Twilight saga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Se čist strinjam s tabo. 1. film sem gledala s čisto "drugačnimi očmi" in se me je dotaknil na drugačen način. Po eni strani sta res kot dva čisto različna filma, razred zase. 1. film je ful lep, ampak če ga primerjam z 2. in če se malo pohecam, je kar malo dolgočasen
Glede soundtracka iz 1. filma se tud strinjam. Vse pesmi z njega vedno ko jih poslušam povezujem s prizori v filmu in obratno. Soundtrack je bil ful dober, pesmi kot napisane nalašč za film. Ampak v New Moon je pa meni tudi kar všeč glasba. Še posebej Thom Yorke - Hearing Damage, ki je bila med prizorom, ko volkodlaki v gozdu lovijo Victorio. Ko sem to slišala, sem si mislila "wau, ta komad pa res ful paše v prizor" in da moram doma takoj pogledat kateri je. Poleg te pa še Lykke Li - Possibility, ko je kazalo Bello skozi 3 mesece ko strmi skozi okno, je tudi zelo pasala zraven, in Anya Marina - Satellite Heart, ko sta Bella in Edward v avtu in je ta pesem kao na radiu, mi je tud lepa. Meet Me on the Equinox pa se mi zdi da je bila skoraj čisto na začetku filma, samo nisem sigurna, mogoče je bila katera druga. Sem jo pa tudi jst pričakovala pri odjavni špici. Drugače je meni glasba kar pomembna pri filmih in pri nadaljevankah.
Glede soundtracka iz 1. filma se tud strinjam. Vse pesmi z njega vedno ko jih poslušam povezujem s prizori v filmu in obratno. Soundtrack je bil ful dober, pesmi kot napisane nalašč za film. Ampak v New Moon je pa meni tudi kar všeč glasba. Še posebej Thom Yorke - Hearing Damage, ki je bila med prizorom, ko volkodlaki v gozdu lovijo Victorio. Ko sem to slišala, sem si mislila "wau, ta komad pa res ful paše v prizor" in da moram doma takoj pogledat kateri je. Poleg te pa še Lykke Li - Possibility, ko je kazalo Bello skozi 3 mesece ko strmi skozi okno, je tudi zelo pasala zraven, in Anya Marina - Satellite Heart, ko sta Bella in Edward v avtu in je ta pesem kao na radiu, mi je tud lepa. Meet Me on the Equinox pa se mi zdi da je bila skoraj čisto na začetku filma, samo nisem sigurna, mogoče je bila katera druga. Sem jo pa tudi jst pričakovala pri odjavni špici. Drugače je meni glasba kar pomembna pri filmih in pri nadaljevankah.
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dvomim da ste tiste, ki ste za Jacoba prebrale knjigo. Ker resno dvomim da je v knjigi komu všeč. Na osnovi filma pa možno (but still...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
Če ne prej jim bo v tretjem filmu začel najedat.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pomoje, da sem edina, ki ji pa New moon ni bil všeč. Nad Twilightom sem bila navdušena in ga večkrat gledala, New moon pa ne vem, nekako me je razočaral, najbrž tudi zato ker sem iz knjig vedela kaj se bo zgodilo in sem tudi imela velika pričakovanje glede samega filma. Pred Twilightom namreč knjig nisem prebrala, me je šele film navdušil, da sem se lotila branja le-teh.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ah, Jacob mi je v knjigi sel na zivce. Edino mi je ful dobro ko se drkajo med sabo, z Alice pa z Edwardom
V filmu pa....
Jaz sem si ga vceraj spet ogledala in morem rec, da se ful vidi, da so se ful potrudli...
*mala*, a nisi ti brez pcja?
V filmu pa....
Jaz sem si ga vceraj spet ogledala in morem rec, da se ful vidi, da so se ful potrudli...
*mala*, a nisi ti brez pcja?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A si šla še enkrat v kino?
OT: tisto je blo samo do kolokvija, ki je bil v petek ene 27 ur- čist preveč.
OT: tisto je blo samo do kolokvija, ki je bil v petek ene 27 ur- čist preveč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
edward definitivno, sicer pa mi tudi jacob ni slab
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov