Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Nataša Tič R. in njen mož sta si res zaslužila tega viktorja, res ... najbolj od vseh.
Drugač mi je pa čist bedn, ker so vsako leto skor eni in isti nominirani, čisti dolgčas
Aja, pa Žrebci so bli res smešni, drgač pa ... a se je sam men zdel, a je bil Davorin dons mal bogi (mal nerazločno je govoril) - sigurn je bil dobr afterparty
Drugač mi je pa čist bedn, ker so vsako leto skor eni in isti nominirani, čisti dolgčas
Aja, pa Žrebci so bli res smešni, drgač pa ... a se je sam men zdel, a je bil Davorin dons mal bogi (mal nerazločno je govoril) - sigurn je bil dobr afterparty
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
A je se kdo vidu kok se ta Virk zerdinova mot???!!!
mislm, ze k vodi pop in skos neki muti,da jo ze tezko poslusam,pa ima vse napisano, ampak vcer je blo pa disaster--- enga stavka ni skp spacala, se ko je zacela brat z listka se je motila, da ne omenim, da je bila Verbotnova preimenovana v Ferbotnovo (isto je dons govorila). Za neko napovedovalko, ki imakilometrino ze par let pred kamero pa to res ni primerno! Ce ni za pred kamero, nej ne bo!
Jst bom kr na pop pisala, sam upam, da bo kdo se opazil, ponavadi so take opazke v Stopu.
Mi je bila pa prireditev lustna,res ne smemo primerjati z lanskoletno, ker lankso leto je bilo po vec susnih letih res smesno.Mogoce bo pa zdej vsako leto boljse.
Mi pa grejo te nagrade, ki jih vedno dobijo eni in isti ze na zivce. Nimajo samo Odmevi najboljso voditeljico, malo je ze nezanimivo pri tej kategoriji....
mislm, ze k vodi pop in skos neki muti,da jo ze tezko poslusam,pa ima vse napisano, ampak vcer je blo pa disaster--- enga stavka ni skp spacala, se ko je zacela brat z listka se je motila, da ne omenim, da je bila Verbotnova preimenovana v Ferbotnovo (isto je dons govorila). Za neko napovedovalko, ki imakilometrino ze par let pred kamero pa to res ni primerno! Ce ni za pred kamero, nej ne bo!
Jst bom kr na pop pisala, sam upam, da bo kdo se opazil, ponavadi so take opazke v Stopu.
Mi je bila pa prireditev lustna,res ne smemo primerjati z lanskoletno, ker lankso leto je bilo po vec susnih letih res smesno.Mogoce bo pa zdej vsako leto boljse.
Mi pa grejo te nagrade, ki jih vedno dobijo eni in isti ze na zivce. Nimajo samo Odmevi najboljso voditeljico, malo je ze nezanimivo pri tej kategoriji....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
A se ne podeljujejo Viktorji za dosežke za nazaj, glede na to, da se je Sanjska ženska šele začela (po mojem mnenju nima ona letos še nič za iskat na podelitvi Viktorjev ), bi bilo bolj primerno, da bi poleg Damirja bila njegova Nataša??Potem pa napišejo še na POP-ovi strani sanjski par - Damir in Miša
aja se neki a je imela Misa slucajno isto obleko pa torbico kot na oddaji Sanjska zenska? tko se mi je zdelo...
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
ANSAF napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
A se ne podeljujejo Viktorji za dosežke za nazaj, glede na to, da se je Sanjska ženska šele začela (po mojem mnenju nima ona letos še nič za iskat na podelitvi Viktorjev ), bi bilo bolj primerno, da bi poleg Damirja bila njegova Nataša??Potem pa napišejo še na POP-ovi strani sanjski par - Damir in Miša
aja se neki a je imela Misa slucajno isto obleko pa torbico kot na oddaji Sanjska zenska? tko se mi je zdelo...
ja men se je tud to zdel...sam tist okol vrata si je se dala...mislim...
can you keep up
baby boy
baby boy
-
ANSAF - Debatorica
baby girl napisal/-a:ANSAF napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
ja men se je tud to zdel...sam tist okol vrata si je se dala...mislim...
potem sem dobro opazovala...mogoce pa reklamira trbice od groseljce...
off topc... sam sem gledala tudi to Lenderovo, in je ne razumem vec, kako lahko trdi da nima povecanih, k se pa tok dobro vidi....iste fore k Pika Bozic, ta je isto trdila, pa ima povecane...--- teh dveh ne prebavlam, ker ne razumem, zakaj ne povesta po resnici, bi bilo bolje
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bucka81 napisal/-a:sAdie napisal/-a:nisem gledala, tako, da ne vem... kdaj je ponovitev?
Je bla že, danes.
Aja, Kaj pa voditeljica, meni je Pia Zemljič drugače ful lušna, samo včeraj je bla pač zarad igre čudno(smešno) gor nareta.
aaa, ok, tnx vseeno
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
*melby* napisal/-a: Aja, pa Žrebci so bli res smešni, drgač pa ... a se je sam men zdel, a je bil Davorin dons mal bogi (mal nerazločno je govoril) - sigurn je bil dobr afterparty
Hvala, hvala... Uffff, drgač pa je bla zlo težka. Teli afterji nas bodo pokopal.
-
ur_sista - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: lj
men sta se voditla zdela precej povprecna, vsec sta mi bla regina&andraz, zakonca tic in jurij soucek so si zasluzil viktorje.. em, kar se pa tice sanjskega moskega&zenske sta pa pomoje izpadla totalna bebota
Live and let live.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov