Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tina 18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina 18 » 05. Dec. 2004 19:22

A ktira slučajn ve kako si fantje razlagajo če nosiš tangice, črno, pink, tigrasto..?
V pomenu želje po sexu.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 05. Dec. 2004 19:55

moj fant po pravici ne opaz a mam črne, tigraste al pa take z vzorčkom slončka ...
najraj vid da jih ni, da se ne matra preveč ;)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 05. Dec. 2004 19:57

ja js mam ponavad rozaste, pa če so mrežaste al pa navadne. večinoma so take srčkane :) mam ene rdeče doma pa mi je kr mal bed jih nost... (niso roza ane) :)
First to Know

Tres tres chic.
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamika » 05. Dec. 2004 20:03

A moj že opazi, kaj imam gor. Ampak zdaj več ne da take pozornosti na to, kaj imam gor. Zdaj če bi imela kake ful hot tangice in seksi nederček, bi že kaj rekel...ni pa mu perilo neki wow. Lepo mu je, ne pa zaj tak, da bi vzdihoval poleg, pa oh in sploh!
Drgače pa je meni ful pomembno, kakšno spodnje perilo imam. Pomembno je, da se dobro počutim v tem, kar nosim!
Lp, Tamara
Uporabniški avatar
Sabinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sabinc » 05. Dec. 2004 20:04

Ja, moj tudi ne daje ne vem kakega posebnega pomena spodnjemu perilu... sam slece me hehe... men so pa dobre boksarke s snoopyji pa miskami al pa na splosno boksarke... tangic ne nosim kej dost...
v bistvu mi je blo vcasih mal tk bad, k pac niti pogledu ni skor kua mam oblecn.. zdj pa se ne sekiram vec... c bo kdaj ucinkval bom oblekla kej bl norga, drgac pa ne...
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 05. Dec. 2004 20:26

Perilo ni velikega pomena. Ponavad k mam kakšno novo spodnje perilo, mi ga zmerj pohval in pol še ene 2 tedna govori: Waw a maš spet te kjut tangice... oz karkoli je že novga..
Uporabniški avatar
redlion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2004
Kraj: strawberry city

Neprebrana objavaNapisal/-a redlion » 05. Dec. 2004 22:16

hm.. js mam fetish na tangice.. jih mam ogromno! cez 60! pa ce kupim kake nove moj dragi zmeri opazi.. :D :D
pol zmeri rece o, ok fajn, teh pa se nisem videl! :D
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 05. Dec. 2004 22:17

MOjmu spodnje prilo niti ni tok važno. Al mam gor tangice, boksarce, al pa navadne gate....sploh nima veze....valda je pa najbolj srečen če sem brez
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a limonca » 05. Dec. 2004 22:23

men osebno spodnje perilo zelo pomeni, bolj mi pomeni kot pa npr. kake hlače al pa pulover imam oblečen. ne vem, pač to je moj fetish
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a BabyBlue` » 05. Dec. 2004 22:28

jest osebno sm cist nora na spodnje perilo kupujem ga pa predvsem zarad sebe k vidm neki sexy pa qjut morm kupt...:) zdej sm si kupla korzet k ma pac tut trakce za nogavice pa nikjer ne najdem vzorcastih pa me zanima ce kera ve kje bi se jh dal dobit samostojece sm najdla teh pa ne...vem da je mal izven teme sam bom vseen hvalezna odgovoru :nixweiss:
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 05. Dec. 2004 23:09

jaz sem tut večinoma v boxarcah, ker so mi pač bolj komot :D drugače pa si rada nabavim kake tange s snupije, ker so mi tak šik in kjut... moj pa pač da včasih kako zabavljivo pripombo, če vidi, da mam kaki novi kos na sebi (seveda ga potem v najkrajšem možnem času tut sleče ;))
Uporabniški avatar
StrawberryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2004
Kraj: MariborCity

Neprebrana objavaNapisal/-a StrawberryGirl » 05. Dec. 2004 23:18

Moj ima najrajši kako sexy opremo (najbolj ga rajca moj tigrast komplet s trakci in nogavicami :P), drugače pa tudi opazi, če imam kake nove tangice ("i, glej, kaki lepi Snoopy" :D). Seveda pa sem na koncu vedno kmalu brez vsega... :)
Si vis amari, ama!
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 10. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *missy* » 06. Dec. 2004 10:33

moj pa sploh nima časa da opazi če mam kaj novega na sebi, ker kar sama takoj vprašam če mu je všeč. drugače pa mi velikokrat tudi on kupi tangice...zdaj že približno ve kake so mi všeč...na začetku je vedno full grozne izbiral :?
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 06. Dec. 2004 12:00

glede perila je blo men v najini vezi najbol, k se je odloču, da mi bo za valentinovo kupu spodnje perilo, kot se šika.. in sva šla po vseh možnih štacuncah in probavala korzetke in modrčke in vse tak.. taka dolga predigra je izpadl vse skp.. ker sm se jst sexy počutla v vseh tistih stvareh, njega je pa valda tut rajcal to, da me vid v tistih krpicah... no na koncu sva v palmersu izbrala korzet s štrumpantlni, tangice in nogavice. Oblečem ga zmer samo za posebne priložnosti, k ga hočm spomnt na tist dan :D

nogavice je pa nasploh težko dobit, ker so skor vse samostoječe.. to pa ni to :(

Angie
tincha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tincha » 08. Dec. 2004 18:43

moj vedno opazi tangice in najbolj so mu všeč čipkaste al s kakšnim vzorčkom-no ja sj pol ko se jih pa na gleda se jih pa hitr znebi :oops:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]