on ne more...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

julia C.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a julia C. » 20. Apr. 2008 14:30

čao!
sm nova na forumu tko da vas vse skp lepo pozdravljam! :D

mam pa seveda tut eno težavo...s fantom sva skp že neki časa...hočva začet tut z odnosi...pa se je je že 2 zgodilo da se mu ne dvigne.. :oops: ...sam mene mal skrbi da ni to zard mene...on prav d ne...a je možno d je bul živčen k jst?k pr naju je on ta ta izkušen...

help :?
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 20. Apr. 2008 14:37

najvecji problem je, da ženske lahk dobro skrijemo svoj strah, bolečino, sram, karkoli... pri moških se pa to vse vidi na spolnemu organu... vsaka malenkost, ki tare njegovo glavo ali karkoli se bo videla na njegovmu... predlagam ti, d mu daš jasno vedet, da se ti to ne zdi nic kaj groznega, da ga podpiras, pohvali ga vsakic ko ti bo naredil kaj, kar ti paše, da mu mal napumpaš ego... po domače povedano, daj mu vedet, da je kralj u postelji (tud če to ni), pa ti bo on slej ko prej pokazal kralja ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Apr. 2008 14:43

sej ni več za povedat :) sam da dodam.. ne se pogovarjat o tem, ker bo še slabi.. pa vso srečo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Apr. 2008 14:48

hej julija,
vidim da imava podoben problem.
samo da je moj še hujši........njemu prvič še stoji, potem pa ne več..in to že dobe rmesec dni, od vsega začetka.

sem tut jst odprla novo temo,
morda bo katera moderatorka obe temi združila.

jst tut ne vem več kaj bi:(
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 20. Apr. 2008 15:04

trema....

malo alkohola (ampak ne prevec, glih tok, da trema zgine) in po vsej verjetnosti bo :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Apr. 2008 15:07

rajš ne alkohola mešat, je še slabš ponavadi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Apr. 2008 15:22

Malo alkohola pomaga.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Apr. 2008 15:28

to je težko rečt.. alkohol ma na vsakega drugačen učinek.. sploh recimo moj fant pač ne pije in če bi spil eno pijačo, bi ga najbrž dost obrnil, da lahko kar pozabm na vesele urice.. če človek nese alkohol ok, lahko da pomaga, sam js bi sigurno rajš drugač rešila ta problem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 20. Apr. 2008 16:19

ce ne pije, ne rabi spit tut ene pijace...mislila sem ravno toliko, da se znebi treme...to je pa lahko 10pijac ali pa le par pozirkov.. :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 20. Apr. 2008 16:21

Uhh... tako nekam znano se mi sliši :wink: . No pri naju je bilo tako, da ko sva se prvič spravila seksat (jaz sem bila še devica takrat), se mu je postavil pokonci. A je potem počasi začel upadat. Pa ga ni več spravil pokonci. Mene je za prvič tudi bolelo in sva rajši zaključila. Dobila sem občutek, da se obremenjuje s tem-ampak ne v smislu, ni mu prišlo, pač pa, ker ni mene zadovoljil za prvič. Povedala sem mu, da pač naj se ne obremenjuje, bo drugič šlo bolje. Od takrat naprej nimava problemov. Sam pobožam ga, pa je že trd in stoji-za akcijo :) .
Mislim, da je najbolje, da mu daš vedet, da naj se ne sekira zaradi tega in da bo drugič bolje. Pač poskusita podaljšat predigro-moje mnenje, ki vama ga ni treba upoštevat.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
julia C.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a julia C. » 20. Apr. 2008 16:57

sej to je...nebi rekla da nimava dost dolge pa zlo dobre predigre :D sam pol ko pride dejansko do tega...mu dol pade...kot zadnč al pa enostavno ne more kot predzadnič...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Apr. 2008 16:59

Najverjetneje ma tremo, se boji, da nebo uspešen, da ti nebo ok itd.. mgoče bi se morala pogovort mal, da ga razumeš itd, pa e mu spet dol pade ga ne sam blesavo gledat :D ampak nevem ga začni božat, mgoče mal zapleš pred njim al kej, da ga spet spravš v mood :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 20. Apr. 2008 17:11

ewo jaz sem mela isti problem...takrat sem bla še nedolžna...videl se je da tipa privlačim in da sem mu všeč, da ni to zaradi mene, čeprav sem potem že tudi na to pomislila...enostavno se mu ni dvigno, čeprav je bil zrajcan totalno, ali pa se mu je dvigno pa mu takoj spet padel dol...pa sem vse naredla, hvalila ga, mu govorla da ni panike-čeprav je itaq vedo da mi je ful bed...nevem, a mu je bila trema zaradi tega, ker še nobene ni razdevičo al kaj je blo vmes...
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a son_čnica » 21. Apr. 2008 14:18

tudi midva sva imela podoben problem. po sedmih mesecih, nama zdej skor vsakic rata, da dejansko sexava, prej pa ni slo. ko ga je hotu vtaknt, je padu dol. oralno pa ni blo problema.

zdej pa kr gre, ocitno se je koncno znebil treme in strahu.

sama tega nikol nism videla kot velik problem. prvic zato, ker se je vedno oralno potrudil, da je meni prislo tudi po veckrat, drugic pa zato ker ga imam zelo zelo rada in mi vse ostalo pomeni veliko vec.

svetujem lahko samo potrpezljivost. lahko se o tem pogovorita, vendar ne sili prevec, ker bo slabse. po mojih izkusnjah velja poskusiti tudi z neko normalno, srednjo kolicino alkohola in nekajdnevno vzdrznostjo.
Uporabniški avatar
eagle_eye charry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eagle_eye charry » 21. Apr. 2008 14:39

v tretje gre rado :) poskusajta pac, tud moja kolegica mi je povedala da se njenemu fantu ni dvigno prvic pa drugic... pol pa je prisla cela vesela pa sn zvedo da je blo kul pol tretjic :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov