Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
manuela20 napisal/-a:To si že slišala, da so činča pretepli? Ne vem točno, kaj se je zgodilo, vem, pa da je v bolnišnici (verjetno na preiskavah). Tudi jaz sem se veselila, ko sem slišala, da je dobil viktorja, ne razumem pa ljudi, ki jim gre v nos vse, kar reče oz. komentira.
Ka res? Pa daaaaj... To pa je kriza! Saj on pa je pač je kul na svoj način! Vsaj ni taki kot vsi ostali.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
manuela20 napisal/-a:To si že slišala, da so činča pretepli? Ne vem točno, kaj se je zgodilo, vem, pa da je v bolnišnici (verjetno na preiskavah). Tudi jaz sem se veselila, ko sem slišala, da je dobil viktorja, ne razumem pa ljudi, ki jim gre v nos vse, kar reče oz. komentira.
Kje si pa slišala, da so Činča pretepli?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
_Le`Ona_ napisal/-a:manuela20 napisal/-a:To si že slišala, da so činča pretepli? Ne vem točno, kaj se je zgodilo, vem, pa da je v bolnišnici (verjetno na preiskavah). Tudi jaz sem se veselila, ko sem slišala, da je dobil viktorja, ne razumem pa ljudi, ki jim gre v nos vse, kar reče oz. komentira.
Kje si pa slišala, da so Činča pretepli?
Med drugim tudi tukaj.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Sem vidla čist malo prireditve in mi je bla dolgočasna. Sploh Jadranki Juras ne paše ciganski stil ne obleke in ne petja, ker je zgledala mal mrtva, brez temperamenta. Pa nimam nič proti njej. Sam treba je vedt kaj lahko kdo poje in se sliš in kaj ne.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
A bi mi kera lahko razložila kaj ma Mr.Vogrinec, dobitnik viktorja za življenjsko delo, zveze z medijskim področjem?? Al sm js mogoče faliu, pa so ratal viktorji športne nagrade?
dafak.. krneki
sam še to se manka da Bode Miller dobi oskarja!
dafak.. krneki
sam še to se manka da Bode Miller dobi oskarja!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ta Maja Roš si resno ne zasluži. Sam zato, ker ma rada ekstremne športe al kako? Kaj je pa v novinarskem poslu nardila? Perspektivna?
Pa še enih par mi sploh ni šlo v glavo, kdo in kako jih je zbral...
Men sta bla tut Šugman in Škof super, sam skeči bi lahko bli malo boljši. Onadva itak razturita.
Bli so mi pa tut komični vsi podeljevalci, k so hotli bit večinoma cool in zabavni, pa jim ni ravno uspelo. Če si komik, pol se zajebavaj, če nis, pa podel klinčevga viktorja brez nesmešnih štosov, boš velik bolš izpadu...
Pa kaj je blo tisto z Blažko in možem, k sta nekaj o seb nabijala...
Pa še enih par mi sploh ni šlo v glavo, kdo in kako jih je zbral...
Men sta bla tut Šugman in Škof super, sam skeči bi lahko bli malo boljši. Onadva itak razturita.
Bli so mi pa tut komični vsi podeljevalci, k so hotli bit večinoma cool in zabavni, pa jim ni ravno uspelo. Če si komik, pol se zajebavaj, če nis, pa podel klinčevga viktorja brez nesmešnih štosov, boš velik bolš izpadu...
Pa kaj je blo tisto z Blažko in možem, k sta nekaj o seb nabijala...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Applebitecc napisal/-a:Pa kaj je blo tisto z Blažko in možem, k sta nekaj o seb nabijala...
Vrjetn sta nekak hotla dat v kontekst to, da jo lahko ob nedeljah gledamo kako pleše pri Mariu (Spet doma)
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nisem cist prepricana, ampak ta Maja Ros je kr precej let ze v novinarskem svetu, mogoce od prej malo manj znana, vsekakor pa je full prepotovala in mela za POP TV veliko tujih novic in prispevkov, se posebno v raznih gorskih odpravah in ne samo pri Humarju. Ko je bla vsa ta akcija okrog tega, je samo bolj v ospredje prsla. Ne vem, se mi zdi, da je ze blo neki o njej in njenem delu po TV, pa da sem to takrat vidla...
Sam Kosir je pa res pa ne od zdej.., on je men ze skos fuuuull hud! Tut tko lepo pove vse...
Anzej Dezan se mi pa zadne cajte oblac k en gejko, pa se full je suh in sploh nc dec ne zgleda..
Sam Kosir je pa res pa ne od zdej.., on je men ze skos fuuuull hud! Tut tko lepo pove vse...
Anzej Dezan se mi pa zadne cajte oblac k en gejko, pa se full je suh in sploh nc dec ne zgleda..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ja v nedeljo k je bil na TLP-ju jih je tud mel...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
mah ja sj je ql, sm neki a on nima pete al kaj neki k sm vidla da ne stopi na eno nogo...
drgač sta pa na Tlp-ju ful hudo zapela en španski komad z uno Slatinškovo-ne vem kak ji je ime
drgač sta pa na Tlp-ju ful hudo zapela en španski komad z uno Slatinškovo-ne vem kak ji je ime
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
girlie napisal/-a:Maja.
aha...sm se spomnla zdj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov