Ugly Betty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
arnela - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
Evo glih čakam, da bo ura 20.55 in se začne Betty, tako da sem mogla dodati tudi svoj komentar. Men je full dobra serija, nevem kaj so tako dolgo čakali, da bi jo predvajali;) Sicer res ni nevem kako izvirna ideja, ampak so igralci ta pravi...
V glavnem, prijetno gledanje!
V glavnem, prijetno gledanje!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kwa so se teple babnice včeraj za tista oblačila
Men je ful dobr, ker je v bistvu vedno "srečen" konec oz. vedno Bettyjina pamet prevlada nad lepoto
Men je ful dobr, ker je v bistvu vedno "srečen" konec oz. vedno Bettyjina pamet prevlada nad lepoto
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
hehe....ammm brala sm da bo u 2. sezoni mislim da, igrala victoria beckam...komentarj?? mene praw zanima kaj bo igrala pa kak bo=)
verjetno kakšno čarovnico, no pa sej, navsezadnje pa ni tako slaba, se pač rada izpostavlja...
verjetno kakšno čarovnico, no pa sej, navsezadnje pa ni tako slaba, se pač rada izpostavlja...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Victoria Beckam? Lol, nje si pa ne predstavljam v Ugly Betty.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men se zdi pa, da Victoria prov sede v tole serijo. Sploh kot prjatlca od Wilheime. To bo ena zakompleksano in vzišeno vlogo mela.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
seveda, da paše v to serijo. ampak ne kot betty. ziher bo nesramna, ampak dobro oblečena. najbrž so jo izbrali zato, ker velja za neko modno ikono. ona mi je dokaj všeč, dobro se oblači, ampak je presuha. pač, ima svojo predstavo o tem kaj je lepo.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni je tudi zanimiva serija..se včasih prav nasmejim zraven...paše nekaj malo lahkotnejšega v ponedeljek zvečer...pa še igralci so mi svetovni...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov