seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mahagonij napisal/-a:I prefer not to think about it.
Me too.
Posteljo si pa sama pospravljata.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Jaz ko sem bla mlajša,sem se sred noči zbudla in slišala nekaj iz spalnice.Seveda se mi takrat niti prav ni sanjalo,kaj bi lahko blo in se vstopla not čist tiho,ker mislila,če slučajno kdo spi,da ne bom motla.Pa sem ju zalotla.Še danes ne vesta tega,ker tak ko sem tiho prišla,sem tud šla.Onadva pa v največji akciji takrat .. jaoo
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Mahagonij napisal/-a:I prefer not to think about it.
jst tud ne. glih pred kratkim smo se šalili na to temo, ali naši starši seksajo in kolikokrat. pa smo bli kr velika večina usi za to, da o tem ne želimo vedeti čisto nič. ''baje'' da so seksali samo takrat, ko so naredili nas in naše brate/sestre, potem pa nč več
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
raje ne razmišljam o tem
drugače pa imamo večjo hišo in jaz imam stanovanje za sebe v hiši, in en krat zvečer oz ponoči sem šla k njima na drugo stran hiše in sem čula kak splanico zaklepata, očitno sta me čula in sta se dala motit, heh, zakaj le ne? ko tak nikoli tja sploh ne hodim!
me sama misel na to, če pomislim kar zmrazi, pa ne vem zakaj...
drugače pa imamo večjo hišo in jaz imam stanovanje za sebe v hiši, in en krat zvečer oz ponoči sem šla k njima na drugo stran hiše in sem čula kak splanico zaklepata, očitno sta me čula in sta se dala motit, heh, zakaj le ne? ko tak nikoli tja sploh ne hodim!
me sama misel na to, če pomislim kar zmrazi, pa ne vem zakaj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov