kako ste fantu sporočile da ste noseče ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
mal se razpište o tem kako ste partnerju sporočile da ste noseče in kakšna je bila reakcija ?
včeraj smo se v družbi ravno o tem pogovarjali , in večina fantov je priznalo da bi bili zelooo šokirani (pač verjetno tudi zaradi starosti - nben čez 20)
no mal povejte ...
včeraj smo se v družbi ravno o tem pogovarjali , in večina fantov je priznalo da bi bili zelooo šokirani (pač verjetno tudi zaradi starosti - nben čez 20)
no mal povejte ...
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
men osebno je izredno všeč tista ideja ko sem jo prebrala na enem forumu, možno da tudi tule...če se prav spomnim je nekak takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjut se zna zgodit da jo bom enkrat uporabla
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Še nisem bila v taki situaciji, ko pa bom, bom najbrž kupila test, na rezultat bova pa čakala skupaj.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
~NIA~ napisal/-a:jst bi (če bi zanosila dons, pr teh letih) povedala tko kot je danes pisalo v Novicah:
imam zate eno dobro in eno slabo novico..
dobra je ta, da nisi neploden, slaba pa..
je torej dojenček slaba stvar zate al kk?če načrtuješ to...pa boš tipu rekla dobra novica je da nisi neplodn slaba pa da dobima otroka??
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
electra* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst bi (če bi zanosila dons, pr teh letih) povedala tko kot je danes pisalo v Novicah:
je torej dojenček slaba stvar zate al kk?če načrtuješ to...pa boš tipu rekla dobra novica je da nisi neplodn slaba pa da dobima otroka??
ja zame je pri Niinih letih in resnosti res slaba novica.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
electra* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jst bi (če bi zanosila dons, pr teh letih) povedala tko kot je danes pisalo v Novicah:
ljudje smo si različni.ene nosečnost razveseli, druge ne, sploh pa če pride otrok ob nepravem času (mladost, nič dohodkov in tako dalje).
in če razumeš mal sarakzma, verjamem da Nia ni mislila resno s tem in verjamem da nei tako nastopila pred fantom s tako novico
drugače pa še nisem bila v tej fazi, ko pa bom bom pa takrat razmišljala kako naj mu povem.odvisno od momentov, okoliščin in tko.Če bi zdej zanosila sigurno nebi nekak skakajoče in totalno vesela prišla do njega z najbolj veselo novico stoletja, on pa tud nebi skočil do stropa od veselja, kvečjemu od žalosti
- pajkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: tam nekje
neenchy napisal/-a:takole da mu v majhno darilno škatlo daš copatke za novorojnečka in mu zraven napišeš čestitam bodoči očka in mu seveda v primernem trenutku ob kakšni posebni večerjici in posebnem vzdušju to daš.... men je ta ideja taka kjut
jz bom tud to idejo uporabljala je full dobra pa taka kjutkna=)
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz bom pomoje, če bom kdaj v taki situaciji, že prej paničarila, da nimam menstre, tko da bo zelo dobro vedel, da delam test.
Če bi bila pa noseča z nekom, ki ne bi bil moj resni partner... bi bilo pa khmmm, nekaj ti moram povedati... noseča sem... pa pač kako sem se odločila (a ga bom obdržala ali ne).
Če bi bila pa noseča z nekom, ki ne bi bil moj resni partner... bi bilo pa khmmm, nekaj ti moram povedati... noseča sem... pa pač kako sem se odločila (a ga bom obdržala ali ne).
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
electra*, ne jemlji vseh besed preveč osebno.
Jaz nisem bila noseča in upam, da se lep čas ne bom. Stara sem 23 let in na obletnici iz OŠ sem videla, da že ima večina bivših sošolcev/sošolk otroke. Nekateri se drugo leto že poročijo . Jaz pa nisem te sorte. Po planu grem z 24 leti na špedicijo, če mi uspe. Koliko časa bom vozila v tujini, bogsigavedi. Lahko eno leto, lahko 10-15 ali več. Nimam želje po otrocih. Moje sanje so trenutno v tem poklicu, delam na tem, da mi tam uspe.
Če bi prišlo do nosečnosti (zdaj ne morem reči drugega, kot da bi bila nezaželjena), bi mu pač povedala, da sem noseča in da grem na splav.
Jaz nisem bila noseča in upam, da se lep čas ne bom. Stara sem 23 let in na obletnici iz OŠ sem videla, da že ima večina bivših sošolcev/sošolk otroke. Nekateri se drugo leto že poročijo . Jaz pa nisem te sorte. Po planu grem z 24 leti na špedicijo, če mi uspe. Koliko časa bom vozila v tujini, bogsigavedi. Lahko eno leto, lahko 10-15 ali več. Nimam želje po otrocih. Moje sanje so trenutno v tem poklicu, delam na tem, da mi tam uspe.
Če bi prišlo do nosečnosti (zdaj ne morem reči drugega, kot da bi bila nezaželjena), bi mu pač povedala, da sem noseča in da grem na splav.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez tudi še nism bla noseča, tako da izkušenj nimam... Mislm pa, da večina žensk že prej pove svojmu parnerju, da menstra zamuja... In pol se nardi test in oba počakata na rezultate... Ta pot se mi zdi najbolj normalna, če se partnerja veliko pogovarjata in si zaupata... Zdej pa če je nosečnost kr z nekom...
No pa nej se razpišejo tiste, ki so že ble noseče al pa so že rodile .
No pa nej se razpišejo tiste, ki so že ble noseče al pa so že rodile .
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja no, če je resen/stalen partner, potem verjetno že sam prej opazi - če ni prevelik kmet -, da ženski zamuja menstra, ker mu le-ta verjetno to pove prej in .. blah blah, uglavnem, ne verjamem, da še obstaja "dragi, presenečenje - očka boš *cmok cmok*"(vse izrečeno s pretirano navdušenostjo).christianni cruz napisal/-a:mal se razpište o tem kako ste partnerju sporočile da ste noseče in kakšna je bila reakcija ?
no mal povejte ...
Če je pa, kaj pa vem, one night stand..hja, ta zna bit pa mal bedna, pomoje, in nimam pojma kako se takemu pove.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]