Kožica na penisu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
živijo,
imam nenavaden problem...nevem kako naj vas vprašam, najbolje da kar po domače:
do sedaj sem imela dva fanta s katerima sem tudi sexala in oba sta imela kožice na penisih normalne....s tem hočem reči, da ko si potegnil kožico se je glavica penisa lepo videla...
moj sedanji fant s katerim sem v resni zvezi pa ima...kožico po glavici in glavice penisa se mu sploh ne vidi...tudi ko ima penis v trdem stanju in je zelo vzburjen se mu glavice ne vidi....
nevem, ali je to tudi normalno? sam pravi da ima tako že celo življenje, da je bil tudi pri zdravniku in da mu je le-ta rekel, da s tem ni nič narobe in da je popolnoma zdrav...
fantje, kakšne imate vi oz. punce, kako je s tem pri vaših fantih?
mene malo skrbi zanj
imam nenavaden problem...nevem kako naj vas vprašam, najbolje da kar po domače:
do sedaj sem imela dva fanta s katerima sem tudi sexala in oba sta imela kožice na penisih normalne....s tem hočem reči, da ko si potegnil kožico se je glavica penisa lepo videla...
moj sedanji fant s katerim sem v resni zvezi pa ima...kožico po glavici in glavice penisa se mu sploh ne vidi...tudi ko ima penis v trdem stanju in je zelo vzburjen se mu glavice ne vidi....
nevem, ali je to tudi normalno? sam pravi da ima tako že celo življenje, da je bil tudi pri zdravniku in da mu je le-ta rekel, da s tem ni nič narobe in da je popolnoma zdrav...
fantje, kakšne imate vi oz. punce, kako je s tem pri vaših fantih?
mene malo skrbi zanj
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Predlagaj mu eno vajo:
-ko se tušira naj si z roko recimo ene 10x zaporedoma potegne kožico dol čez glavico, pa nazaj gor. Potem naj malo preneha, potem pa še enkrat isto ponovi. Naj prične zelo nežno, ker drugače boli za popizdt...in tole nej ponavlja iz dneva v dan....po parih tednih, se bo kožica lepo raztegnila in bo šla čisto na lahko čez glavico, brez bolečin...
-ko se tušira naj si z roko recimo ene 10x zaporedoma potegne kožico dol čez glavico, pa nazaj gor. Potem naj malo preneha, potem pa še enkrat isto ponovi. Naj prične zelo nežno, ker drugače boli za popizdt...in tole nej ponavlja iz dneva v dan....po parih tednih, se bo kožica lepo raztegnila in bo šla čisto na lahko čez glavico, brez bolečin...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Če si redno umiva pod kožico, in če ga pri seksu ne boli, potem ni nič narobe.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
s tem ni nič narobe, ta stvar se odkrije že pri mladih fantkih, in se, če se zaradi tega pojavijo težave pr uriniranju tudi kirurško odstrani. če tvoj fant zaradi tega nima težav, potem ti ni potrebno nič skrbet!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
pomoje pa to ni vredu, ker se ne more spodaj očistit in se lahko kake bakterije tam not zadržujejo...če si sploh ne more dat nikoli dol
če pa si lahko in se spodaj lahko umije, pol pa ni panike
to včasih otrokom zaraste in jim kirurško odstranijo, prav zaradi težav s higieno in uriniranjem
če pa si lahko in se spodaj lahko umije, pol pa ni panike
to včasih otrokom zaraste in jim kirurško odstranijo, prav zaradi težav s higieno in uriniranjem
Houd de wereld tegen
- Villeneuve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2006
- Kraj: Škofja Loka
Men so jo v mladosti odstranil-obrezal pa je bilo problemov konec. Predlagam da če ga moti da si gre kirurško odstranit "obrezat" kožico. Je bolje za higieno, pa še hvalila se boš lahko okoli, da si seksala z "obrezanim"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov