Viktorji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Mar. 2006 12:23

Ne veš kdo je Jože Činč :eek: :rofl: :rofl:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Mar. 2006 12:37

latte...od kje pa naj bi vedla.....mi ne lovi net tv...tko da..res nevem od kje bi vedla..... :roll:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 19. Mar. 2006 13:07

astra_mb napisal/-a:
gemini napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:spet je prevladala ljubljana nad štajersko..za bruhat... :roll: sploh ne vem zakaj so mariborčani še sploh nominirani...

sory sam kaj ma to veze ? :gruebel: Jst na primer štajerskih radijskih postaj sploh ne poznam... :wink:

jaz pa ne ljubljanskih...aja..pa kaj ima to veze....
letos ni bilo realno...sms 200 sit??možno glasovanje le preko tega?
koliko nas je v mb? koliko pa v lj?
sicer pa..če bi malo pogledamo.....koliko je city naredil za dobrodelnost? koliko pa hit?
to me moti...ker je city zraven pri vsaki akciji...pa 50% poslušanost ima na štajerskem...
no..pa saj nima veze...oni so tukaj še vedno naj naj..tako zame...kot verejteno za večino mariborčanov...

Enako je z radijem HIT :) oni majo full velik poslusalcev tuki, pa se velik zadev organizirajo, kjer je zmer full folka pa dnarja... Tko je..., men itak niso ql.
Drgac mi pa voditelja nista bla tok smesna, mi je pa blo dost izvirno, pa dobr odigrano..., sploh un nemi film.
"Rdeca preproga" :?: :?: :scherzkeks: :rofl: Ker dolgcajt... Pa vsa muska na plejbek :nein: :musik: se posebi butast je izpadla una neka opera... Pa takoj na zacetku, ko sta bla Neisha pa Kreslin, sta prsla mal prepozn gor, ker se je njeno igranje klavirja ze par sekund slisalo... Pa kdo sploh je ta Neisha, al kva je?? O.K., sej potencial ma, sam..., halo.., jz vem zanjo mogoce ksn teden, pa je Viktorja dobila.. :roll: :gruebel:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*Mucy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *Mucy* » 19. Mar. 2006 13:14

nism gledla viktorjev sploh...pol nakonc ene 5 minut...tak d vem d ga je bar dobu...drgac mi je pa itq usak let bol neumn to use skupi...pa ne kapiram zka je siddharta usak let nominirana ( ceprau letos ga cudezno ni dobla) k ze par let niso nardil ciisst nc :evil:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 19. Mar. 2006 13:34

Sm zacela gledat ampak nism dost doug zdrzala pred televizijo, k je blo tok brezveze, tko da sm pol sam usake tok casa pogledala kdo je kej dubu.

Voditelja sta bla totalno brezvezna, sm ful vec prckvala od njiju, sploh od Sugmana, sam sej verjetn se nista onadva spomnla programa. Tale wannabe ruscina je bla pa cist odvec.

Bedno je blo tut to, da so mogl usi na plejbek pet, una "operna pevka" je skos zamujala-one je ze kao pela, usta je mela pa se zaprta :roll:

Najbl na ziuce mi gre pa ta Hegeduska, k neki ocenjuje ljudi kako so obleceni. OK, se strinjam, da na neko fensi smensi prireditev ne mors pridt lih u trenerki (mal pretiravam, ampak nima veze), sam ne vem kaj prcakujejo od folka.. sej to niso oskarji. Sploh je pa splosno znano, da je vecina Slovencev ful konservativnih k pride do oblacenja oz. vecinoma sploh nimajo okusa (se dobr, da obstajajo redke izjeme, k si kej upajo).
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 19. Mar. 2006 14:06

pa ja .. kera bedarija so bli tile viktorji.. nisem zdržala do konca sem mogla preklopit
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 19. Mar. 2006 16:55

kar se tiče City - Hit.

City je v mbju res prva liga. če ne zarad samega programa in muzike, pa definitivno zarad Milana. Organizirajo svašta, najbolj znano je verjetno praznovanje njihovih b-dayov pod Pohorjem. in meni se zdi čist pošteno, ko se zbere taka množica na Snežnem stadionu. Ampak pol je pa treba razumet tut drugo stran. Vsako ju3 ko se vozim v šolo poslušam Hitovo budilko, kr poleg tega, da takoj zjutraj čuješ res dobre komade, te Pečo, Raco pa Špela še fajn nasmejijo. Od tega da Hit organizira Pozdravca, smučarijo in še pa še. Edini problem je, ker sta oba radia po popularnosti na prvem mestu. en v mbju in en v lj. po moje se sploh ne gre za to, da vedno dobi lj. sej City je tut že večkrat dobil viktorja. nima smisla da bi bli nominirane samo lj radijske postaje. če bodo pri cityu uvedli kaj novega pa pridobili kar se da vlko medijske pozornosti, pol jim viktor naslednje leto sploh ne uide.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 19. Mar. 2006 18:05

*purple bitch* napisal/-a:latte...od kje pa naj bi vedla.....mi ne lovi net tv...tko da..res nevem od kje bi vedla..... :roll:

Vijolčna, to je bla fora ker tut jst nism vedla pa mi vse lovi :rofl:
How blind can you get and still have eyes?
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 19. Mar. 2006 18:19

SSarchy napisal/-a:Pa kdo sploh je ta Neisha, al kva je?? O.K., sej potencial ma, sam..., halo.., jz vem zanjo mogoce ksn teden, pa je Viktorja dobila.. :roll: :gruebel:

No jaz na Neisho vem ze kar nekaj casa, odkar je album posnela in je super glasbenica, album je nekaj posebnega, ne faliran pop, kar je zadnje cajte slisano v Sloveniji. Tudi veliko se pojavlja v medijih, tako da si tega Viktorja absolutno zasluzi.
Letos si ga ne bi Siddharta, ker preteklo leto niso bili kaj prida dejavni.
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 19. Mar. 2006 18:35

cotkica napisal/-a:Slika

Tole je Jože Činč.... dela na Net TV (če se ne motim) in ima eno kao smešno oddajo v prekmurskem naglasu.

Činč že kar neki časa ni več na Net Tv...do nedavnega je bil na Tv Ideii(Kanal10), katere ponovitve so se vrtele na Tv Piki in RTS-u... :!:
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Mar. 2006 18:49

Latte napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:latte...od kje pa naj bi vedla.....mi ne lovi net tv...tko da..res nevem od kje bi vedla..... :roll:

Vijolčna, to je bla fora ker tut jst nism vedla pa mi vse lovi :rofl:

:lol: jest res preveč zadnje cajte vzemam ljudi resno.hmmm... :lol:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 19. Mar. 2006 19:01

Men je bla prireditev medla...sej ene par for od voditeljev je blo smešnih, sam na splošno sta bla pa precej povprečna oz. sem pričakovala več od njih. Pomoje bi blo 100x bolje, če bi Šugman nastopil kot Veso (jst se mu tok smejim :D ), Škof pa kej podobnega kot cinik dr. Ščinkovec. Sta oba dobra komedijanta in bi lahk bolje izpadlo..

Podeljevalci...nočna mora Viktorjev :roll: Eni res nimajo niti 1% humorja v sebi in na vsak način hočejo izpast duhoviti, no sej večina jih je bla krneki...zanimiva para sta mi bla sam Sixpack Čukur pa Tjaša Železnik in voditeljski par Pucer-Rakuša.

Nastopi pevcev...spet eno dolgočasnje in playback...nič inovativnega, živahnega...uglavnem tema.

Občinstvo dolgočasno kot ponavadi, ful premal sodelujejo (ploskajo, vzklikajo) , kr en fancy wannabe hočejo bit in so vsi zategnjeni.

Kar se pa nagrajencev tiče - ful sem vesela za "našo" postajo radio HIT pa Pečota (ki je btw moj sosed), Neisha ga je zasluženo dobila.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 19. Mar. 2006 19:25

dons gledala... :lol: sj sta mela voditelja ene par smešnih for..ampak men je blo še zmer najbolj pred 2 letoma k je Jurij Zrnec vodu on mi je pa ful faca :biggthumpup:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 19. Mar. 2006 19:54

Nemorem vrjet, da nobenmu ni blo všeč :eek: (Mimi a se saj ti z mano strinjaš? :wink: )

Ma dobr sej ne, da je blo neki hudo posebnega sam men je blo definitivno bolj od Eme k tist je blo pa prov za zjokat se --> pa ne od smeha, ampak žalosti :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Mar. 2006 20:04

Veš, da lahko vedno računaš name :D

Drugače pa - ne vidim Pop tv in nevem, kako je bilo.
Ampak Janeza Škofa vedno rada gledam, tako da pomoje bi mi blo že zaradi njega všeč!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov