Ugly Betty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
kikyca napisal/-a:Ve katera kdaj se začne nove sezona? Se mi zdi, da na imdb piše da bi naj bla 25.9 sam jaz nikjer nism našla torrenta.
če sm prav štekala, na abc-jevi strani piše, da se začne naslednji petek
http://abc.go.com/shows/ugly-betty --> season premiere fri oct 9th 8/7c
tk da sam še en tedn in cca en dan
...if there are roses, they will blossom...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Uuuuu, morem danes nujno pogledati.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No ja, mogoče bo mal napeto tole z Willie & Nico, zgleda da so si mogl en zaplet namontlat, ker konec 3 sezone je bil bolj ko ne krneki... Sicer pa, ne morem verjet, da sem dejansko padla v to nanizanko. Itak sem jo začela gledat zarad mega yummy Daniela ... ki je še zmer primaren razlog za moje gledanje Oh, zdaj ko je mal zaraščen je še bolši... mmmm
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Vidim, da je tema kar zaspala.
Ste slišale da so skenslal Ugly Betty? Ta sezona bo zadnja, i.e. na silo bodo zaključili tako kot se spodobi .
Meni je ful žal. Serija me je vedno nasmejala in mislim, da je veliko slabših na sporedu...
http://ausiellofiles.ew.com/2010/01/27/ ... gly-betty/
Ste slišale da so skenslal Ugly Betty? Ta sezona bo zadnja, i.e. na silo bodo zaključili tako kot se spodobi .
Meni je ful žal. Serija me je vedno nasmejala in mislim, da je veliko slabših na sporedu...
http://ausiellofiles.ew.com/2010/01/27/ ... gly-betty/
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Ugly Betty se bliža h koncu... Sm se pa že ustrašla, da bo spet s Henryjem, kar mi ne bi blo niti malo všeč, ker mi gre Henry na živče. Še vedno čakam, da konča z Danielom...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
pepelčica napisal/-a:Še vedno čakam, da konča z Danielom...
Men pa to ni prav nič povšeči (čeprav je bilo že od začetka jasno, kako se bo končalo). Ful mi ne pašeta skupi, tam ko sta zadnjič plesala skupi je že prav čudno izpadlo....
Bom pa pogrešala Betko ko se konča, še posebej pa Daniela
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tearjerker napisal/-a:pepelčica napisal/-a:Še vedno čakam, da konča z Danielom...
Men pa to ni prav nič povšeči (čeprav je bilo že od začetka jasno, kako se bo končalo). Ful mi ne pašeta skupi, tam ko sta zadnjič plesala skupi je že prav čudno izpadlo....
Bom pa pogrešala Betko ko se konča, še posebej pa Daniela
Betty je učeraj pomahala v slovo, pogrešala jo bom Sicer pa dober konec
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Se strinjam glede konca, sem upala da se bo nekak tak končal Sicer so tole res na knap povlekl na konc, ampak vseen Tud za Willie in Marka sn vesela. Ampak hot Daniela bom pa še vseeno pogrešala
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Čist preveč na hitro so zaključili. Drugače pa meni osebno eden boljših delov. Bom pogrešala Betko in razmišljam, da bi jo pogledala še enkrat čisto od začetka. Sem pa tudi jaz začela gledat prav zaradi Daniela čeprav se mi zdi v tej sezoni malo bolj porejen, kot je bil v prvi sezoni. Aja, pa pri včerajšnjem delu sem spustila par solzic, čeprav nisem jokala že fuuul dolgo (iz kakršnega koli razloga)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov