprav zanika... :( rekla sem da pač sprejemam odločitev in da ga bom pustila pri miru.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 01. Maj. 2008 9:36

Sama sem bolj tiste vrste človek, da če imam nekoga zares rada in tudi njemu ni vseeno zame, bom naredila tako, da bi ga obdržala. Torej - tudi, če je potrebna ta pavza za njegov premislek, bi mu dopustila to, se dobivala z njim na pijačkah... Kot na začetku zveze :) . Bi razumela to kot nekaj, kar je potrebno obnovit in v bistvu it čisto od začetka :) .

Zate pa ne vem... Rekla si, da ga čakat ne nemarevaš. Po eni strani imaš prav, ampak ne bi bilo vredno poskusit tudi na tak način? Če si pripravljena rešit zvezo, potem bi bilo zelo "ugodno" poskusit tudi na tak način (da boš potem vsaj videla, če se stvar dejansko da zakrpat - če se je ne, boš šla mirne vesti neprej :) ).
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 01. Maj. 2008 10:30

Ta tvoja ljubezen, ki jo opisuješ do fanta, je rahlo zmedena, enako kot on. Si prepričana, da si si na jasnem glede vsega?

Načeloma, če je človek zmeden, to pomeni, da se je rahlo izgubil, se ne najde več v trenutnem stanju, zato potrebuje rahel odmik od vsega, da vidi celotno sliko in tako naredi določene stvari, ki popravijo situacijo.

Glede na to, da kar imata vidva ni "ljubezen vseh ljubezni" (saj drugače do trenutne situacije sploh ne bi prišlo), in da se obmetavata z izrazom "ljubim te", "bla bla ljubim ga", se človek vpraša, koliko vse to res pomeni.

Izrečene besede v kriznih situacijah so daleč od objektivnih, sploh "ljubim te" in razna podobna jajca. Če že vrjameš v izmišljeno in napihnjeno besedo Ljubezen in besedno zvezo Ljubim ga, potem boš brezkompromisno naredila vse, kar je potrebno, da ostaneta skupaj. To pomeni - mu dala čas za razmislek.

V nasprotnem primeru ti svetujem, da se malo ozemljiš, nehaš gledati holivudske driske, ki poveličujejo romantično-fatalno Ljubezen, se skuliraš in si priznaš, da ljubezen kot taka ne obstaja, pač pa je to le izraz za stopnjo kompatibilnosti med posameznikoma.

Raje reči: "Imam ga kljub njegovi zmedenosti rada, tudi on ima verjetno mene, čeprav je zaradi ne-vem-katerih-stvari-že izgubil nekaj stika s seboj in mano. Nisem prepričana ali je prav, da mu dam čas, vendar bom poskušala, ker verjamem, da sma toliko kompatibilna, da lahko ostaneva skupaj še daleč v prihodnost."

Čim zmešaš besedo ljubezen v vse skupaj, se osmešiš, ker poleg trdiš stvari, ki niso značilne za ljubezen. Mogoče sem se piknil v napačno stvar, vendar vidim že bistvo situacije zgrešeno, zaradi pojmov, ki jih s fantom uporabljata.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Maj. 2008 10:34

Jst sploh ne razumem, kako lahko z nekom, ki je tvoj partner že leta in leta, na novo začneš. Pomoje lahko samo nadaljuješ od tam, kjer si ostal, ne moreš se pa pretvarjat, da sta znova na začetku in da je pred vama prazen list, ker pač ni tako.

Če se prav spomnim, sta imela vidva probleme, ker nista našla skupnega jezika glede tega, kako bi človek vajinih let moral živet. Za moje pojme boš šla zdaj z dežja pod kap.
Pizdila si že takrat, ko sta živela skupaj, pa od njega nisi dobivala tistega, kar si potrebovala. Zdaj se boš pa pustila degradirat v punco, s katero gre dvakrat na teden na kavo in jo malo poljubčka. A si prepričana, da ti ne bo potem še huje?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Maj. 2008 10:35

Sploh ne razumem v cem je problem. Mogoce v tem, da je njemu vse preresno in zeli zdaj odmik v smislu 'bodiva dooobra prijatelja z dodatki', da bo potem spet dobil obcutek svobode in zabave?

Hmm, sama sem prepricana, da lahko obcutek svobode in zabave gojis tudi v resni zvezi, zato so mi take misli zgolj izgovori, da nekdo gre dalje in poisce nekoga, s katerim se bolj ujame, starega partnerja pa pusca na varni distanci kot izhod v sili, ce se s kom novim ne posreci ... Podlo :D
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pernecka » 02. Maj. 2008 12:38

Vsi ste nekaj povedali prav..vsak gleda na to drugače in vsak je ujel nekaj od tega. Sama ne vem kaj si naj mislim...ko me je pripeljal domov me je poljubil in rekle da se slišiva.....piše ne,kliče ne...dela ravno obratno. sama sem mu pisala 1x,vendar sem rekla da ne mislim več silit v njega če ni to to. Res se določenih stvari ne da pozabit...res je...res je tudi to da nekdo ki te kao "ljubi" ne more pristat na videvanje da se dobesedno dava dol in mu pustim s tem svobodo,v stiku pa bi rad ostal,...res je tudi to da če je zmeden naj mu dam čas...ampak kaj če bo ta čas trajal ...mesece?jaz pa bom trpela in zaman upala? pa ne gledam mehiških in podobnih nadaljevank...nikol nisem realnosti primerjala s tem..ampak pač ne morem dojet da lahko nekdo kr reče tak hladno da sma lahko v kontaktu in se dobivava kot da sva skupaj,živiva pa ločeno..po moje bi rad prostost....ker tisti čas ko bi bila skupaj je najin,potem ko pa greva domov pa je že zasebnost in mene nebi smelo zanimati.meni ni problem počakat..samo da nebom potem še bolj razočarana.ravno je šel na morje s kolegi.res je kot je msn napisala..tut v vezi lahko imaš prostost in zabavo..tako da pač ne vidim razloga zakaj tako. :roll:
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skembo » 02. Maj. 2008 14:54

Očitno ne misli resno s tabo....Govorim ti iz svojih izkušenj..Probaj prekinit vse skupaj,pa če bo kaj drugače bo..če pa ne..pa pojdi svojo pot...Življenje je prekratko da bi čakala na odgovor in si raje poišči nekoga ki bo razmišljal tako kot ti...Nekoga ki ga imaš rad...ga imaš rad 24h na dan in obratno...
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 03. Maj. 2008 11:22

jaz imam zelo podobne primer...pet let sem hodila s fantom ki se je na koncu izkazal da je polen obljub in iz tega vsega ne bo nič, popolnoma nič iz njega in je bil pri 32 letih še hudo mamin sinko in vezan na lastno mater dani imel poguma da bi šel na svoje z mano. potem pa se mi je zgodilo da sem tako zlomljenega srca šla po parih mesecih reskirat in se spustit v zvezo s svojim prijateljem katermeu sem bilka všeč že dolgo časa in ko je izvedel da sem samska je delal vse mogoče da bi me pridobil na svojo stran. zgodilo se je tanič.
ko da sem z z njim poskušala na easy, nisem se obremenjevala ...čez nekaj časa sem se pa totalno zaljubila v njega in stalno mi je govoril, da bom videla da je to tosto pravo...ja in res je bilo par mesecev tisot pravo...potem pa....je imel vedno manj časa zame...samo delal je...delal delal delal....ima to napako da je bolan deloholik....sedaj sva končala...končala sem jaz, njemu pa je več ali manj vseeno ker ima toliko lastni problemov na poslovnem področju da se nikakor ne more ukvarjati z mano...jaz pa se sprašujem, ali obsta še kje kaki bedak, kaki ekstremni primer, ki bo zoped mi obljubljal zvezde, jaz bom za njega vse naredila, on pa bo na koncu stisnil rep med noge....hudo mi je...trpim...ker sem strta, potrta in sama. imam prijatelje, super starđše pa mi ne morejo nadomestiti nekoga, ki bi z nim delila svojo prihodnost in ljubezen. tako zelo si želim srečati osebo, ki me bo vredna...pa od vseh fantov ki tekajo za mano in ki jih lahko izbiram vedno izberem neki ekstremni primer človeka, ki mu konec koncev pomenim najmanj in zame ne bi naredil
nič. tako da drago dekle, to je moja zgodba. in te popolnoma razumem. izdana si od fanta, pa čeprav te ni prevaral..izdana si in verjemi mi da z njim začeti nazaj mečeš čas stran...tako kot sem jaz vrga zdaj 6 let svojega življenja, ko bi lahko pohajala samska in spoznala nekoga s katerim bi bila zdaj že poročena in srečna....
svetujem ti da pošlješ tipa v ku****, posveti se sebi in stvarem ki si jih do sedaj nevede zanemarjala. tako delam jaz...normaliziram življenje ki so mi ga uničli "idealni" fantje, ki so imeli samo eno vendar ogromno in ekstremno napako, vsak svojo...
lp
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 03. Maj. 2008 11:52

Ok, zdaj tega ne razumet ne kot napad ne kot norčevanje, ker ni nič od tega.
Ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno. Ok, res sem malo drugačna oseba od večine, sam vseeno.
Nameč ni mi jasno, kako lahko nek človek postane tako odvisen od drugega človeka? Res mi ni jasno. Saj se gre samo za enega partnerja, ki pride in gre (ok, tu pa tam kiri ostane, ampak dobro). Ne vem, meni je familija vse na svetu, edini so, na katere sem navezana. Ampak partner... Žnj...
Ne vem, pri sebi si ne predstavljam take izjave:

LaBonita napisal/-a:ker sem strta, potrta in sama. imam prijatelje, super starđše pa mi ne morejo nadomestiti nekoga, ki bi z nim delila svojo prihodnost in ljubezen. tako zelo si želim srečati osebo, ki me bo vredna...

:eek: Zanimivo razmišljanje po eni strani no... Sicer meni tuje, ampak ok, vsak človek ma svoje ne.
Ja, nekaj časa boli, ko končaš neko zvezo. Ampak preboliš in greš dalje. Si urediš življenje po svoje, tak da ti paše. Tole "jokcanje" se mi pa zdi, da človeka drži na enem mestu.
Zakaj ste/smo ljudje tak nesposobni, da niste/nismo sposobni sami nečesa napravit? Zakaj ne moreš met rad samega sebe in sam delat na prihodnosti?
Ne vem, meni je to tak čudno, res mi je čudno.
Razumem, da se v nekaj letih navadiš na nekoga, tudi jaz sem se na bivšega, s katerim sem bla malo dlje kot z večino. Sam da bi se pa navezala nanj :? . Ma ne vem, za to bi mogo bit pa neki vredn. Saj mi je blo hudo, ko sma šla narazn (čeprav sem si tega želela, pa tut rekla sem mu to :D , sam vseeno), ampak kriza je bla predvsem zaradi tega, ker se pač navadiš na drugačen način življenja. Ko je minlo neki časa, sem tak ugotovila, da itak nič ne pogrešam, kar sem mela z njim :D .
Morda se bo to grdo slišalo, ampak nekateri ljudje ste veliki romantiki. Saj mogoče to ni slabo, ampak pravljice tak niso resnične.
Jaz ne verjamem ne v pravo ljubezen, ne v drugo polovico (ujemanje z drugim človekom ja, takih je kr neki), princ na belem konju in all that...
Pa ne zato, ker bi bla razočarana al neki, ampak ne vem no... Ozrite se malo naokoli... Če bi obstajala prava ljubezen, bi blo tolko varanja, nategovanja, jebanja, kurvanja, brezbrižnosti, ločitev ipd.?
Saj ne rečem... 3 moje sestrične so v kopici sena našle zlate moške, res. So poročene, idelana družina, moški taki, da si prste oblizneš, ampak vsi pač ne morejo take sreče met :D .
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 03. Maj. 2008 13:35

moje sožalje
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 03. Maj. 2008 13:48

Stevens, žalvat mreš za stvarmi, ki si jih meu, pa jih ni več, ker so preminule in zarad katerih ti nekej manka v življenju.
Ne moreš pa žalvat za stvarmi, ki so ničvredne in ti je vseeno ali so ali ne.
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 03. Maj. 2008 14:00

Tonja napisal/-a:Ok, zdaj tega ne razumet ne kot napad ne kot norčevanje, ker ni nič od tega.
Ampak nekaj mi pa vseeno ni jasno. Ok, res sem malo drugačna oseba od večine, sam vseeno.
Nameč ni mi jasno, kako lahko nek človek postane tako odvisen od drugega človeka? Res mi ni jasno. Saj se gre samo za enega partnerja, ki pride in gre (ok, tu pa tam kiri ostane, ampak dobro). Ne vem, meni je familija vse na svetu, edini so, na katere sem navezana. Ampak partner... Žnj...
Ne vem, pri sebi si ne predstavljam take izjave:

LaBonita napisal/-a:ker sem strta, potrta in sama. imam prijatelje, super starđše pa mi ne morejo nadomestiti nekoga, ki bi z nim delila svojo prihodnost in ljubezen. tako zelo si želim srečati osebo, ki me bo vredna...

:eek: Zanimivo razmišljanje po eni strani no... Sicer meni tuje, ampak ok, vsak človek ma svoje ne.
Ja, nekaj časa boli, ko končaš neko zvezo. Ampak preboliš in greš dalje. Si urediš življenje po svoje, tak da ti paše. Tole "jokcanje" se mi pa zdi, da človeka drži na enem mestu.
Zakaj ste/smo ljudje tak nesposobni, da niste/nismo sposobni sami nečesa napravit? Zakaj ne moreš met rad samega sebe in sam delat na prihodnosti?
Ne vem, meni je to tak čudno, res mi je čudno.
Razumem, da se v nekaj letih navadiš na nekoga, tudi jaz sem se na bivšega, s katerim sem bla malo dlje kot z večino. Sam da bi se pa navezala nanj :? . Ma ne vem, za to bi mogo bit pa neki vredn. Saj mi je blo hudo, ko sma šla narazn (čeprav sem si tega želela, pa tut rekla sem mu to :D , sam vseeno), ampak kriza je bla predvsem zaradi tega, ker se pač navadiš na drugačen način življenja. Ko je minlo neki časa, sem tak ugotovila, da itak nič ne pogrešam, kar sem mela z njim :D .
Morda se bo to grdo slišalo, ampak nekateri ljudje ste veliki romantiki. Saj mogoče to ni slabo, ampak pravljice tak niso resnične.
Jaz ne verjamem ne v pravo ljubezen, ne v drugo polovico (ujemanje z drugim človekom ja, takih je kr neki), princ na belem konju in all that...
Pa ne zato, ker bi bla razočarana al neki, ampak ne vem no... Ozrite se malo naokoli... Če bi obstajala prava ljubezen, bi blo tolko varanja, nategovanja, jebanja, kurvanja, brezbrižnosti, ločitev ipd.?
Saj ne rečem... 3 moje sestrične so v kopici sena našle zlate moške, res. So poročene, idelana družina, moški taki, da si prste oblizneš, ampak vsi pač ne morejo take sreče met :D .

tonja, saj ravno to poskušam...uredit, normalizirati lajf....ja je pa res da sem bila od vedno ZELO ZELO VELIK ROMANTIK zato pa sem bila toliko bolj na koncu prizadeta....ker fantje ki so bili z mano so samo obljubljali in na koncu niso imeli časa zame, za naju. vendar očitno tudi ti nisi doživela prave ljubezni še, ker se nisi še nikoli navezala na tipa....
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 03. Maj. 2008 14:01

tonja kaj maš ti doktorat iz sociologije al kaj..čestitam..jao prvo kot prvo sploh ne veš če sn mislo resno al ne,drugo kot drugo pa lahko to besedno zvezo vzameš na 100 in še en način:)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 03. Maj. 2008 17:16

Ne dečko niam doktorata iz sociologije (nikol je niti preveč nisn marala :D ). In mhnja... sorry ne... kar čebuli. Peace out :D .
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 03. Maj. 2008 17:19

:lol: :D :lol: take care einstein :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]