Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
motorola napisal/-a:Jurij Garač pa Gora Zlomljen hrbet sta zmagala. Zrnec pa je itak car
Sam res LOL ... Jurij Garač ga zmaga totalno
Pa Gora Zlomljen hrbet tut ja ...
aerobika
Drgač je bla pa men Brigitka
Drgač pa sicer neka srednja žalost od folka ... ampak fore so pa ene res oriđinale ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men pa ni kapnl no.. Sam tale Lado prov ne mara teh prireditev, a pride pa vseeno (ok sej podpora tkole kolegom velik pomen ane, pa če še en skeč notr vrže tok bolš. Kokr takrt k je s štunfom na luleku viktorja kao ukradu ).
BOm se jutr bl osredotočla
BOm se jutr bl osredotočla
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Sam Lado pa jao no ... une smešne fore ma lahko, ne more pa pridet po svoje viktorje. Sicer pa kakor sem dojela, bo kmal konc TLP al pa vsaj ladota ne bo več.
Sam Jurij Garač pa zmaga, pa Gora Zlomljen Hrbet ... zrnec je res car. Tko originalne ma, pa tko prepričljiv je.
Kje je gospodič Murko, ki je srečen, d aje moški. no lepo, da se je vsaj opredelil
Sam Jurij Garač pa zmaga, pa Gora Zlomljen Hrbet ... zrnec je res car. Tko originalne ma, pa tko prepričljiv je.
Kje je gospodič Murko, ki je srečen, d aje moški. no lepo, da se je vsaj opredelil
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ZRNEC JE CAR ALL THE WAY!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:Sam Lado pa jao no ... une smešne fore ma lahko, ne more pa pridet po svoje viktorje. Sicer pa kakor sem dojela, bo kmal konc TLP al pa vsaj ladota ne bo več.
l
TLPja nebo več....
Joj ampak men gre ta prepotenten bizoviar tko na živce kr neki, tud po viktorja se mu ne da pridt, kao mah sej ni treba..zdele pa skače do stropa in še naprej pomoje....
drga pa zrnec...kaj naj reem...razočarana sem nad njim...sej so ble fore, sej jih je prbijal, ampak niti do kolen ne seže tistim viktorjem ki jih je takrat vodil...takrat so ble ful boljše fore in vse skupej....
pa tud teli človeki ki so govoril kdo dobi viktorja so bli res čist pogrebniški....vse neki napiflano, ampak slabo napiflano, čist nč smešno in zabavno...skratka kr neki...pa napačne pare so dal skupej..sanja grohar pa tof pa res ne pašeta .
in vse tehnine zadeve...scena je bla kar neki..tiste rdeče štenge so ble čist iz konteksta, pa še grde, skratka vse je deloval tko ceneno..pol se gredo pa ene rdeče preproge....in da ne govorim o vseh fuših, ki so jih zajebal s tonskim vodenjem in sami napovedovalci, pa slabo zrihtani mikrofoni k je odmevalo ko v postonjski jami...
pa tud nominiranci in vse skupaj je blo kr neki..a loh deset let isto..pa musko bi lh tud kakšno bolj poskočno dal...
skratka razočarana sem......
edino sem vesela za jonasa....
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
Ja v Novem mestu živi. Tko kot js Ime mu je pa Tomislav.
Drgač pa ZRNECCCCCCCCCC CAR. Ko bi vsaj vsako leto on vodu viktorje. Sm se tok nasmejala. Za tri dni nazaj in vnaprej Ni mi pa všeč to, da jih je TLP spet tok dobil. Pa za televizijsko osebnost bi lahko Bojan Emerešič dobil. 100x bolš kot un Lado
Drgač pa ZRNECCCCCCCCCC CAR. Ko bi vsaj vsako leto on vodu viktorje. Sm se tok nasmejala. Za tri dni nazaj in vnaprej Ni mi pa všeč to, da jih je TLP spet tok dobil. Pa za televizijsko osebnost bi lahko Bojan Emerešič dobil. 100x bolš kot un Lado
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov