Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ma jest sem se tut režala k nora - prov vsako foro k ven butne je smešna tko, da lah sam rečem ... kje ste pa vi Ladota vidl?!
Drgač tele nominacije so mi ble pa čist bedne --> a so lah za glasbo že cel lajf nominirani sidharta, predin pa tista leelokarkolže mislm kaj hudiča je pa Predin kej takega v lanskem letu sploh naredu? Ampak dobr jest sem itak sam zard Zrneca gledala tko, da lah sam rečem svaka čast.
Drgač tele nominacije so mi ble pa čist bedne --> a so lah za glasbo že cel lajf nominirani sidharta, predin pa tista leelokarkolže mislm kaj hudiča je pa Predin kej takega v lanskem letu sploh naredu? Ampak dobr jest sem itak sam zard Zrneca gledala tko, da lah sam rečem svaka čast.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Učer sm umirala od smeha. Karkol je vn butnu je blo smešno Tko da Zrnec
Vesela sem, da je Godler dobil Viktorja, ker si ga res zasluži.
Pa kakšen dekolte je mela Osenarca. O moj bog. Lih tok, da ji niso ven pogledale. Fuj.
Kje ste ve vidle Ladota?
Vesela sem, da je Godler dobil Viktorja, ker si ga res zasluži.
Pa kakšen dekolte je mela Osenarca. O moj bog. Lih tok, da ji niso ven pogledale. Fuj.
Kje ste ve vidle Ladota?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Men so bli ful smešni in Zrnec je res , Lado(Brigitka) pa čista desetka!!!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Lado je učasih ... žeee dolg nazaj, k sm še jst plesala ... to se pravi že skor 10 let nazaj plesu akrobatski rock'n'roll ... zato je tut učeri meu vlogo Jurijeve plesalke, k pa ni bla lih baletka, ampak okej
Men sta bla huda čist ... na konc k ju pa pokaže se pa direkt u faco vid, da je tist Bizovičar ...
Men sta bla huda čist ... na konc k ju pa pokaže se pa direkt u faco vid, da je tist Bizovičar ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
BuCHa napisal/-a:Lado je biu una ta lusna baletka s katero je Zrnec plesu...
Ja sej je pol Taja rekla, da bo jutri Brigitka z njo vodila odajo
Jaz sem malo gledala in umirala od smeha ob "Gora zlomljen hrbeT" ali pa ob reklami za Twingota z Bradačem hahahaha
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*SweetGirl* napisal/-a:
Jaz sem malo gledala in umirala od smeha ob "Gora zlomljen hrbeT" ali pa ob reklami za Twingota z Bradačem hahahaha
Jst tut Res tale Zrnec je fenomenalen...prov naturščik humor
Glede nagrajencev sem pa kr zadovoljna...TLP, Lado, Jure Godler, Siddharta, naš radio Hit, Jonas za blog...
Kar se pa podeljevalcev tiče...a so lahk še bl posiljeni s tistim "hočm bit duhovit"...razn par izjem, ki so res kr ok izpadli...pa občinstvo...dejmo mal bolj sodelovat nooo...sedijo pribiti tm na stolih kot Jezus na križu No vsaj smejal so se...ker če se pa Zrnecu ne smeješ, pol pa res ne vem komu se v Sloveniji lahko...in sam z njegovim vodenjem lahko slabe 3 ure prenašaš to bedo od Viktorjev.
Pa dobr nastop Dan D in Siddharte!
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
^^ Ja, tole ga je res tok originalno oponašu
uglavnm, use je blo za crknt smešn.
Neki stvari iz Viktorjev je že na YouTube
uglavnm, use je blo za crknt smešn.
Neki stvari iz Viktorjev je že na YouTube
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
jaz sem zamudila tričetrt ure, ampak tisto kaj sem gledala je blo dobro, mogoče mi je blo malenkost boljše lani, ampak pač na drugačen način najboljše mi je bla ona reklama za auto, ko je zrnec oponašau bradača(garač) , pa osebna trenerka, je biu res hecno gor naret, pa tudi tista poezija od prešerna ni bla slaba, slovenski filmi tudi res so toti viktorji eni najboljših prireditev, zrnec pa se odlično znajde v tej vlogi, čeprau tudi pia in `batina` nista bla slaba ful dobro res... sn pa ful bla razočarana, ker ni radio city dobiu nagrade, in pa dejan vedlin za radijsko osebnost, pa glede lokalne tv postaje, ker mtw adria, nevem no... pa bo naslednje leto boljše... gdo pa to nominira? ker če si predin zasluži nominacijo
-
jelchi - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2004
- Kraj: za knjigami
Da se še enkrat nasmejimo
uvod (Pintar, Murko,..): http://www.youtube.com/watch?v=TycGOeAxxdI
gora zlomljen hrbet: http://www.youtube.com/watch?v=qlPFCKrYxJI
uvod (Pintar, Murko,..): http://www.youtube.com/watch?v=TycGOeAxxdI
gora zlomljen hrbet: http://www.youtube.com/watch?v=qlPFCKrYxJI
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov