alko in droga v razmerju

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Transformer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: neznano :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Transformer » 03. Dec. 2007 1:59

no, mene pa zanima, če odobravate, da se vaša ljubljena oseba gre na kak party ali pa s frendi napit do kome, ali da celo poskusi kakšno drogo?
kako bi odreaglirali če bi vam fant/punca povedal-a za to naslednji dan?
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 03. Dec. 2007 8:52

Če se napije do kome... Ampak tko enkrat na sto let ok, toleriraš. Meni se je zdej enkrat v življenju to zgodilo. Pa ko grem ven tud nikol nimam plana se napit do kome. Če je pa to praksa pa... Tega nebi mogla prenest. Moj bivši se ga je dostikrat napil, sicer ne do kome, ampak tist breezer za zajtrk me je pa spametoval. Ni mi pustil blizu, da bi mu pomagala, tako da sem ga pustila.
Toleriram travo, spet občasno in ne redno, čeprav nisem njena uporabnica. Kar je pa več pa nimam izkušenj, mislim pa, da bi končala zvezo.
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 03. Dec. 2007 8:56

Tudi jaz sem mnenja, da če se napije občasno, pa ne do kome, nimam nič proti... Da je le v mejah normale in ne pogosto. Nikoli pa nisem in ne bom tolerirala trave. Je nisem uporabljala in to pričakujem tudi od partnerja...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Dec. 2007 9:12

ja ok napila sva se ponavad skupi pa tko ne usak dan ampak pač k sva šla vn enkrat na dva mesca,glede trave nism marala da jo je kadil,nisem mu pa rekla da je ne sme,pač me ni zanima.K je pa začel hodt na partiye se mi je pa jasno strgal in bo je konc...
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 03. Dec. 2007 10:02

ja, js tut mislm, da če se ga napije občasno, naj se ga samo da mu pamet dela, kdaj pa kdaj itak rabiš odklop, če je dobra žurka pa sploh pol ni da ni, dokler ne potegne to za sabo drog je vse ok...drog ne toleriram, mi je preveč ljudi okol mene zabluzil, začel se je pa pr travci...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 03. Dec. 2007 10:03

Jaz in moj obadva hodva na partije :) Sva kr fajn pomenjena glede vseh stvari, tko da ni blo nikol nobenih problemov :) Se drživa dogovora: less is more :D :D
Alko mi je pa itk krneki...itk če se ga napije je pol še nasledn dan vs tečn tko da razen za novo leto pa 14 dni nazaj, ko sva bla skupaj zunej se ga ni :D (čeprov sem bila v soboto jaz bolj pijana haha :D )
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Dec. 2007 11:06

azuc@r napisal/-a:ja, js tut mislm, da če se ga napije občasno, naj se ga samo da mu pamet dela, kdaj pa kdaj itak rabiš odklop, če je dobra žurka pa sploh pol ni da ni, dokler ne potegne to za sabo drog je vse ok...drog ne toleriram, mi je preveč ljudi okol mene zabluzil, začel se je pa pr travci...

spet posploševanje.. v 50 letih se še niso spomnl nobenga druzga argumenta kokr.. začne se pri travi.. ni nujno.. pri nekaterih se, pri drugih ne..
drugač moj fant kadi travo že 3 leta, me ne moti, čeprav je sama ne konzumiram.. mi je rekel da bi nehal če me moti, pa ni panike.. če mu paše ok.. dokler mene ne sili zraven ni nobenega problema..
sm vajena trave od brata, od vseh mojih kolegov.. pa kadijo travo vsi že dolgo let, pa ni noben šel dalje.. tko da ne vem kok se kej začne pri travci.. je pa seveda čist odvisno od posameznika..
trših drog pa sigurno ne bi mogla prenašat, ker preprosto ne bi mogla gledat osebe ki jo imam rada kako se uničuje.. od tega bi se sigurno distancirala..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Dec. 2007 11:28

se strinjam z Roberto R, popolno posploševanje.Jst sm tud kadila travo, približno tri leta, pa nisem na drogi :) tud odvisna nisem bla, čeprav sem dost pokadila in sm komot rekla da ne bom več.Pri nekaterih se začne, ampak to ni nč rečeno, da se pri vseh.sploh pa da enkrat travo probaš, čez dva dni pa že kšn bonbon, to ni nobeno djstvo da si pri travi začel in šel naprej.če boš nagnjen h temu, da hočeš kej poskusit, boš pa neglede na vse.Odvisnost pa rata če nisi močen in če se ga zadevaš s kšno trdo drogo vsak dan.in če nočeš prej odnehat.

No, načeloma jst ne morim če se ga kdaj napije/napijeva, če spije kakšen per po službi, tudi če bi travo kadil nebi imela nič proti, če bi bili učinki ormalni.Ker je mel pa ful probleme s travo (ker je ni znal konzumirat) in ker sm jst blazno neumensa ko sem zadeta, sva se nekak zmenila, da trave in seveda nobene droge, ne kozumirava.Jst že tko al tko en maram drog in me ne mikajo, njega pa prav tako ne.če bi pa recimo travo kadil in če pač nebi bli taki negativni učinki, nebi imela nič proti, ker vem da trava praktično ni nič.Če bi ble pa kšne trde droge vmes, bi pa šiba pela.
me pa tud nasplošno en privlačijo ljudje ki konzuirajo takšne in drugačne droge.tud tisti ki travo kadijo ne, ker nekateri res grozno zgledajo in se grozno obnašajo.Da sploh en govorim o kšnih xtc navezah in trdejših drogah.pa tud v lajfu sem mela že dost opravka s takimi ljudmi in res nočem it nikol več čez to.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Dec. 2007 11:36

Transformer napisal/-a:no, mene pa zanima, če odobravate, da se vaša ljubljena oseba gre na kak party ali pa s frendi napit do kome, ali da celo poskusi kakšno drogo?
kako bi odreaglirali če bi vam fant/punca povedal-a za to naslednji dan?

Ne, tega ne odobravam. Če bi se to dogajalo z mojim fantom, bi se najprej probala pogovorit z njim, povedala bi da mi to ni všeč, potem naj se pa sam odloči kaj mu je pomembnejše. :)

Hvalabogu pa takih problemov nimam. :razz:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 03. Dec. 2007 12:08

ja to je res, sm mal posplošila vse skup, pač sm napisala kuko se je pr men dogajal. nism hotla nevem kolk razburkat vode. sej js mam tut kolege k kadijo travco sam pač, je še pr vsakmu pršlo na neki več pol, pr enmu primeru sicer ne in upam da tko tut ostane :) :wink: poleg vsega mi je pa še grozn jih gledat k se nardijo budale iz sebe pa grozn zgledajo ja, če pa že ne pa izraz na obrazu...pač ni mi vseen, ane :)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 03. Dec. 2007 12:31

jst vem da se moj kdaj napije ko mene ni zraven, mora tudi s kolegi malo bit a ne, ampak ko je bil koma, sem bila tudi jst zraven. Za droge pa me ne skrbi ker je on odločno proti drogam! Če bi jst zdej naredila samo en dim jointa, bi me poslal nekam, ker tega res ne tolerira.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Dec. 2007 12:35

Pri nama je pa tak, da sploh noben od naju ne hodi ven. Sem pa bla js prejšnji teden na obletnici OŠ in sem domu pršla ob 5. zjutri malo pijana, pa mi ni nč reku. Je zastopu, da se pač po zlo dolgem času vidim spet s starimi prijatelji in da ne bom kmal pršla domu.
Sem pa mela pred dvemi tedni ful željo it s kolegicam malo ven, se ga napit, plesat...sam to pa mojemu ni blo všeč. Sej zdej me je itak minil, ker sem mela od obletnice mačka, pa ga ne želim spet met :D

Če bi on šel s kolegi ven, bi tolerirala, sam ne non-stop. Mogoče enkrat, da bi šou. Večkrat bi ga pa "pustila" na kakšno pijačko s kolegi, sam ne več :)

Midva se mama čist fajn tk, kot je. Uživama drug z drugim, tak da ne rabma nč druga.

Sem pa js zarad njega in zarad sebe nehala kadit, ko sma bla skup 5 mescov, in že ne kadim 1 leto. Pa pila sem tut kr velik preden sem z njemu začela, pa velik sem tut ven hodla..a zj res ne rabim več tega.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Dec. 2007 12:50

Da se bi se to dogajal konstantno :willnicht: No way. Sj razumem, da včasih se pač zgodi, vsem :oops: Sej kdaj se pa bo, če ne zdej ko smo mladi. Ne govorim zdej o konstantni pijanosti pa o tem, da se gre ven samo zato, da se ga napije (kar počne današnja mularija. Najbolj smešn stavk za moje pojme od tamalih: Dons zvečer se ga bom pa tok nažgal da bom bruhu :stupid: Pa halo no , ne morš tko. Sej ne vem, a sem bla jst tud tok neumna al so pa zdej drugačni časi).
Kar se pa tiče drog, tega pa ne podpiram in tud nikol ne bom. Čist sm proti. Dost mojih kolegov kadi travi, in tud kolegov od mojga fanta. Ja tud on jo učas, sam ne velikrat :? Nočm mu težit,sam še usejen sm mu dala vedt da to men pač ni uredu. Sej vem, da je njegov življenje in da se bo sam odloču, sam kjer je droga tam mene ni, tko pač je.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Dec. 2007 14:30

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 03. Dec. 2007 15:28

drog ne prenesem, če pa se napije, tak včasih, pa nimam nič proti. jaz mu vedno rečem, raje spij en kozarček več, kot pa se drogiraš...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov