Viktorji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a: Za fante ga pa definitivno dobi Jure Košir k je biu preveč hudo oblečen :D
Jaaaaaa!! On je tok hud zadne cajte.
Jst vem, da sm ga prej skos na tv-ju videvala ko je mel vedno un smučarski dres na seb in mi je bil skos kr en. Zdej odkar je pa nehu smučat in se začeu fuuul hudo oblačt je pa res hud model!!!!
Kar se pa tiče viktorjev, pa nisem bla glih zadovolna z večino zmagovalcev ki so nagrado dobil. Sploh mi ni blo jasno, da je una ženska (ne spomnem se zdej imena), ki je bla nominirana z omarjem in siddharto dobila nagrado halo no....proti siddharti je zmagala....celo omar naber si po mojem mnenju bol zasluž nagrado.
Dobr sej kot pevka je še kul, sam jst sm prou mislila da so ji siddharta in omar mal prevelka konkureca
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Frenkie napisal/-a:Sploh mi ni blo jasno, da je una ženska (ne spomnem se zdej imena), ki je bla nominirana z omarjem in siddharto dobila nagrado halo no....proti siddharti je zmagala....celo omar naber si po mojem mnenju bol zasluž nagrado.
Dobr sej kot pevka je še kul, sam jst sm prou mislila da so ji siddharta in omar mal prevelka konkureca
Neisha...ja...Mislim, da si Siddharta viktorja ni zaslužila (to leto itak ni nič naredila), nedvomno pa si ga je, po mojem mnenju, zaslužil Omar, ki je naredil več kot sama Neisha...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne sploh ne...sidarta si ga res ni zaslužila, tud nominacije ne....letos res ne.omar.hm.njemu so vse v ritko znesl mario &company...še vedno imajo pogodbo in še vedno rihtajo zanga..neisha je pa vse sama.in se mi zdi praw da je neisha dobila viktorja....ona je res neki zbujajočega za naš zaspano sceno....neki extra..omar ma pa vse komade čist na isti princip in na isto melodijo....par tonov zamenjanih-ampak isto.......sploh pa ljudje glasujejo..in je dobro jasno da tazga razvajenčka k je omar ne mara ravno velikfolka...ja prvi mesc so ga mel..zdej pa nč več..in č se on nebo spomnu kej bolj konkretnga in novega bo odtaval v pozabo....
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Prireditev je bla kr neki.....vlekl se je tok, da se mi je zdel, da traja celo večnost....ni čudn, da je Souček reku "dobro jutro vsem, k ste še tuki"
Oblečeni so pa bli vsi tko brezveze, da ni vredno besed.....lušna pa lepo oblečena je bla men Tjaša Železnik pa Blažka Mueller je mela tut dobro obleko
Oblečeni so pa bli vsi tko brezveze, da ni vredno besed.....lušna pa lepo oblečena je bla men Tjaša Železnik pa Blažka Mueller je mela tut dobro obleko
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
bad_girl napisal/-a:Kar se pa nagrajencev tiče - ful sem vesela za "našo" postajo radio HIT pa Pečota (ki je btw moj sosed), Neisha ga je zasluženo dobila.
se strinjam... ker HIT je tud "moj" radio ... pa Vogrinc ga je tud zaslužu... in Činč... drgač sm pa po prvi podelitvi nehala gledat k mi je blo vseskp totalni dolgcajt ... sploh pa kr želodec se mi obrača, k se grejo ene kvazi zvezdewannabe s tistim rdečim tepihom pa "famoznim" prihodom itd... patetika na deseto potenco
The secret of success is consistency of purpose.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ravno to je najbolj absurdno - da se grejo najprej eno glamurozno zadevo na rdeči preprogi, sama prireditev je pa totalni primitivni cirkus!!! Daj nej že enkrat nehajo poskušat duhovičit pa neke skeče zganjat, ker jim reeeeeeeees ne ratuje! Če ni Zrneca, ni nič. Škofa sem že prav sita, Šugman me je pa totalno razočaral. Zadeva sploh ni bila gledljiva!!! Prostaško, brezvezno, neumno - ja sory, kdo je sploh zdržal do konca!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
.:fiona:. napisal/-a:kar se tiče City - Hit.
City je v mbju res prva liga. če ne zarad samega programa in muzike, pa definitivno zarad Milana. Organizirajo svašta, najbolj znano je verjetno praznovanje njihovih b-dayov pod Pohorjem. in meni se zdi čist pošteno, ko se zbere taka množica na Snežnem stadionu. Ampak pol je pa treba razumet tut drugo stran. Vsako ju3 ko se vozim v šolo poslušam Hitovo budilko, kr poleg tega, da takoj zjutraj čuješ res dobre komade, te Pečo, Raco pa Špela še fajn nasmejijo. Od tega da Hit organizira Pozdravca, smučarijo in še pa še. Edini problem je, ker sta oba radia po popularnosti na prvem mestu. en v mbju in en v lj. po moje se sploh ne gre za to, da vedno dobi lj. sej City je tut že večkrat dobil viktorja. nima smisla da bi bli nominirane samo lj radijske postaje. če bodo pri cityu uvedli kaj novega pa pridobili kar se da vlko medijske pozornosti, pol jim viktor naslednje leto sploh ne uide.
pri city-ju je uvednega že ogromno novega...skoraj vse zaposlene na radiu osebno poznam...in vem, da so z dušo in srcem v poslu....še posebej mi je pa žal za vedlina....ki resnično da vse od sebe...in je super človek...in bi si letos resnično zaslužil viktorja....ker je sodeloval tako pri milanu...na oddaji in predstavi....njegov jutranji program...razno vodenje prireditev...dobrodelne akcije...in še in še....
bo že držalo, da nas je mariborčanov manj...in enostavno ni bilo toliko glasov...verjamem pa tud, da je hit tud ok radio...čeprav ga ne poslušam....
ni mi pa nekaj jasno....kako je center prišel med nominirance?v mb ima mislim da 4% poslušanost... to pa mi res ni jasno....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
krfjolca napisal/-a: Škofa sem že prav sita, Šugman me je pa totalno razočaral. Zadeva sploh ni bila gledljiva!!! Prostaško, brezvezno, neumno - ja sory, kdo je sploh zdržal do konca!
Res je bla neumna prireditev, ampak oba Škof in Šugman sta pa kljub temu bila odlična ...škoda, k je bil scenarij u kur**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov