Očesni stik oz. eye contact
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Če traja sekundo to še nič ne pomeni. Več kot tri sekunde, pa kakšen napol nasmeh je pa že nekajm, jaz včasih zraven še glavo tako nagnem, če mi je kdo zanimiv
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 28. Jun. 2007 15:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
če hodiš nekje po ulici in se vajina pogleda srečata je to možno kot zgolj preprosto istočasno naključje; lahko, da je mimoidočemu nekaj na tebi zanimivo in je za sekundo ustavil pogled na tebi; morda si tej osebi simpatične narave in si rade volje za sekundo spočije učke.. bistveno v teh sekundnih mimoidočih očesnih kontaktih je to, da se ti dnevno zgodijo večkrat in v večini primerov ne pomenijo nič konkretnega. drugo je, če se z nekom ves čas, dlje časa v nekem prostoru spogleduješ - to pa ima že popolnoma drugačen kontekst očesnega stika
- Metto
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Naj napišem kaj bolj konkretnega.
Prejšnji vikend sem šel po ulici, in zagledam 5 punc, ki me gledajo in se mi nasmihajo. Prav opazil sem, da sem jim všeč. Kakorkoli, nadaljeval sem pot pod nogami, oz. sem moral naprej, ker sem šel skozi mesto v družbi mame in mlajšega brata.
Nasploh me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi še kdaj videl punco, ki me več kot očitno pogleda, na kakšen način kaj izvedel o njej?
Prejšnji vikend sem šel po ulici, in zagledam 5 punc, ki me gledajo in se mi nasmihajo. Prav opazil sem, da sem jim všeč. Kakorkoli, nadaljeval sem pot pod nogami, oz. sem moral naprej, ker sem šel skozi mesto v družbi mame in mlajšega brata.
Nasploh me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi še kdaj videl punco, ki me več kot očitno pogleda, na kakšen način kaj izvedel o njej?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Metto napisal/-a:Nasploh me zanima, ali obstaja kakšen način, da bi še kdaj videl punco, ki me več kot očitno pogleda, na kakšen način kaj izvedel o njej?
Večkrat se sprehodi po tej ulici, drugega ni ne morem reči
In ko jo vidiš, se ji nasmehni, pa če se ti nasmehne nazaj, ji reči živjo. In če se ustavi, se bosta pač začela pogovarjat.
-
bloody_mary - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2007
- Kraj: Zasavje
Ker ne veš prav nič o njej, je res edina možnost, da se večkrat sprehodiš po tej ulici... Prav možno pa je (ker jih je bilo kar 5), da se v bližini nahaja kaka šola, lokal - pač nekaj, kamor skupaj zahajajo... Če prihajaš iz manjšega kraja, jo komu opiši - kaj veš, mogoče jo pozna
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ah, težko boš o njej kaj izvedel... Čeprav je čisto mogoče, da jo še kdaj srečaš. Velikokrat ugotovimo kako majhen je svet.
Jaz sem enkrat doživela nekaj podobnega. Mimogrede sem ga zagledala, bil je simpatičen, naslednji dan v službi pa "omg! on!?". In potem sva malo zasrala... Nič resnega sicer. Ampak ful zanimivo - tisti dan, ko sem ga prvič videla, si nisem mislila, da ga bom sploh še kdaj srečala.
Mogoče boš tudi ti po naključju odkril, da je tvoja soseda .
Jaz sem enkrat doživela nekaj podobnega. Mimogrede sem ga zagledala, bil je simpatičen, naslednji dan v službi pa "omg! on!?". In potem sva malo zasrala... Nič resnega sicer. Ampak ful zanimivo - tisti dan, ko sem ga prvič videla, si nisem mislila, da ga bom sploh še kdaj srečala.
Mogoče boš tudi ti po naključju odkril, da je tvoja soseda .
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, to se men kr naprej dogaja . Po novem se tok spogledujem, da sploh ne vem več kam hodm, hihi. Poletje dela svoje. In takih nasmeškou pa pogledou je velik, se pa tut js sprašujm, kaj narest, da neb ostal sam pr tem. Js ne upam kej dost, če se je kdaj kej zgodil, se je zato, k je tip prvi kej namignu, js sm pa nadaljevala .
Srečat spet istga človeka ... je možno. Baje ni naključij, tko da ...
Srečat spet istga človeka ... je možno. Baje ni naključij, tko da ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Ja drugega res ne moreš naret,kot da to če jo srečaš še kdaj jo poskusiš ogovorit.Zaj pa če mata srečo,se še bosta kaj srečala..
Sicer pa jaz dnevno te očesne kontakte.Ko te pač kdo pogleda,ti je simpatičen pač spostaviš ta kontak za sekundo,dve..Ampak veliki večini kolk hitro te nekdo pritegne tolk hitro pol pozabiš.Ker si ne jemleš to tolk srcu.Vsaj jaz no.
Sicer pa jaz dnevno te očesne kontakte.Ko te pač kdo pogleda,ti je simpatičen pač spostaviš ta kontak za sekundo,dve..Ampak veliki večini kolk hitro te nekdo pritegne tolk hitro pol pozabiš.Ker si ne jemleš to tolk srcu.Vsaj jaz no.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, hehe. Ok, izven konteksta teme, ampak to jz vedno počnem, ko mi gre kdo nasproti, prav gledam človeka v faco - ampak to bolj zato, ker sem vedno bolj slepa zadnje čase in pač gledam, če koga poznam, da mi ne bo kdo zameril kasneje in izjavil kaj v smislu "pa sej si me vidla in sploh ne pozdravila nazaj".anoyel napisal/-a:bistveno v teh sekundnih mimoidočih očesnih kontaktih je to, da se ti dnevno zgodijo večkrat in v večini primerov ne pomenijo nič konkretnega.
Kaj pa vem..ja, se strinjam, pač je nekomu nekaj na tebi všečno/simpatično/zanimivo/nenavadno, pač nekaj, kar pritegne pozornost in vzpostavi "eye contact"..če se zavleče, še tolk lepš.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Metto napisal/-a:Situacija je sledeča: greš po ulici, nasproti pride punca/fant, se pogledata v oči, in nadaljujeta vsak svojo pot. Vse skupaj traja sekundo ali dve. Zanima me, ali je kako možno kaj izvedet o tisti/tistem, ki ti nameni pogled?
ne
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
to se meni večkrat zgodi...pač pogledata se dve osebi...se jima že zdi kaj simpatičnega na posamezniku...da bi pa kdaj kaj iz tega blo pa so verjetnoooo full male šanse...hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]