United States of Tara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Odštekana nadaljevanka prikazuje "tipično" ameriško družino. Mama dveh otrok ima razcepljeno osebnost: enkrat je skrbna mama Tara, drugič razuzdana najstnica T, tretjič kmetavzarski pretepač Buck, ki rad polaga mlade punce in četrtič staromodna gospodinja Alice.
Toni Collette je za igro Tare dobila tudi Emmya za najboljšo komično igralko.
Trailer:
Ste že kaj gledale? Kakšno mnenje? Pred dvema tednoma sem uspela pogledati obe sezoni
A goal without a plan is just a wish.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja jaz sem gledla par delov, ko sem zasledila na tvju na hbo Men se zdi kar zanimiva serija, samo ni me tak grozno pritegnila da bi si jo z neta loadala, drgač pa če vidim na tvju pogledam.
Tota glavna igralka mi drgač ni nekaj posebej všeč, ampak se mi zdi da zlo dobro odigra svojo vlogo oz. te različne osebe v katere se spreminja.
Tota glavna igralka mi drgač ni nekaj posebej všeč, ampak se mi zdi da zlo dobro odigra svojo vlogo oz. te različne osebe v katere se spreminja.
Yada, yada, yada...
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
men na začetku ni blo kej preveč ušeč pa sm gledala bolj kot ne ker mi je blo dougčas..
sam potem k začneš gledat ugotoviš kako dobra igralka je ona in vedno bolj so mi všeč njene (z belo)nove osebnosti
Sem potem hitro prvo sezono potem pa začela spremljat drugo prek neta..
Sej tretja bo ane?
sam potem k začneš gledat ugotoviš kako dobra igralka je ona in vedno bolj so mi všeč njene (z belo)nove osebnosti
Sem potem hitro prvo sezono potem pa začela spremljat drugo prek neta..
Sej tretja bo ane?
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov