Viktorji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 16. Mar. 2008 10:18

in kdo je sploh dobil viktorje?
Uporabniški avatar
hmm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a hmm » 16. Mar. 2008 10:20

Men sta bla voditelja kr nekaj... Dostikrat sta bla celo nesramna, če bi so kdo tako delal norca z mene, bi mu ziher ne ostala dolžna!
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2006
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a čokoholičarka » 16. Mar. 2008 11:20

Pa kako je to možno da je viktorja popularnosti dobila oddajo Avantura??WTF?!? men ni blo čist nč jasno :?
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 16. Mar. 2008 11:39

men sta bla pa Slon in Sadež carja. čist zanimivo sta nardila. če tko pomisliš je nasploh težko vodit 3 urno oddajo in nardit program ki bi bil zanimiv.
so mi bli pa bedni eni od "podeljevalcev" k so hotli uporabit neke smešne fore, pa jim ni ravno uspelo. publika pa se niti zasmejala ni nazaj.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2008 11:47

Tomaž Domicelj je čisto zgrešil :D :D .
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 16. Mar. 2008 11:54

Strokovni viktorji:
- Otroška in mladinska TV-oddaja: Štafeta mladosti
- Obetavna medijska osebnost: Lili Žagar
- Igrana TV-oddaja ali TV-film: Naša mala klinika
- Dokumentarna TV-oddaja: Otroci iz Petrička
- Zabavna TV-oddaja: As ti tud not padu?!
- Voditelj zabavne TV-oddaje: Jurij Zrnec
- Informativna TV-oddaja: 24ur
- Voditelj informativne oddaje: Slavko Bobovnik

Viktorji popularnosti:
- Radijska osebnost: Matej Špehar Racman - Radijska postaja: Radio Center
- Glasbeni izvajalec: Zoran Predin
- Televizijska osebnost: Marko Potrč
- Televizijska oddaja: Avantura
- Lokalna, regionalan ali kabelska TV-postaja: MTV Adria

Za posebne dosežke sta dobila Bojan Kranjc in Marko Naberšnik, Vikotrja za življenjsko delo pa New Swing Quartet.

Skoraj sem bruhala, ko je Viktorja dobila Lili Žagar, da ne omenim mojega počutja, ko se je zahvalila svojemu Marku. :roll:

Tomaž Domicelj se mi je celo malo zasmili, hotel je biti zabaven, kar mu ni uspevalo, publika mu pa ni namenila niti "tolazilnega" aplavza". Jurij je bil zakon, prav tako Lado.
Vikotr priljubljenosti za naj TV oddajo - Avanturi ?!
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 16. Mar. 2008 12:04

viktorja za naj glasbenega izvajalca zoranu predinu? to mi pa zal dejansko nikol ne bo jasno, kk je uspelo zoranu dobiti vec glasov od jana, ob vsej njegovi priljubljenosti in razprodanih koncertih :O
drgac pa una rdeca preproga ja bla k***c od ovce, ta urška pa andreja sta tk neprofesionalno vse skup izvedli, pa zmagala una andreja nakoncu ko je tk bedno skenslala uno danajo, da kr hudo...
domicelju sm prav privoscla, niti enx se mu ni noben nasmejal, ni dobil niti aplavza prv fajn se mi je zdelo, ko vedno tk ponizuje ostale glasbenike pa sebe tk povzdiguje v visave :twisted:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 16. Mar. 2008 12:26

jao ja Marko Potrč si ga je pa res zaslužu. toj zih zato ker je glasovanje in pol sam najstnice glasujejo :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Mar. 2008 12:30

Se mi je kar zdelo, da bosta Bizovičar in Zrnec poskusila podje*avat voditelja ... ampak za moje pojme je bilo 1:0 za Slon in Sadež :D (za komemoracijo rabiš truplo :rofl: )
Sicer so se pa Bizovičar, Zrnec in Javšnik cel čas trudili, da bi izpadli skrajno zdolgočaseno. Seveda, oni so edini in najboljši komiki in se ne spodobi, da bi se nasmehnili ob forah koga drugega ... :roll:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a monika11 » 16. Mar. 2008 12:37

morm rečt de sm bla ob nekaterih dobitnikih kr mal presenečena..npr. Zoran Predin, Avantura.. :roll:
drugač vodenje je na momente blo zabavno,sam Jurija ne bo noben mogu premagat :D
tko de..Jurij je bil (spet) simpatičen,itak tut Lado (sem tut večkrat opazila med občinstvom k sta sedela skupi s svojima puncama- Katarino pa Sabino).
ne vem no..je blo še kr uredu,men je bla še posebej všeč glasba z Perpettum Jazzile (upam da sem prou napisala)..pa seveda Jan Plestenjak :love:
zažgal so tut BFM pa Avseniki :lol:
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 16. Mar. 2008 12:44

monika11 napisal/-a:zažgal so tut BFM pa Avseniki :lol:

Slaki.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 16. Mar. 2008 12:49

Men sta bla Slon in Sadež kul :zustimm: kokr sm prčakvala, da bosta težačla sta bla res uredu, sploh ne preveč žaljiva.. pač to je že "tradicija", da se mal norca delajo iz koga, sej kaj pa je to kej tazga,. kokr znajo eni kritizirat skoz po medijih, pa se majo za nedotakljive, pol majo pa dolge nosove ko pa kdo kej na njihov račun pove..

Sm bla pa pr dostih nagrajencih ful presenečena, kr neki no, Žagarca? Pa Predin?! Avantura? Dobr no, saj niso zmer eni in isti..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 12:52

ok teli viktorji letos so bli pa res krrrr nekii :roll:
Slon in Sadež sicer nista kriva, ker jima scenarij pišejo drugi, ampak totalno nesmešne fore in obrabljene.
Poleg tega pa taka jazz varianta s tistimi blesavimi pevci in spremljavo, ni čist nč zgledala fensy, ampak čist tko kot sta Zrnes in Bizovičar rekla, prej podobno komemoraciji, kot čemu drugemu :roll:
skratka sam šov je bil totalno v qrcu, nagrade pa tud.Jst nevem, pa kje so najdl Predina??? :roll: fuj in fej, on mi je že tko zoprn, pa sploh daleč za nagrado.pa NMK-spet, pa nevem no..Bedno je blo, čist bedno.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Mar. 2008 12:54

Mislim, da sta Slon in Sadež kar sama pisala scenarij. Pač niso bile fore v stilu "drek, sperma, bruh" hahaha
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Mar. 2008 12:56

sej nism rekla da bi mogle bit fore v tem žanru.sam pač, men ni blo nč smešno.
Sicer pa ne nista sama pisala scenarija, sem prebrala da sta ga onadva dobila sam v roke, napisali so ga drugi.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]