Viktorji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 17. Mar. 2008 8:24

Slon in Sadež - dobra :)
Lili & Marko - fletna kot vedno
Domicelj..sploh nebi zgublala besed ... :eek:
Predin .. mi tud ni jasno kako je on dobil viktorja...
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 17. Mar. 2008 8:34

ela85 napisal/-a:uh, ste se obesile na bizovičara in zrneca. kaj pa molkova, ki je dala jesno in glasno vedeti, da je prireditev dolgočasna? je s stavkom, da je dobitnik viktorja (ne vem kdo je točno bil) že vedel, zakaj ji je napisal sms, da gre raje domov... prav bedna je izpadla, ker se je videlo, da je bila razočarana, da RTV dobi manj kipcev kot POP TV. :roll:

Anelise napisal/-a:
tor napisal/-a:Drugi čudni izbor je pa, oseba ki obeta. Kako je lahko Lili Žagar pred Klemenom Slakonjo? Njeno branje novic, statično, negativno poročanje je premagalo genialnega imitatorja. Tule res ni nobene logike.

OMG :eek:
sploh nism vedla,da je dubla viktorja za najbolj obetavno osebo... (prve pou ure sm namrec zamudila) to res nima nobene logike :?

jaz sem pa prav navijala zanjo in za celotno ekipo sveta. poživitev v podajanju resnih novic so. :gut:

Svet je zmazek, ne pa kvalitetna oddaja.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2008 9:08

men sta bla Slon&Sadež všeč in ne vem zakaj se je vsem v dvorani zdelo da sta dolgočasna-aja seveda oni so preveč high da bi jim blo še kej druzga smešn k pa Lado&Jurij,ki mata za moje pojme v svoji oddaji dost brezveznih for,ki jih kao samo ona razumeta in se tudi že ponavljata.Sploh pa če to podelitev primerjam s tisto,ki sta jo vodila vreščeča Emeršič in Pia Zemljič par let nazaj k se je vsem zdela oh in sploh super,sta bla Slon in Sadež tisočkrat boljša.
Tud men ni jasno zakaj je viktorja dobila Lili Žagar...pa Potrču ga tud ne bi dala
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 17. Mar. 2008 9:17

ne bi rekla, da je miša molk bla jezna, ker je rtv dobil manj kipcev kot pop tv. se mi zdi bolj verjetno, da je mela dost zajebavanja v glavo, ker dejansko so mal pretiraval z zaničevanjem rtv-ja. pa tut, če je pop tv eden izmed organizatorjev, se viktorji tičejo tut rtv-ja in bi se lahko mal zadržal.
I Just Like Being Imperfect!!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 17. Mar. 2008 9:39

ela85:
vse lepo in prav,sam ne vem ce spada lih pod obetavno medijsko osebo,ce pa je na tv ze kr neki cajta..in to konstantno,vsak dan..
pa ni neki vsestranska kot recimo slakonja,ampak pac sedi in bere novice..sicer je pa res,da je dobitnik viktorja za obetavno osebo zmerm sporen
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2008 9:40

pozabla sm napisat,da je mela Špela Močnik spet katastrofalno obleko,še gršo kot lani...spet je zgledala kot en buhtelj
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 17. Mar. 2008 9:48

aja,se neki-vcerej sm gledla prvi del (enih 30min) Viktorjev na 24ur.com (v soboro sm zamudila) in je parkrat pokazalo Ladota&Jurija,kk se smejita foram od SS..Tko da ni res,ko ste pisali,da sta se resno drzala ;) Sploh Lado se je smejau prou uno iz srca :)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 17. Mar. 2008 10:41

Sej nism gledala,pa tud ne da se mi gledat,ampak je pa kr čudn da je lado pršu na viktorje.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Mar. 2008 11:00

Anelise napisal/-a:aja,se neki-vcerej sm gledla prvi del (enih 30min) Viktorjev na 24ur.com (v soboro sm zamudila) in je parkrat pokazalo Ladota&Jurija,kk se smejita foram od SS..Tko da ni res,ko ste pisali,da sta se resno drzala ;) Sploh Lado se je smejau prou uno iz srca :)

ja valda da ni res da sta bla zdolgočasena (no tud v to nebi dvomla glede na to d aje blo krneki), ko sta gor pršla sta itak zaigrala, tko kot vsi. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Mar. 2008 13:00

Lizzyka* napisal/-a:ne bi rekla, da je miša molk bla jezna, ker je rtv dobil manj kipcev kot pop tv. se mi zdi bolj verjetno, da je mela dost zajebavanja v glavo, ker dejansko so mal pretiraval z zaničevanjem rtv-ja. pa tut, če je pop tv eden izmed organizatorjev, se viktorji tičejo tut rtv-ja in bi se lahko mal zadržal.

Norce so se delali tudi iz Poptv-ja. Zdaj pa ali so oni manj občutljivi od nacionalke ali pa niso poštekali štosov. (oddaja 24žur - kao resne novice na zabaven način, pa reklame nonstop)
Je pa bila tudi meni Miša Molk mimo s svojo izjavo. In Bojan Kranjc, ki je od dolgočasja zapustil prizorišče. :roll: Če nekam prideš, se spodobi, da ostaneš do konca prireditve, pa magari potem napišeš slabo kritiko ali karkoli, če ti ni bilo všeč.

Ladota in Jurija sem jaz parkrat videla vmes in sta izgledala totalno nezainteresirana in zdolgočasena. Mogoče sta se res kdaj nasmejala, pa tega slučajno nisem opazila. Pa saj nima veze - pravico imata, da jima ni bilo smešno.
Meni je v glavnem bilo zelo smešno. Veliko bolj kot onadva in Pahor včeraj, recimo. Slon in Sadež - :gut:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Mar. 2008 13:42

Men pa Slon&Sadež nista bila kej preveč všeč. Ok par for je bilo čist uredu, sam v nekaterih stvareh sta pa mal pretiravala.
Kr se tiče viktorjev: tud men ni jasno kako je lahko Zoran Predin dobil viktorja, ker se mi zdi, da ga zadnje čase sploh ni kej velik na sceni. Če bi ga jst podeljevala bi ga dala Kreslinu (sam sej on itak ni bil nominiran sploh). Lili Žagar si ga po mojem mnenju zasluž, čeprov ko se spomnem na njene začetke (hehe)..sam dobr pač vsak začetek je težak.
Omar me je čist presenetu z mal drugačnim stilom glasbe :hearts:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 17. Mar. 2008 13:49

Anelise napisal/-a:ela85:
vse lepo in prav,sam ne vem ce spada lih pod obetavno medijsko osebo,ce pa je na tv ze kr neki cajta..in to konstantno,vsak dan..
pa ni neki vsestranska kot recimo slakonja,ampak pac sedi in bere novice..sicer je pa res,da je dobitnik viktorja za obetavno osebo zmerm sporen

pardon, stoji. :lach: to pa tudi nekaj šteje :rofl: :rofl:

meni je ona všeč in po mojih kriterijih si ga je zaslužila! in me ne boš prepričala niti s 1000 besedami. :D

sploh pa, zakaj pa nisi bolj glasovala za slakonja, če ti je tako neznansko obetaven? :?

vedno je zmagovalec eden (človek/skupina ljudi), čeprav je ponujenih veliko dobrih.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 17. Mar. 2008 14:43

ela85 napisal/-a:sploh pa, zakaj pa nisi bolj glasovala za slakonja, če ti je tako neznansko obetaven? :?

A ne podeljuje viktorja za obetavno medijsko osebnost Akademija Viktor? :gruebel: Na njihove odlocitve pa mi ne mormo vplivat.

Da je pa viktorja popularnosti dobil Predin mi pa ni jasn. Kdo je sploh glasoval zanga? Glede na to, da smo mel na to mi poslusalci/gledalci vpliv.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 17. Mar. 2008 19:39

ela85 napisal/-a:
Anelise napisal/-a:ela85:

pardon, stoji. :lach: to pa tudi nekaj šteje :rofl: :rofl:

meni je ona všeč in po mojih kriterijih si ga je zaslužila! in me ne boš prepričala niti s 1000 besedami. :D

sploh pa, zakaj pa nisi bolj glasovala za slakonja, če ti je tako neznansko obetaven? :?

vedno je zmagovalec eden (človek/skupina ljudi), čeprav je ponujenih veliko dobrih.

a ja,ben,ce stoji,pol je pa prav,da je dobila Viktorja ;)

men je ona tud vsecna,in verjemi,nimam ne zelje ne volje te karkoli prepricevat..svoje mnenje pa lahk mam.
pa tud,ce se prav spomnim,nism nikol rekla,ooops,pardon,napisala,da mi je slakonja neka mega super faca,se mi je sam zdel bolj primeren za to nagrado..zakaj sm/nism glasovala (za slakonjo,moski priimki se namrec sklanjajo) pa je moj problem ;)

bouhy-mislim,da mas prav..
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Mar. 2008 20:27

Miša Molk pač nima idej, kaj bi povedala preden podeli kipec, kar se ji (vsaj z moje strani, pa sigurno še s strani marsikoga) šteje v minus. Sicer pa, naj bo za nekatere še takšna dama, zame pač ni, ko pa je napol umetna. :roll:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov