kako zapecati natakarja :P
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
hey punce moje!
dejte mi prosim pomagat, ker men je ful ušeč en natakar v kafiču, kjer sm s kolegicami že postala redna stranka in po njegovih pogledih sodeč sm mu tut jst ušeč poleg tega pa uni njegovi sodelavci tm ga vedno kličejo k pridemo in... skratka! on je pa tak ful simpatičen ampak dost sramežljiv pa fuuuuuuuuuuuuuuul cute
prosm punce! jst vrjamm da je bla kera že v mojm položaju in mogoče kaj ste nrdile, mu rekle... vsak predlog je dobrodošel!!!
*TNX*
dejte mi prosim pomagat, ker men je ful ušeč en natakar v kafiču, kjer sm s kolegicami že postala redna stranka in po njegovih pogledih sodeč sm mu tut jst ušeč poleg tega pa uni njegovi sodelavci tm ga vedno kličejo k pridemo in... skratka! on je pa tak ful simpatičen ampak dost sramežljiv pa fuuuuuuuuuuuuuuul cute
prosm punce! jst vrjamm da je bla kera že v mojm položaju in mogoče kaj ste nrdile, mu rekle... vsak predlog je dobrodošel!!!
*TNX*
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Hmmmm....jst sicer še nisem bla v taki situaciji, so pa ble moje frendice. Probaj vedno ko prideš tja bit čimbolj sproščena pa tko komunikativna. Pa reč mu kaj (če še nista spregovorila). Če ste redne stranke pa če te tko gleda kot ti njega, potem je že nekaj na tem
Pa bodi taka naravna punca, zabavna. Dej mu vedet, da si dosegljiva (zanj), pa pejt po dodaten kozarec vode
Pa bodi taka naravna punca, zabavna. Dej mu vedet, da si dosegljiva (zanj), pa pejt po dodaten kozarec vode
-
pika911 - Komunikatorka
Anelise napisal/-a:Jst bi rekla-rada bi narocila dve stvari-en sok/kafe/caj/itd in tvojo stevilko
o ej ta mi je ful ušeč!!! kkšno tako foro
k jst sm mu že hotla rečt k pač pride prašat kaj pa boste puce, da mu rečm: tebe smetano pa eno kavo za pol hehe sam mi je ta bl kul k bom mela še korist od tega
- mr i
- Sramežljivka
Če je sramežljiv se te lahko ustraši če mu boš prodala kakšno foro in mu bo neugodno. Svetujem ti da greš en dan tam sama(brez prijateljic).Probaš s kakšnim vprašanjem pri katerem nebo zablokiral.npr...Zdravo.Ti si pa res eden od tistih pridnih ko delajo veliko, ker te večkrat vidim tukaj. Dobro se bo počutil in imel dober vtis.Dal ti bo kakšen prijhazen odgovor....Tako bo pogovor stekel.Da ga pa neboš pozabila prijazno vprašati kam zahaja???
- mr i
- Sramežljivka
Sam moraš se zavedati da ko pridete na pijačo in vas je več punc,ima moški lahko malo treme in je to lahko fulll težko takrat kuminicirati in dajati premišljene odgovore.Lahko se zgodi da ti zavrne pogovor ker mu bo neugodno pred ostalimi....Svetujem ti da greš sama!(ob najmanjši gužvi v lokalu)
Samo moško razmišljanje
Samo moško razmišljanje
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Anelise napisal/-a:Jst bi rekla-rada bi narocila dve stvari-en sok/kafe/caj/itd in tvojo stevilko
Če deluje, je pa čisto odvisno od človeka. Ko je meni kdo tako naročil, sem se najprej vprašala, koliko puncam enako govori.
In ne, nikoli ni delovalo.
Mogoče je pa res drugače, če sta vlogi fant-punca zamenjani,
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Pojdi tja ko bo malo ljudi in se vsedi sama..po možnosti blizu šanka tak da bo mel pogeld nate..pa ko nebo mel dela mu reči da naj se ti pridruži da neboš sama pa to..verjemi mi da se ful kelnarjev sede k mizam kjer mu sedijo znanci...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pika911 napisal/-a:Anelise napisal/-a:Jst bi rekla-rada bi narocila dve stvari-en sok/kafe/caj/itd in tvojo stevilko
o ej ta mi je ful ušeč!!! kkšno tako foro
k jst sm mu že hotla rečt k pač pride prašat kaj pa boste puce, da mu rečm: tebe smetano pa eno kavo za pol hehe sam mi je ta bl kul k bom mela še korist od tega
moj bivši je bil tud natakar in tko sm ga tud spoznala.in lih tko je blo, da sva si bla ušeč ampak se nben ni nč upal.Pote sm bla pa en da ful pametna in pogumna, pa sm mu kr rekla ko me je prašal kaj bom: jst bi kr dva deci tvoje ljubezni.pa sva se že lupčkala zvečer
sam pol nama ni znesl ker se je preslil v izolo in upravljal tetin lokal.
nevem probi kej na to foro užgat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov