Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
samo res prireditev je bla totalna polomija,tudi nagrajenci so v večini primerov kr nekej (tlp posebej).Edina svetla točka je bil Zrnec s katerim sm se popolnoma strinjal ko je rekel da ni nobene zabavne oddaje (ok razen Hri-bar).
Une tri kokoši na rdeči preprogi,ki so komentirale obleke,škoda komentarja .
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Evo tud jst pogledala ponovitev.
Zrnec pa lado
Kok sm crkvala tam pr Zlomljeni gori, pa juriju Garaču ... Zakon
Od nastopajočih so mi bli ušeč Dan D pa Siddhi.
Podlejevalci nagrad v večini butasti. Ušeč mi je bla Pia Zemljič (iii ker lep buši), škoda k je mogla bit z unim retardiranim palčkom.
Publika tud obup. Razn unihdveh od Knjiga mene briga, ki sta plesala
Zrnec pa lado
Kok sm crkvala tam pr Zlomljeni gori, pa juriju Garaču ... Zakon
Od nastopajočih so mi bli ušeč Dan D pa Siddhi.
Podlejevalci nagrad v večini butasti. Ušeč mi je bla Pia Zemljič (iii ker lep buši), škoda k je mogla bit z unim retardiranim palčkom.
Publika tud obup. Razn unihdveh od Knjiga mene briga, ki sta plesala
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Mislm ja ne, folk je čist zdolgočasen zgeldu! Mislm takrat bi pa res lahko mal vstal pa zamigal ne pa, da so kao k eni gentelmani sedel!!
Drgač mi je blo pa ful smešen, ko so mel napovedi za filme...pa j.škof kot golum !!! Pa kako je erika maja zatolku!! Dobr, da so še kje taki, ki znajo res šov naredit!!!
Drgač mi je blo pa ful smešen, ko so mel napovedi za filme...pa j.škof kot golum !!! Pa kako je erika maja zatolku!! Dobr, da so še kje taki, ki znajo res šov naredit!!!
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
the big red machine napisal/-a:samo res prireditev je bla totalna polomija,tudi nagrajenci so v večini primerov kr nekej (tlp posebej).Edina svetla točka je bil Zrnec s katerim sm se popolnoma strinjal ko je rekel da ni nobene zabavne oddaje (ok razen Hri-bar).
FULL se strinjam s tabo! Naj rajši sebe pogledajo.
Sploh pa si Hegeduška misli, da je neki wau, pa pojma nima!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Zrnec je car, sem se nasmejala kot že dolg ne. Nagrajenci kar ok, Dan D in Siddharta kar ok, men sicer komad ne potegne, Tomiju bi lohka en skril tista grozna sončna očala.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja Zrnec mi je bil ful fajn, smešno do konca Ujela sem Gora zlomljen hrbet ter Twingota
Pia Zemljič ful lušno oblečena, primerno vsem oblinam
Pri Sanji Grohar me je zmotilo to, k si je parkrat popravila obleko pri dekolteju, mi je bilo tako vidno, k da ima občutek, da bo neki ven pokukalo, pa da more skos paziti, da se kaj takega ne zgodi. Ni mi delovala sproščeno v tisti obleki.
Nina Osenar mi je bila ful fajn, tut ta njena barva las ni bila napačna, čist sexi.
Anja Tomažin mi je bila všečna.
Pohvale Radiu Hit in TLP
Pia Zemljič ful lušno oblečena, primerno vsem oblinam
Pri Sanji Grohar me je zmotilo to, k si je parkrat popravila obleko pri dekolteju, mi je bilo tako vidno, k da ima občutek, da bo neki ven pokukalo, pa da more skos paziti, da se kaj takega ne zgodi. Ni mi delovala sproščeno v tisti obleki.
Nina Osenar mi je bila ful fajn, tut ta njena barva las ni bila napačna, čist sexi.
Anja Tomažin mi je bila všečna.
Pohvale Radiu Hit in TLP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov