Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jemina napisal/-a:^^sj res slovenski đejms bond. Kaj je super govoru Jurij ... čiz po naše
to je imiteru đurota drugač.
jst se tega zrneca kr ne morem nagledat. je taka FACA
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
BuCHa napisal/-a:a je kje posnetek od Siddharte & Dan D iz viktorjev?
http://www.dailymotion.com/mjemec/video/2591744
Evo na tej povezavi ga imaš,sem obrnila cel googel okol
Konc hudo so tale mix naredil!
Zrnec je pa za moje pojme eden in edini v naši sloveniji,ki zna dejansko zabavati gledalce tako da samo
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Zrnec je izjavil, da je letos zadnjič vodil Viktorje...škoda.
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070326_3093271_16175645.php
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070326_3093271_16175645.php
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja Zrnec je res neponovljiv, verjamem pa, da je blo zanj tole res zadnjič. Res bi znal bit dobr "dr.Drnovšek", mogoče ga bomo videli drugo leto. Definitivno pa mora na odru stati nekdo, ki si veliko upa.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Zrnec je bil res zakon... Ampak una Nataša Pinoza... ker kristus... Pa ona je višek debilnosti men zgledala tm... ko da je ni že cela Slovenija takrat gledala ko vesoljca, ko jo je en novinar vprašal, kaj je zanjo tabu, ga je pa neki časa sam bedast gledala, ker ni vedla kaj to pomen, pol je pa rekla da vprašanja ne bo komentirala... Iris Mulej je mela pa za moje pojme najbl lepo obleko...
Always look on the bright side of life!
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men pa Iris ful ni mela lepe obleke. pa že kto mi gre na jetra ta ženska kao IQ ful visok , pred kamero pa..No ja. Je bla enkrat na Papriki la ne vem kje pa sploh ni znala skp enga stavka spravt. Pa da se greš 3 preobleč za viktorje:rdeča preproga, za podeljevanje pa after-party..Ja no sej ni na modni reviji.
Drgač pa komi čakam , da spet vidm Zrneca oz ponovitev viktorjev, da se spet mal režimo:)
Drgač pa komi čakam , da spet vidm Zrneca oz ponovitev viktorjev, da se spet mal režimo:)
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
lammy napisal/-a:Men pa Iris ful ni mela lepe obleke. pa že kto mi gre na jetra ta ženska kao IQ ful visok , pred kamero pa..No ja. Je bla enkrat na Papriki la ne vem kje pa sploh ni znala skp enga stavka spravt. Pa da se greš 3 preobleč za viktorje:rdeča preproga, za podeljevanje pa after-party..Ja no sej ni na modni reviji.
ja se strinjam glede IQ-ja pa tega... glede na njen govor ga ma mogoče lih ene tolk kt št. čevljev...
Always look on the bright side of life!
- Sweetflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2006
hellow!ma katera kakšno slikco od Katarine Čas na viktorjih..ker mi je bila njena frizurca luštna hvalaaaa
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Lej tuki maš ene slikce pa mal poglej
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov