Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
micamaca napisal/-a:a ni tist na 14. sliki zgori in 52. spodi s Slakom Špela z Bara??... a sta onadva zdej par al kaj
lohk bi mal pisal spodi kdo je kdo
aha, nov medijski par, so o tem pisal na netu že kak teden nazaj.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ svašta ... sem res našla na netu in to en do amena pocukran članek http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=3609...
The secret of success is consistency of purpose.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Pravkar sem gledala podelitev viktorjev ... nekako imam občutek, da bodo letos skritizirali zadevo, ampak meni sta bila Slon in Sadež super. Ok, vmes sobile črne luknje , recimo Domicelj in Furlanič, na splošno sem se pa zabavala.
Edino kritike Poptv - rdeča preproga je bila živa katastrofa. Kot da bi prvič delali zadevo; totalna časovna neusklajenost.
In pa "nagrada za življensko delo". Danes sem brala, da je časopis Dnevnik moral plačati kazen, ker je bil naslov Crnkovičeve kolumne v angleščini. Upam, da bo kazen doletela tudi Poptv. Sramota.
Edino kritike Poptv - rdeča preproga je bila živa katastrofa. Kot da bi prvič delali zadevo; totalna časovna neusklajenost.
In pa "nagrada za življensko delo". Danes sem brala, da je časopis Dnevnik moral plačati kazen, ker je bil naslov Crnkovičeve kolumne v angleščini. Upam, da bo kazen doletela tudi Poptv. Sramota.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
kr.ena napisal/-a:In pa "nagrada za življensko delo". Danes sem brala, da je časopis Dnevnik moral plačati kazen, ker je bil naslov Crnkovičeve kolumne v angleščini. Upam, da bo kazen doletela tudi Poptv. Sramota.
Em kaj točno je bilo s tem? Kdo pa je dobil nagrado za življenjsko delo?? (konca viktorjev nisem spremljala )
-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
A dejte no... kako lahko sploh gledate te slovenske viktorje??? To je največja polomija kar jih obstaja! Vsako leto totalno bedni nominiranci... totalno bedni voditelji oddaje... in totalno bedni organizatorji vsega!
Škoda časa za tole!
Škoda časa za tole!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men je bla sama prireditev ušeč..sploh voditla sta opravla ful dobr svoje delo..jst sm se ful nasmejala
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni sta Slon in Sadež ful antipatična. Drgač pa sm sam mal na začetku vidla in sm se najbolj narežala Fati, ki jo nism najprej sploh spoznala, pol pa ko je govorila o tistih mehkih... . Iris Mulej mi je mela pa lepo obleko. Več pa nism lih vidla. Aja simpatična mi je bla Lili Žagar, ker se je tko naravno zahvalila, še posebno svojemu Marku .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tole bojo pomoje spljuvali do konca. Samo men sta bla Slon in Sadež fajna. Sta melakar dobre fore pa skoz tvs neki kurcala. Samo Racman Kaj njemu ni jasno? Ker to je bila itak nagrada za budilko in ne za Aktual, ker so nagrade za 2007. Špeli pa Pačotu ni blo jasno nič. Pa kdo je dal Predinu nagrado? Zrnec in njegov govor sta bla pa tko dobra.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mah Slon in Sadež sta bla čist bedna. Neki wannabe skeči, ki so itak vsako leto na isto foro, da že skoraj lahko poveš kaj bo naslednje. Da ne omenjam kako sta občasno delovala nezainteresirano za celotno stvar in dam stavit, da sta ne nekajkrat pošteno zgubila. Ok, saj je bilo vmes kaj dobrega, ampak na splošno bi od njiju pričakovala veliko več.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov