ZF filmi + akcijski filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Končno pogledala Gravity.
Bi rekla, da je direktor fotografije močno insipiriran s prizori iz Odiseje, ampak sej je težko posnet film, ki se dogaja v vesolju in nima tipičnih prizorov vzhajajočega sonca izza Zemlje ipd.
Kul film, čeprav malce za lase privlečen, mrtva hčerka je totalno nepotreben motiv, imho.
Bi rekla, da je direktor fotografije močno insipiriran s prizori iz Odiseje, ampak sej je težko posnet film, ki se dogaja v vesolju in nima tipičnih prizorov vzhajajočega sonca izza Zemlje ipd.
Kul film, čeprav malce za lase privlečen, mrtva hčerka je totalno nepotreben motiv, imho.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ex machina
Waw!
Tematika je umetna inteligenca in playing god scene. Zvok in fotografija v filmu sta čudovita, prav tako zanimivi, filozofski dialogi in ideje, meni je blo čisti užitek gledat.
Toliko me je navdušil ta film in sam scenarij, da se mi zdi, da more biti tip, ki je pisec in direktor tega filma prav moja sorodna duša in morem obvezno pogledat še njegova ostala dela. No pa robotka/glavna igralka v filmu je tudi total babe.
Waw!
Tematika je umetna inteligenca in playing god scene. Zvok in fotografija v filmu sta čudovita, prav tako zanimivi, filozofski dialogi in ideje, meni je blo čisti užitek gledat.
Toliko me je navdušil ta film in sam scenarij, da se mi zdi, da more biti tip, ki je pisec in direktor tega filma prav moja sorodna duša in morem obvezno pogledat še njegova ostala dela. No pa robotka/glavna igralka v filmu je tudi total babe.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hayley napisal/-a:Ex machina
Waw!
Imam neko fantazijo da najdem eno azijko, in zapleševa na un komad Get down saturday night od Oliverja Chatmana
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
O ja, ta prizor I'm gunna tear up the fucking dance floor dude je ful dobr, glih zato, ker je tak random in nima nobene vezo s samim filmom. Pa sm bla kr presenečena kko se je dobro navadu ples ta igralc.
Zerina: Kul, js ga priporočam, meni je ratal kar eden izmed najljubših filmov. Sem ga najdla čisto mimogrede na tvju, na začetku sploh nisem vedla teme filma, ne nič in me je pritegnila tista arhitekturno moderna stavba, v kateri je snemano.
Zerina: Kul, js ga priporočam, meni je ratal kar eden izmed najljubših filmov. Sem ga najdla čisto mimogrede na tvju, na začetku sploh nisem vedla teme filma, ne nič in me je pritegnila tista arhitekturno moderna stavba, v kateri je snemano.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]