Ugly Betty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz sm se pa učerej tolk smejala Danielu, ker ga je Salma tok ubijala
Salma mi je bla pa všeč ker je bla tok preprosto urejena, nič naličena itd.
včer je blo men v glanem zakon
Salma mi je bla pa všeč ker je bla tok preprosto urejena, nič naličena itd.
včer je blo men v glanem zakon
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
bad_girl napisal/-a:Sam ker karakter ima Salma
ooo ja, to pa ma
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
tisto stran, ki sem na prejšnji strani omenila... brez veze. lahko kupiš "dostop" do serije, se pravi, da jo gledaš vnaprej. in cena enega dela serije je 1,20 €, če pa hočeš pogledati za nazaj pa 0,60€ . ne vem kako jim bo to šlo, glede na to, da si lahko vse zlowdaš z neta, pa še podnapisi obstajajo za celotno prvo sezono + dva za drugo. ne vem, no...
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
ela85 napisal/-a:ne, prva sezona ima 23 delov. mogoče si gledala na spletni strani grde račke (pop tv), tam piše zadnja epizoda in opisujejo 8. del. to je mišljeno kot zadnja epizoda na tej strani, ki se predvaja oz. jo lahko kupiš.
Hvala ti, se mi je zdelo da ne more bit tok mal delov ... očitno je kolegica res gledla na spletni strani to
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ja, bilo bi res čudno. čeprav, obstajajo tudi serije z manj deli. če se prav spomnim, ima prva sezona talentov v belem samo 12 delov. ampak nima veze, ugly betty jih ima 23, obstajajo pa tudi trije (nisem čist prepričana) druge sezone. en post nad tvojim sem dala link, kjer si lahko lowdaš, če želiš gledati naprej. obstajajo tudi podnapisi ---> klik
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ta pesem je pa dost znana!
Glas nima nevemkakšen, pač povprečen. Za črnko no (one majo mal bolj močne glasove ponavad).
V nadaljevanki pa kr dost stara že zgleda v obraz. No sej ubistvu ma 4 otroke, najstarejši star že 20 let
Aja pa ona je tista k predstavlja Proactive na tvju...
Glas nima nevemkakšen, pač povprečen. Za črnko no (one majo mal bolj močne glasove ponavad).
V nadaljevanki pa kr dost stara že zgleda v obraz. No sej ubistvu ma 4 otroke, najstarejši star že 20 let
Aja pa ona je tista k predstavlja Proactive na tvju...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]