Ugly Betty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js grem zdej gledat Betty in jo je kr konc! Kr prestavl so jo!!!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Ja zdej po tanovem je ob 20ih, ker ni več NMK. Še dobr, da sem pogledala na spored, ker bi jo drugač tut jst zamudila. No, sicer sm jo pa bol mal gledala...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
spet smo gledali en dober del. amanda je bla super, betty itak, marc je pokazal svoje spretnosti... se mi zdi, da so bili enkrat v drugačnih "dvojicah". npr. ne več villemina (ne vem če sem prav napisala) in marc, ampak marc in šivilja. pa npr. amanda, ki svetuje betty. eden taboljših delov meni.
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
any_any napisal/-a:Najbolj simpaticno od tega dela pa je bil del v lokalu, ko je Alexis bila s tistim tipom, ki mu je dala telefonsko stevilko. Simpaticno pa zato, ker je on v resnicnem zivljenju njen moz.
A res, haha
Men je pa ta deu ful hitr miniu nevem, jz se uležm u postlo po reklamah in čakam na use kaj se bo še zgodil pa so ble že kr gospodinje
1,2,3,4 tell me that you love me more..
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Joj, meni je pa Daniel tako lušten So kar pravega igralca izbrali.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ela85 napisal/-a:meni pa ne "potegne" . je faca, ampak lušten mi pa ravno ni... ima pa v redu vlogo.
Men tud ne, prevec tak neodlocn tak mlacen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov